Salată delicioasă de roșii cu gust arăbesc

Vitalitate și energie

salata arabic tomato
© celestekgodwin.ro
Grad Dificultate: Ușor
Timp Lucru: 
Nr. Porții: 2-4
Pregătire în avans : 
nici una.

Această salată vă oferă gustul intens al roșiilor amplificat de forța și tăria pătrunjelului și condimentat de coriandru și ingenioasa scorțișoară. Nimic mai ușor de făcut atunci când ești determinat să îți oferi un gust minunat alături de beneficii importante pentru sănătatea întregului organism. Atracția față de un anumit fel de mâncare îți indică multe despre tine și modul tău de a alege și a te comporta, îți poate oferi o privire asupra lucrurilor dar și sentimentelor și gândurilor de care ești atașat și care îți sunt obișnuite și reprezintă confortul tău de zi cu zi.

Dacă știi ce îți dorești și ai încredere, atunci fiecare lucru pe care îl faci, indiferent de care este acesta, te aduce cu un pas mai aproape de împlinirea visului tău. Și prepararea unei mâncări, în acest caz a unei salate, te poate inspira și îți poate indica  direcția. Cum universul nostru este holografic, înseamnă că un fir către visul tău se află în absolut orice lucru sau acțiune. Cum găsești acea conexiune ? Este prea simplu ca mintea noastră să accepte, dar tot ce trebuie să faci este să cunoști direcția și să te eliberezi de așteptări și judecăți, astfel încât acele fire de conexiune să devină vizibile oriunde te-ai uita.

Roșiile sunt un simbol al visurilor ce se împlinesc, al cunoașterii și misterelor ce creează aventură și entuziasm. Sunt un fruct senzual cu o forță decisivă de determinare și energie creatoare ce te influențează în cele mai întunecate locuri ale ființei tale. Pătrunjelul ne inspiră putere și direcție fără oprire, toate acestea fiind bine stabilizat și împământat, rădăcinile sale creând o rețea subterană ce comunică și face schimb de informații și resurse astfel încât dezvoltarea sa este bine susținută.

Așa cum firele de pătrunjel comunică între ele, așa inspiră diferitele noastre părți, roluri și măști să comunice eficient și să găsească un drum de mijloc astfel încât să se suțină reciproc. Fiecare acțiune zilnică pe care o faci fă-o cu visul tău în minte, pentru a canaliza energia fiecărei acțiuni către acel punct și a oferi resurse și susținere, exprimând astfel încrederea ta în fluxul tău natural de exprimare.

Ingrediente:

  • 4 - 5 roșii medii
  • 3-4 bucăți de roșii uscate
  • 2 legături de pătrunjel
  • suc de la 1/2 lămâie
  • 1 lingură de ulei de susan
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1 vârf de linguriță nucșoară
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 vârf de lgț. coriandru măcinat

Mod de preparare:

Tăiem roșiile feliuțe mici și amestecăm cu pătrunjelul tocat mărunt, roșiile uscate tăiate bucățele mici, ceapa verde tăiată mărunt și condimentele. Are un gust incredibil de bun. Merge de minune cu sosul tahina și cu falafel.

Proprietăți nutritive per 100 g

Vitaminele și mineralele sunt menționate în ordinea importanței lor din punct de vedere al satisfacerii dozei necesare zilnice.

SunIconCALORII

AppleIconCARBO

OilIconGRĂSIMI

LeafIconPROTEINE

WaterDropIconAPĂ

WheatIconFIBRE

43.5 Kcal. 3.5 g 2.5 g 1.3 g 90 g 1.7 g
VITAMINE K(214%DZR), A(72%DZR), C(37%DZR), Folat(8%DZR), B6(6%DZR), B3, E, B2, B5, Colina
MINERALE Mn(11%DZR), Cu(9%DZR), Fe(8%DZR), K(6%DZR), Na(6%DZR), Mg(5%DZR), P, Zn, Ca

Proprietăți senzoriale

Roșiile pun în mișcare sângele aducând un aer nou și proaspăt în mișcarea noastră interioară și exterioară. Exprimarea devine mai fluidă și ajunge să încălzească inimile celorlalți.

ColorPaletteIcon
PALETA CULORI
TasteIcon
GUST și MIROS
roșu, alb, verde, galben condimentat, sărat, astringent, acrișor, dulce și puțin amar, umami, picantPotirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.