Legătura sacră OM - Plante - Planeta Pământ - Univers

conexiune om planeta univers
© celestekgodwin.ro

De când eram un copil de câțiva anișori și descopeream lumea în care m-am născut, stăteam și mă uitam absolut uimită la cum tratează oamenii natura înconjurătoare, plantele și animalele din preajma lor. Rămâneam pur și simplu blocată la anumite gesturi și sentimente pe care le percepeam în jurul meu.

Cu ochii mari și inocenți întrebam pe părinți "Dar de ce nu înțeleg oamenii că dacă omoară copacii, florile, plantele atunci se omoară și pe ei ??!  "

Nu imediat, dar este o moarte lentă, sigură și agonizantă. Aveam o mare durere și tristețe când simțeam aceste lucruri și îmi doream să fac ceva, ca oamenii să vadă, să devină conștienți de ceea ce fac.

Legătura de respirație

Una din legăturile cele mai evidente, dintre noi și mediul în care trăim, se stabilește prin respirație. Plantele absorb dioxid de carbon emis de noi, iar noi consumăm oxigenul emis de ele.

Ele ne ajută pe noi să trăim, ne mențin viața, iar noi le ajutăm pe ele să trăiască, le întreținem viața. Este o simbioză perfectă. Ele sunt vii și ne simt, comunică cu noi, sunt inteligente. Nu ar avea cum să fie altfel, ne completăm într-un mod perfect.

Celeste spune:
Natura ne susține viața cu mare dedicație și iubire față de viața însăși.

Dar noi cum răspundem ?

Ne simțim superiori față de acestea, ne simțim evoluați, orgoliul nostru a ajuns fără măsură. Am uitat de legătura noastră cu mama natură - ne-am separat de ea și dorim să o stăpânim și să o controlăm, în loc să-i fim prieteni de suflet.

Deveniți conștienți că Noi facem parte din planetă precum și planeta face parte din noi, ne oglindim și ne completăm unii pe alții.

Am să vă explic mai departe câteva legături simple, de bun simț, pentru care nu aveți nevoie să studiați mult.

Legătura de consum și schimb energie

Un alt fel de legătură se stabilește când dorim să le mâncam. Plantele stau cu rădăcinile în sol, absorbind elementele pământului, și cu frunzele spre cer, absorbind din energia soarelui. Clorofila plantelor verzi ajunsă în sânge ajută sângele să transporte dioxidul de carbon afară din organism și ne aduce oxigen vital organismului nostru.

Plantele ne dau energia soarelui și a pământului într-un mod în care noi îl putem ingera și folosi. Se păstrează mai mult timp, fiind tăiate, pentru că acumulează o mare cantitate de lumină, energie a pământului și a soarelui.

Același lucru se întâmplă și cu corpul oamenilor, dacă este pur și a acumulat multa lumină în timpul vieții - atunci când moare, corpul rămâne mult timp intact.

Când simți energia unui copac, când vorbești cu sufletul unei plante, când ești atentă la reacțiile unei plante din preajma ta, îți dai seama câtă viață și bucurie există înăuntrul lor, și cât de mare este capacitatea lor de a se dărui.

Celeste spune:
Natura ne va primi întotdeauna înapoi cu mare dragoste, tot ce trebuie să facem este să ieșim din iluzia noastră mentală de separare și de superioritate nejustificată.

Nu degeaba se spune la noi în popor "înalt ca un brad", "puternic ca un stejar", "mlădioasă ca o floare" și multe altele. Cum putem spune că suntem mai puternici decât un copac ? El poate trăi și întreține viața multor organisme, poate fii martor la trecerea multor decenii, secole și chiar mii de ani. Credeți că nu este nevoie de inteligență pentru asta? Nu este nevoie de suflet, de dedicație și iubire ?

Legătura de conținut și proporții

Legăturile noastre cu planeta și cu plantele este de netăgăduit. Corpul nostru reflectă corpul planetar în miniatură. Organismul nostru la naștere este 75-80% apă, așa cum este și suprafața Terrei acoperita cu 75-80% apă.

Când începem să îmbătrânim, corpul se deshidratează și procentul de apă poate ajunge sub 50%, în organism, înainte de moarte. Apa, purtătoare de memorie și timp, oglindă a sufletului, se eliberează treptat din corpul nostru, pentru a se uni din nou cu planeta.

Cum apele Terrei sunt poluate și apa din corpul nostru este poluată și toate procesele corpului sunt dezechilibrate. De fiecare data când poluam apa de pe Terra, ne poluăm și corpurile noastre în același timp. Cum facem asta ? Oare uităm că apa aceea poluată va ajunge în casele noastre sau va cădea peste noi ca și apă de ploaie ?

De-asemenea cum 25% din suprafața Terrei este pământ și noi avem 25% din organism format din elementele pământului la naștere. Poluând pământul și elementele sale, incluzând plantele, ne poluam și noi corpul în același timp. Elementele toxice pe care le folosim asupra pământului ajung să fie absorbite de plantele și de animalele pe care noi le mâncăm.

Legătura dintre apă și sentimentele umane

Apa este un foarte bun conducător electric, dacă este pură. Apa din corpurile noastre devenind impură nu mai poate conduce și susține bine electricitatea și magnetismul, energia soarelui și a planetei, în corpurile noastre.

