Liniile temporale și fuziunea lor

O ființă magică m-a întrebat ce înseamnă liniile temporale, cum se pot înțelege ele și ce se întâmplă când mai multe din ele se întâlnesc.

Deși este dificil să explic în cuvinte ceea ce înseamnă o linie temporală, astfel încât să mă apropii de ceea ce ea este și cum se simte, aceste exprimări sunt utile pentru a avea un punct de start și pentru a conecta mintea noastră la alte posibilități de înțelegere și experiență.

Acest concept de linii temporale poate fi privit din nenumărate puncte de vedere, care se întregesc reciproc și se susțin, iar ele se extind pe măsură ce noi acceptăm să ne deschidem către mai multă înțelegere.

Unele lucruri pot supăra, atingând acele locuri unde există traume ascunse. Fiți blânzi cu voi și dați-vă voie să fiți atenți cum interpretați și ce simțiți în corp, atunci când dați de aceste locuri sensibile.

Linie Temporală

O Linie Temporală este un mod de percepție al unei succesiuni de evenimente, o linie care unește anumite evenimente din viața noastră, iar aceasta poate fi personală, colectivă, planetară, stelară, cosmică, șamd. În linia temporală colectivă, există multele linii temporale personale, iar acestea susțin și transformă, creează și modifică pe cea colectivă. O linie temporală o poate influența pe alta, în funcție de proximitate.

Percepția noastră este cea care leagă evenimentele în moduri succesive și creează liniile temporale care ne sunt disponibile.

Cu cât ne extindem să cuprindem mai mult din ceea ce suntem, linia temporală percepută se extinde până când ea devine infinită și eventual dispare ca și concept.

Puteți vizualiza liniile temporale ca fluxuri de apă sau de lichid, plasmă, dar care nu au un început sau un sfârșit, ci curg la infinit. Când vorbesc de infinit, nu mă refer la un cerc, sau un 8, sau un râu care curge din nou în el, precum ouroboros, ci la un râu care mereu este nou în apa care curge prin el și paradoxal vechi fără de origine. Veți înțelege mai mult despre acest aspect, atunci când veți ajunge la paragraful despre Linii de Timp Artificiale.

În aceste râuri există percepții ale unor Linii de Timp, o succesiune de evenimente percepută de un ochi divin, o ființă divină. Percepția fiecăruia determină câte posibilități sunt văzute, câte mari schimbări sunt posibile și cât de mult poate accepta o ființă din divinitatea care este.

Pe măsură ce ne extindem percepția, vom cuprinde mai multe posibilități și deci vom deveni conștienți de mai multe linii temporale posibile. Atunci când o ființă se află în starea de neputință, de vinovăție, de contracție maximă în ea însăși, ea va percepe foarte puțin din potențialul său de experiență, și… va avea acces la foarte puține linii temporale. Se vede acest fapt în oamenii care au ajuns la un moment dat să fie statici în gândirea lor, și nu pot accepta nimic altceva. Viața trăită astfel este la mâna “destinului” care înseamnă de fapt o viață închisă într-o linie temporală manipulată, plină de inerție și încercări fără soluție, o viață finită și pusă pe automat.

Este nevoie de o forță foarte mare să te opui extinderii conștienței tale, de aceea o numesc linie temporală manipulată, constrânsă să fie într-un anumit mod, încarcerată în puține posibilități, o rutină fără de sfârșit, o tortură infinită. Această tortură infinită, rutina de zi cu zi, este numită viață normală pe această planetă !

Chiar dacă aceste linii de timp sunt constrânse, detaliile și modul de experimentare al evenimentelor poate fi foarte diferit, în funcție de percepția fiecăruia. Atunci când citesc anumite evenimente din viitor, acestea sunt posibilitățile care se extind din intenția curentă a acelei persoane, și explică modul cum omul atrage viitorul din prezent. Odată ce persoana vede cum intenția ei creează, ea poate schimba percepția și astfel experimenta acele evenimente în cu totul alt mod. Percepția face ca un anumit eveniment să fie un altul, total schimbat, și astfel detaliile se transformă.

Noduri și Interacțiuni ale liniilor de timp

Toate viețile noastre sunt linii temporale paralele și perpendiculare. Paralele, existând ca și posibilități în acelați timp, și perpendiculare ca fiind percepute în mai multe zone de percepție sau densități. Noi ca oameni, cu o anumită istorie, suntem o linie de timp sau o succesiune de evenimente, de la naștere până la moarte.

