Smoothie de struguri roșii

smoothie de struguri
© celestekgodwin.ro
Grad Dificultate: Ușor
Timp Lucru: 
Nr. Porții: 2
Pregătire în avans : 
nici una.
Ustensile folosite : 
blender

Această combinație delicioasă este făcută cu ce fructe mai aveam pe masa de bucătărie, neștiind exact ce poate să iasă. Având curajul de a experimenta puteți descoperi noi arome și astfel fiecare smoothie poate fi o surpriză plină de savoare. Lăsați-vă imaginația să funcționeze, fără frică de a strica ceva sau a face un dezastru ce trebuie aruncat. Greșelile fac parte din experiment și întotdeauna aduc noi învățăminte și pot extinde modul nostru de gândire.

Există o metodă de inovație ce se numește "greșeli rapide", și aceasta constă în a face cât mai multe greșeli posibile astfel încât acestea vor produce o multitudine de noi idei și direcții de explorat. Am fost programați să ne simțim vinovați de greșelile pe care le facem, în loc să le considerăm oportunități de creștere. Este timpul să lăsăm acest mod de gândire în spate și să ne eliberăm de vinovăție. Aveți curajul să nu vă temeți de greșeli, să vă luați ce măsuri de siguranță credeți și să nu lăsați teama să vă învingă.

Strugurii roșii sunt niște fructe cu multe daruri de oferit, și de obicei este mai dificil să îi combini cu altceva din cauza aromei pregnante pe care o au. Ei sunt cunoscuți pentru curățarea tuturor organelor și pentru efectele lor benefice asupra indigestiei, constipației, oboselii, problemelor renale și afecțiunile oftalmologice precum cataractă și degenerescență maculară.

Strugurii sunt o sursă excelentă de fitonutrienți, în principal fenoli și polifenoli, și conțin alte vitamine importante cum ar fi vitamina K, vitamina A, vitamina C, vitamina B6, B1, B2 și acidul folic. Ele conțin, de asemenea, minerale cum ar fi potasiu, calciu, magneziu, fosfor și sodiu. Strugurii au un conținut ridicat de apă care ajută la menținerea corpului hidratat și, de asemenea, conțin fibre dietetice, carbohidrați, antioxidanți și cantități moderate de proteine. Ei au o acțiune blândă de fluidizare și curățare a sângelui și astfel contribuie la sănătatea noastră cardiovasculară.

Strugurii roșii au puternice proprietăți antibacteriene și antivirale, care vă pot proteja de infecții, și conțin o doză bună de antioxidanți, necesari pentru a susține buna funcționare a întregului organism.

Ingrediente:

  • 2 ciorchini de struguri negri (300 g)
  • 1 banană (120 g)
  • 1 pară (150 g)
  • 1/2 mango (150 g)
  • 100 ml apă (opțional)

Mod Preparare:

Se pun ingredientele în blender și se mixează. Apa se adaugă doar dacă doriți o textură mai lichidă. Calculul de nutrienți nu a luat în considerare apa.

Proprietăți nutritive per 100 g

Vitaminele și mineralele sunt menționate în ordinea importanței lor din punct de vedere al satisfacerii dozei necesare zilnice.

SunIconCALORII

AppleIconCARBO

OilIconGRĂSIMI

LeafIconPROTEINE

WaterDropIconAPĂ

WheatIconFIBRE

67.9 Kcal. 15.8 g 0.2 g 0.7 g 80 g 1.8 g
VITAMINE C(15%DZR), A(12%DZR), B6(10%DZR), K(9%DZR), B2, Folat, B1, E, B3, B5, Colina
MINERALE Cu(12%DZR), Mn(5%DZR), K(4%DZR), Mg(3%DZR), Ca, Zn, Fe, Se

Proprietăți senzoriale

Acest smoothie este o oază de culoare și destindere, ce ne impulsionează energia și ne stimulează dorința de acțiune. Gustul ne hrănește dar ne și ajută să eliminăm elemente toxice, fie fizice sau emoționale.

ColorPaletteIcon
PALETA CULORI
TasteIcon
GUST și MIROS
roșu ruginiu dulce acrișor și condimentatPotirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.