Celeste spune:
Corpurile poluate devin opace, învelite într-o negură de toxicitate care miroase urat, în loc să fie transparente, strălucitoare și să lase energia să curgă liber prin ele.

La fel se întâmplă și cu planeta Terra, fiind poluată de noi, prin procese naturale dorește să se curețe și să-și restabilească echilibrul (ploile cu fulgere restabilesc echilibrul energetic, taifunurile și cutremurele curăță ce nu este de folositor etc).

S-a demonstrat prin renumite procedee și experimente că apa este inteligentă și este influențată de gândurile și emoțiile umane. Apa își schimba structura și gustul atunci când un om se gândește, simte sau vorbește( Masaru Emoto este foarte cunoscut pentru experimentele sale și cărțile scrise, precum și documentarul apa de mai jos).

Puteți experimenta acest lucru foarte simplu astfel :

 1. Puneți 3 pahare transparente umplute cu apa din aceeași sursa.
 2. Un pahar este de control, pe acesta îl ignorați, nu ii faceți nimic.
 3. Pe un alt pahar lipiți o eticheta cu aceste cuvinte : Iubire, Recunoștință. In fiecare zi treceți de câteva ori prin dreptul sau și rostiți sau gândiți-vă câteva minute concentrat pe acele cuvinte focusați pe acel pahar.
 4. Pe ultimul pahar lipiți o eticheta cu aceste cuvinte : Ura, Invidie. In fiecare zi treceți de câteva ori prin dreptul sau și rostiți sau gândiți-vă câteva minute concentrat pe acele cuvinte focusați pe acel pahar.

Faceți acest experiment 3 zile. Apoi gustați apa din pahare și vedeți diferența. Sau dacă aveți un aparat cu care puteți observa apa sau analiza și mai bine, poate un microscop. Aveți grija să nu beți mult din ultimul pahar :). Mai puteți varia experimentul astfel :

 1. Puneți în 3 farfuriuțe semințe la germinat, sau flori cu puțin pământ
 2. O farfurie o lăsați de proba și o udați cu paharul de mai sus cu apa de proba în fiecare zi
 3. O alta farfurie o udați cu apa din paharul 2 și ultima farfurie cu apa din paharul 3 (paharele de mai sus)

Veți observa ca plantele vor germina/răsări în alt mod.

Și plantele sunt sensibile la sentimentele umane. Plantele cresc diferit după modul cum sunt tratate. Puteți face experimentul cu paharele, dar în locul apei să puneți 3 ghivece cu flori și să vedeți cum se comportă plantele.

Legătura schemei universale

Dimensiunile corpului nostru sunt în totala armonie cu planeta, galaxia și universul în care trăim. Suntem făcuți după aceeași schemă.

Măsurând anumite distanțe în corpul nostru, putem găsi distanțele corespunzătoare din univers. De fapt toate formele de viață, tot ceea ce există în univers, au aceeași geometrie și structură interioară.

Corpul uman este măsura universului, tot ceea ce există poate fi măsurat prin intermediul corpului uman(corpul fizic împreună cu cele energetice).

Raportul de aur (phi = 1/2 + radical din 5 /2 = numărul de aur) și numărul PI sunt prezente oriunde în univers, și de-asemenea oriunde în corpul uman. Toate construcțiile magnifice de pe Terra, piramidele și orașele din piatra vechi, statuile lui Da Vinci și Michelangelo, sunt făcute după schema numerelor divine.

Dacă vreți să găsiți aceste proporții în corpul vostru, este simplu :

 • lungimea osului fiecărui deget este în raport phi cu osul următor
 • distanța între degetele fiecărei mâini este în raport phi
 • comparați lungimea mâinii cu cea a osului de la antebraț, lungimea osului de la antebraț cu cea a osului de la brat și veți obține tot phi.
 • comparați lungimea tibiei cu lungimea osului labei piciorului, sau lungimea tibiei cu cea a femurului.

Proporția divină(cum este numit raportul phi) se află reprezentată în tot scheletul uman. În raporturile de masă, volum și înălțime veți găsi de-asemenea raportul phi. Matematica raportului phi este prezentă oriunde în structurile organice din univers.

Celeste spune:
Universul are o schemă după care toate sunt create, un tipar divin al creației.

Puteți afla mai multe căutând și citind despre geometria sacra a universului.

Noi suntem ai Terrei, suntem din Terra, suntem o parte din conștiința planetei.

Casa noastră este corpul nostru, este Terra, nu o anumită casă, țară sau oraș.

Corpul nostru este făcut cu ajutorul părinților noștri umani, dar noi toți suntem copii universului.

Casa noastră este universul întreg, noi facem parte din el și el din noi.

Aduceți-vă aminte cine sunteți ! Este timpul să vă treziți din somnul adânc al iluziei. Aduceți-vă aminte despre NOI și eliberați-vă din carcera separării !

Celeste spune:
Fiecare dintre noi, cei ce ne credem separați, va fi gândit de natură doar atât timp cât este de folos întregii comunități.

Documentarul despre apă :

Câteva filmulețe despre geometria sacră (sunt în engleză):Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

 • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.