Deoarece toți suntem parte din același mare și atot-cuprinzător UNU, atunci când interacționăm cu un alt om, interacționăm cu un alt eu, cu o altă linie de timp. Aceasta se extinde la orice ființă și obiect. Oricât ne dorim să avem aceeași linie temporală cu a iubitei/iubitului, aceștia sunt într-o vibrație paralelă cu a noastră, iar noi interacționăm cu ei prin iubire și sentimente, percepții.

Ia foarte multă energie să te opui la linia temporală colectivă în care ești, sau ai ales să ai o experiență, deoarece practic încerci să te deconectezi de la acel flux de timp care te susține, să îți tai craca de sub picioare. Pentru a susține un curs de evenimente pe care îl dorești, este nevoie să accepți mai întâi unde ești, ca mai apoi să vezi cum poți ajuta sau susține o schimbare de direcție sau de percepție.

Nodurile sunt puncte de convergență sau de întâlnire a două sau mai multe linii de timp.

Aceste noduri pot fi percepute în modul cel mai simplu ca și întâlniri cu persoane care aduc o schimbare de percepție în viața ta. De fiecare dată când ajungem într-un nod, avem o alegere foarte mare de făcut, care ne schimbă direcția vieții, a liniei temporale și percepția despre noi.

Într-un alt mod, aceste noduri sunt întâlniri cu alte posibilități ce existau în noi, alte eu-uri, dar încă nu le puteam percepe sau accepta. Aceste noduri sunt spații de transformare în care putem crea rapid alte posibilități sau putem deveni conștienți de mult mai mult din ceea ce suntem.

Dacă suntem încă în acea stare de contracție în noi, în ouroboros, ne retragem în poziția fetală și ne protejăm, atunci aceste noduri vor fi dureroase și vor putea fi folosite ca și motiv de suferință pentru a rămâne în culcușul cald pe care ni l-am făcut, de a rămâne în acelați cerc de experiență finită.

Când aceste noduri se experimentează colectiv și planetar, pot declanșa stări de crize și experiențe puternice de suferință, pe măsura opunerii și suferinței existente deja. Aceasta deoarece se prăbușesc sau se combină două linii de evenimente care, din punctul de privire al fricii, sunt opuse și se poate simți ca o anihilare.

Recuperarea fragmentelor de suflet

De fiecare dată când interacționăm cu o altă linie temporală, avem oportunitatea de a ne aduce înapoi o parte din suflet care a rămas acolo, experimentând acele evenimente și astfel ne întregim ca și conștiință și ne extindem percepția. Astfel, multe evenimente și amintiri pot apărea în memoria noastră, care nu au fost acolo înainte, și astfel pot exista contradicții interne puternice, deoarece se creează un spațiu de alchimie internă în care două părți fuzionează.

Aceste fuziuni de linii temporale pot cauza o mare confuzie mentală și chiar se poate părea că înnebunim sau că avem două sau trei personalități diferite. Dacă acele două personalități diferite se resping și ființa nu înțelege ceea ce se întâmplă cu ea, pot surveni probleme cu multiple personalități și momente de inconștiență, panică.

De exemplu, dacă o parte din tine își amintește că țara Guatemala era situată în America de Sud, și cealaltă parte din tine, își aduce aminte că această țară era în altă parte – se ivește un conflict. Acest conflict apare din interacțiunea celor două linii de timp percepute, care acum încearcă să fuzioneze în tine.

De-asemenea, putem să ne fragmentăm linia de timp curentă, creând diferite sub-personalități și mici experiențe pe care le izolăm de ceea ce suntem. Acestea se întâmplă atunci când suferim traume sau avem experiențe pe care nu le putem integra, și o parte din noi se izolează și poate rămâne blocată într-un anumit circuit de existență, într-o suferință care se repetă și din care nu reușim să ieșim. Când negăm o parte din noi și refuzăm să o acceptăm, când nu ascultăm vocea sufletului, ne rănim pe noi. Cu timpul și cu perpetuarea comportamentului, rana crește și poate forma un circuit închis, un blocaj, o traumă. Prin lucrul cu umbrele și acceptarea suferințelor, energia sufletului se eliberează din aceste buzunare separate de existență, din aceste bucle de timp.

Aceste bucle de timp sunt ca niște mici găuri negre, care atrag energia și o consumă pentru a susține suferința din acea buclă de timp. (Găurile negre sunt și altceva, dar depinde de cum le percepem și cum le folosim. Nici un lucru nu este doar un singur aspect sau punct de vedere) Ele sunt oprite în timp, dar consumă timp la o viteză mare, sunt un sistem închis care are nevoie să fie întreținut constant, cu atenție și rememorare a acelui eveniment. Aceste bucle devin puncte de durere și suferință puternică în toate nivelele corpurilor noastre și ne fac să ne simțim fără timp. Ele sunt dificil de atins deoarece pot conține foarte multă durere și iluzie, frică și neacceptare, dar mergând acolo toată energia absorbită are șansa de a fi re-integrată și recuperată, recunoscută.

