Bomboane cu mac

Profund hrănitoare și regeneratoare

bomboane raw cu mac
© celestekgodwin.ro
Grad Dificultate: Ușor
Timp Lucru: 
Nr. Porții: 10 bomboane
Pregătire în avans : 
nici una.
Ustensile folosite : 
blender, râșniță

Aceasta este una din cele mai simple rețete de bomboane pentru a da un exemplu de cât de ușor poate fi să faci ceva dulce, natural, cu propriile mâini. Este ca un joc, la care copii cred că s-ar bucura să participe, mai ales la faza de modelare. Contactul cu ingredientele și acțiunea de a prepara de multe ori aduc satisfacții ce elimină poftele și calmează spiritul. Vă invit să vă permiteți bucuria jocului, să lăsați de-o parte tot ce vă apasă și să fiți liberi.

Toate lucrurile ce există sunt conectate, de aceea dacă vă oferiți oportunitatea de a sta deschiși către posibilități, orice acțiune pe care o faceți vă poate revela conexiunea către ceea ce vă doriți. Astfel, chiar și pregătirea unor bomboane vă aliniază cu idealurile și visele voastre. Momentul preparării vă propune să ancorați dorințele voastre aici și acum, astfel încât ele să dobândească forță pentru a fi împlinite.

A fi prezent 100% cu acțiunea de a face aceste bomboane, vă poate aduce o calmitate pe care o puteți afla doar în momentul acum. Atribuind corpului și minții ceva de făcut, ne putem detașa de rezultat în același timp rămânând observatori atenți și prezenți, deschiși la inspirație. Astfel, cele mai mici acte pot deveni cele mai mari, aducându-ne răspunsuri la întrebări importante pentru noi.

Vă doresc ca fiecare moment din viața voastră să fie total și vă doresc să fiți prezenți, astfel încât să vedeți calea către drumul vostru unic. Fie ca toate darurile ascunse în voi să vă fie revelate.

Ingrediente:

  • 2 pumni nucă
  • aprox. 2 pumni curmale
  • 5 linguri mac

Mod preparare:

Nuca și curmalele se macină cu râșnita sau blender. Se adaugă macul, și apoi se amestecă până devine un fel de aluat omogen. Macul se poate râșni sau lăsa întreg. Se fac bomboane în formă de sfere, cu mâinile și apoi se pot decora cu cacao, mac, cocos sau se pot servi cu fructe. Sunt atât de dulci pe câte curmale puneți.

Va recomand să le încercați alături de o limonadă.

Proprietăți nutritive per 100 g

Vitaminele și mineralele sunt menționate în ordinea importanței lor din punct de vedere al satisfacerii dozei necesare zilnice.

SunIconCALORII

AppleIconCARBO

OilIconGRĂSIMI

LeafIconPROTEINE

WaterDropIconAPĂ

WheatIconFIBRE

500 Kcal. 26.1 g 37.8 g 12.3 g 9.8 g 11.3 g
VITAMINE B1(38%DZR), B6(25%DZR), Folat(17%DZR), B5, B2, B3, E, Colina, Folat, K, C
MINERALE Mn(196%DZR), Cu(131%DZR), P(62%DZR), Mg(58%DZR), Ca(52%DZR), Zn(48%DZR), Fe, K, Se

Proprietăți senzoriale

Aceste bomboane sunt profund hrănitoare și regeneratoare prin nutrienții pe care îi oferă și gustul dulce care ne satisface emoțional.

ColorPaletteIcon
PALETA CULORI
TasteIcon
GUST și MIROS
negru sau maro închis și violet dulce amărui condimentatPotirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.