De fiecare dată când mergem în trecut cu intenția de a vindeca o situație, în linia curentă a personalității sau în alta, și recuperăm o parte de suflet sau schimbăm percepția, aceste două linii sau evenimente se schimbă total și asta schimbă și transformă percepția personalității curente. Fiecare dintre noi poate merge într-un anumit timp, este o abilitate naturală și o facem de fiecare dată când ne re-amintim ceva. Aceste experiențe pot declanșa procese de integrare destul de dureroase sau nu, în funcție de caz și de gradul de acceptare al experienței.

Ritm și Timp, Temperament și Tempo

Ritmul fiecăruia este diferit, deși în rezonanță cu ceilalți. Timpul se percepe diferit pentru fiecare deoarece el se simte, nu se numără sau se cuantifică, el este parte din vibrația fiecărei ființe. Modul actual de înțelegere al timpului, care măsoară mai nimic, ne duce atenția de la a simți, la a citi un ritm global impus pentru toți.

Cât de dificil vă este să vă acordați la ritmul impus de ceas ? Vă împăcați ușor cu ceea ce el vă arată sau de multe ori simțiți că nu se potrivește cu ceea ce simțiți ? Prin impunerea unui astfel de ritm de ceas, ritmul nostru natural rămâne ascuns și se creează o luptă interioară între ritmul tău și ceea ce vezi ca și adevăr al ceasului tehnologic.

Acest conflict intern, dintre ceasul intern al percepției tale și ceasul tehnologic sau perceput din exterior, ne face să ne simțim greșiți în ceea ce noi simțim ca adevărat, și astfel învățăm să ne negăm simțurile interne și percepția noastră devine acaparată de ceea ce ni se arată din societate. Prin simplul fapt al acestui mod reducționist de a percepe timpul, ca și cum acesta ar putea fi dictat de ceva și ca și cum acesta ar fi plat, zdrobit la sol, comasat, ne negăm posibilitățile noastre și negăm creația și forța noastră creatoare. Aceasta se leagă și cu încarcerarea energiei feminine și reducerea ei la nimic în percepția noastră.

Timpul este văzut ca ceva ce se scurge, finit și care cumva ne atacă și ne ia forța vitală, ne reduce la nimic, dar el este infinit și mereu creând noi experiențe. Timpul este o energie de susținere și regenerare, este iubire și înțelegere, este energia feminină de la care ne-am deconectat atât de mult încât mulți spun că nu există.

Temperamentul nostru are legătură cu modul nostru de a percepe timpul și liniile temporale. Cu cât suntem mai fragmentați și cu energia strânsă și blocată, cu atât posibilitățile de timp și evenimentele posibile sunt mai restrânse. Într-un moment de panică și îngheț mental, nu se poate vedea nici o posibilitate, nici o soluție. În aceste situații personalitatea poate accepta orice soluție, compromis, contract, pentru a ieși din acel eveniment cu bine.

Fiecare dintre noi are un mare potențial, dar acesta poate rămâne neperceput, în alte linii temporale. Cu cât ne înțelegem mai bine pe noi, și ne deschidem către potențialul nostru divin, cu atât descoperim mai multe posibilități de experiență a vieții noastre.

Atunci când o persoană nu are încredere în puterile proprii de a-și exprima nevoile în fața celorlalți, se transformă astfel încât să elibereze această percepție, ea fuzionează anumite linii temporale în personalitatea curentă. Astfel, atunci când persoana a ajuns să aibă încredere, ea nu mai poate concepe cum nu a avut, deoarece acest nou eu, nu mai are acea problemă. Acest nou eu simte că parcă nu a fost el în acele momente, și asta pentru că nu a fost, fiind eul inițial.

Linii de timp artificiale

Liniile de timp artificiale sunt linii de timp manipulate pentru a conduce într-o anumită direcție, cu un anumit scop, sau linii de timp traumatizate, care nu mai avansează și nici nu dau înapoi, sunt blocate.

Puteți vizualiza aceste linii artificiale, ca un cerc, ca o spirală care se întoarce de unde a plecat. Am fost învățați că timpul este ca un cerc, sau o spirală care se întoarce eventual la origine. Un cerc, în acest caz, este un sistem închis și finit, o repetiție de aceleași evenimente, din alte perspective, o rutină fără sfârșit, un blocaj. La fel este și o spirală care se întoarce la origine, doar că aceasta trece prin diferite densități și experiențe succesive de personalități/vieți.

Ca să înțelegeți mai bine ideea reamintiți-vă de un film, precum Ziua Hârciogului – The Groundhog Day, unde personajul retrăiește o singură zi de mai multe ori, dar este conștient de asta, în timp ce noi… nu suntem.

Acest cerc este roata karmică în care ne tot învârtim, blocați în a repeta ce am mai trăit odată, acceptând cu greu să învățăm. Această roată a Destinului sau a Norocului, este susținută de uitarea a ceea ce suntem, de existența în spații dense și pline de suferință pe care dorim să le curățăm. Am venit aici să recunoaștem aceste spații, să le înțelegem, să le experimentăm pentru a ne cunoaște, dar ne-am pierdut în ele.

Această menținere în roata karmică se realizează prin puterea noastră de a crea și poate fi influențată de obsesia față de exterior și iluzia infinitului dată de repetiție. Menținerea în frică, teroare, iluzie, manipulare extremă a conștiinței umane, face ca aceasta să rămână într-o roată de perpetuă tortură.

Liniile de timp artificiale, sunt inorganice, adică ele nu se susțin pe ele însele ci au nevoie să fie susținute cu energie. Așa cum am explicat mai sus la fragmentarea sufletului, acea gaură neagră are nevoie de energie, atenție și timp, pentru a rămâne funcțională. Oricând se creează o linie de timp artificială, energia timpului, a regenerării, devine absorbită în acele găuri negre și astfel devine inutilizabilă. Ea rămâne în acest stadiu deoarece conștiința noastră este manipulată în a crede că nu o poate vindeca, sau că ea, ca și ființă divină a făcut ceva greșit, a păcătuit și este nevoie să plătească cu energia și conștiența sa, cu sângele său – prin dureri și boli fizice.

Prin manipularea unui colectiv întreg, se poate produce o linie temporală inorganică, și astfel toată energia care se atrage în ea poate să fie folosită către alte scopuri. Vă invit să luați aceste cuvinte cu detașare, iar dacă simțiți emoții puternice să le observați și să aveți curajul de a le permite să fie. Orice experiență are valoarea sa, iar noi suntem aici pentru a vindeca mari traume ale universului și a descoperi cine suntem într-un alt mod, reconectând fragmentele noastre și ale universului într-un alt design. Ai mult mai multă putere de creație și vindecare decât îți poți imagina !

Orice atenție dai unui anumit eveniment, acesta te atrage către acea linie temporală, așa că alege ceea ce dorești să experimentezi. Gândurile tale susțin o anumită realitate, iar dacă aceasta nu este ceea ce sufletul tău dorește, Adu-ți aminte că poți alege ! Ai posibilitatea de a alege altceva în fiecare moment.

RE – AL – ITATE = Repetiție alternantă a unei energii sau entități

Ce se întâmplă când se întâlnesc mai multe linii de timp ?

Atunci când spun în citirile Tarot sau în articolele mele despre întâlnirea a mai multor linii temporale înseamnă că ai o oportunitate de a crea ceva nou în viața ta și de a vindeca traume și linii temporale artificiale, reîntregind ceea ce ești, aducând mai multă conștiență în viața ta.

În aceste noduri există posibilitatea de a crea noi linii temporale, prin fuziunea celor care se întâlnesc, dar și prin creație pură, cu ajutorul intenției de a atrage și a împlini visul sufletului tău. În acele momente, oportunitățile de creștere sunt multe, și viața te poate surprinde cu miracole. De-asemenea, poți crea și atrage miracole în fiecare moment, nu neapărat în aceste noduri, dar de obicei, când creezi aceste momente miraculoase ele aduc vindecarea căii tale temporale și recuperarea de fragmente de suflet orfane.

În aceste noduri, vindecarea prin fuziune aduce energia care există în acele linii temporale într-un punct comun și astfel energia care îți este disponibilă este amplificată. Vindecarea nu se întâmplă mereu, ci depinde de cum poți accepta ceea ce ți se întâmplă. Practic, sunt persoane care nu acceptă aceste părți ale lor înapoi, sau chiar le urăsc, creând astfel o altă separare și rupere a liniilor temporale, care creează alte traume și cercuri continue de cheltuire a energiei pentru a le întreține.

Efectele obișnuite în aceste cazuri de fuziune de linii temporale avem :

 • eliberare de emoții care nu au vreun motiv conștient, pur și simplu plângem sau simțim durere și suferință fără a putea să ne explicăm de ce
 • amintiri confuze despre evenimente care parcă nu s-ar fi întâmplat sau par dintr-un alt timp
 • iritare și enervare, izbucniri de furie bruscă, violență … fără un motiv anume
 • confuzie față de personalitatea noastră și de identificarea cu ea
 • lipsa de siguranță față de ceea ce suntem, deoarece ni se schimbă reperele și personalitatea
 • experiențe de deja-vu
 • interacțiuni cu multă descărcare de gânduri, amintiri, emoții
 • mici fiori electrici în diferite locuri ale corpului și mișcări involuntare ale corpului. Aceasta se întâmplă când sistemul nervos și electro-magnetic se actualizează pentru a permite să exprime mai multă energie a sufletului care este recuperată
 • situații care se schimbă brusc și par ciudate
 • oameni care nu te mai contactează sau te resping brusc
 • întâlniri cu oameni care îți par cunoscuți dar nu știi de unde
 • idei și înțelegeri care îți schimbă modul de a percepe lumea într-un mod imediat și ireversibil
 • bâzâială în urechi și tensiune la nivelul capului, din cauza ajustărilor de vibrație
 • mintea care o ia razna cu gânduri deoarece primește prea multă energie și informație
 • dacă respingeți vehement aceste noi informații și stări de fapt, este posibil ca sistemul imunitar să înceapă să creadă că are inamici în interior și va începe să acționeze împotriva lor și a voastră

Toate acestea se întâmplă la un nivel foarte răspândit și frecvent, în aceste timpuri, și aceasta poate duce la intensități de experiență ce pot fi ușor neînțelese. Cei care nu înțeleg ceea ce li se întâmplă pot cădea în depresie, în disperare, în stări de conflict foarte puternice, frică și panică. Vă invit să nu vă lăsați influențați de ceea ce se vede ieșind la suprafață în lume, atenția voastră este extrem de prețioasă. Ajutați unde puteți, dar nu vă prindeți în această poveste.

Întâlnirea a două linii temporale aduce posibilitatea de schimbare a vibrației la nivel personal, colectiv, planetar, cosmic șamd. Cu cât cele două vibrații principale sunt mai diferite, cu atât efectele simțite sunt mai puternice. Cei care nu doresc să meargă în altă linie temporală sau altă vibrație, vor rămâne în linia lor. Pentru ei, ceilalți ori vor dispărea ori vor părea că au murit în anume feluri. La fel se întâmplă cu cei care schimbă vibrația, cei care rămân în vechea linie, care va fi și ea schimbată, dar într-un alt mod, vor părea că dispar sau că mor.

Simbolurile Lunilor Trecute și Energia Anului

La începutul anului am descris un nod temporal, unde anumite linii temporale se întâlnesc. În acest moment este nevoie să alegeți dacă veți continua să mențineți spațiile de fragmentare ale sufletul în experiențe infinite de tortură sau dacă doriți să vă întregiți, să vindecați liniile temporale organice și să dizolvați liniile temporale artificiale.

În articolul din luna februarie, am menționat nevoia de adaptare la ființa noastră divină și la necesitatea înțelegerii celor trei intimități. De-asemenea, am menționat că există un zid de separare care are nevoie să fie dizolvat. Acel zid de separare face parte din această roată infinită de repetiție și de ieșirea din ea.

Evenimentele curente, au nevoie de ACCEPTARE – cuvântul cheie cu care am început anul, și de ADAPTARE. Cu cât vă adaptați la frică și panică, cu atât vă învârtiți în roata suferinței nesfârșite. Și cei care acceptă valul de panică, și cei care doresc să informeze prin opunere la acest val au atenția pusă pe altceva decât ce este necesar în acest moment, și anume pe a învăța și a recupera fragmentele de suflet care se află prinse în această tortură și a crea altceva, a se extinde către alte posibilități de experiență.

Energia Anului, reprezentată de Arhetipul Împăratul, susține restructurarea acestor linii temporale și aduce la suprafață durerile din adâncuri. Focul conștiinței purifică masiv liniile temporale artificiale. Împăratul vă invită să vă reculegeți, să preluați puterea proprie și să aranjați lucrurile în modul în care le doriți.

NOUA DIRECȚIE

Vă invit să croiți o nouă direcție și să vă recuperați sufletul din acele bucle infinite de suferință.
Vă invit să creați ceea ce vă doriți cu adevărat, să vă accesați visul sufletului vostru și să aveți curajul nebun de a crede că toate acestea sunt posibile !
Treziți-vă din acest vis al neputinței și acceptați infinitatea care sunteți !

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

2 comentarii la “Liniile temporale și fuziunea lor”

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top