ÎNSCRIEREA DE REVIEW-uri, COMENTARII

Înscrierea de Review-uri, Comentarii, Întrebari și Răspunsuri se poate face, de către utilizatori, în secțiunile dedicate aflate în subsolul articolelor și paginilor. Informațiile înscrise pot fi atât pozitive, cât și negative, și se vor referi la subiectul acelui articol sau pagină.

În momentul înregistrării unui anumit Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns pe site, utilizatorii/clienții acordă o licență neexclusivă, perpetuua, irevocabilă, nelimitată teritorial și dau dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și de a afișa acest continut site-ului elenam22.sg-host.com și deținătorii acestuia. Fiecare comentariu trebuie mai întâi să fie moderat și acceptat, înainte de a apărea pe site.

Conținutul comentariilor este nealterat și menținut așa cum a fost postat, cu excepția cazurilor de greșeli gramaticale în care comentariul poate fi corectat. Cel care creează comentariul îl poate modifica și șterge, dacă este logat în contul său, timp de 5 minute după ce a fost înregistrat, sau poate să ceară să fie modificat/șters, trimițând un email cu ajutorul paginii Contact.

Ne rezervăm dreptul de a nu face publice și de a șterge, acele comentarii ce nu respectă regulile de mai jos.

Fiecare utilizator/client, în momentul înscrierii de Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns în secțiunile menționate, se angajează să respecte urmatoarele reguli:

  • să facă referiri strict în subiectul articolului sau paginii respective, evitand informații legate de oferte promoționale sau publicitate, link-uri exterioare, sau alte informații ce nu au legătură cu subiectul articolului/paginii.
  • să folosească doar limba română cu mici exepții. Sunt permise și cuvintele sau expresiile care, deși nu sunt considerate românești, sunt de largă utilizare în toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);
  • să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt utilizator sau pe autorii acelui articol;
  • să se asigure că informatiile introduse de ei sunt realiste, neînșelătoare și în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor părți, drepturile de autor, de marcă comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
  • să folosească aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit program, idee sau produs de pe site fara a face referire către alte firme ce promovează distribuirea, vânzarea și cumpărarea de produse sau servicii;
  • să nu furnizeze sau să solicite, în nici un mod și în nici o măsură, date personale (adrese de domiciliu, numere de telefon, adrese de email etc.) sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;
  • să nu înscrie informatii și/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri ce desfășoară aceeași activitate
  • să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre site sau sa înscrie în Review-uri/Comentarii/ Întrebări/Răspunsuri care sa conțina materiale de natură publicitară;
  • să nu utilizeze Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu autorul de articol, în acest sens se va folosi formularul din pagina Contact.

În cazul în care se constată încălcarea Termenelor și Condițiilor în mod repetat, ne rezervăm dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului de a înscrie Review-uri/Comentarii.

Cum să obțineți ajutor pentru o problemă ?

Dacă aveți o întrebare generală referitoare direct la un articol pe care l-am postat, vă rog să postați un comentariu în acest articol. Dacă întrebarea dvs. este specifică dumneavoastră și/sau este de natură personală, atunci ar trebui să utilizați formularul de contact. Zona de comentarii nu este cel mai bun loc pentru a pune o întrebare care nu are legătură cu postarea, mai ales dacă comentariul dumneavoastră conține informații intime/personale.

Date Comentariu

Nume –> Vă rugăm să folosiți numele real sau un alias. Comentariile ce conțin cuvinte aleatorii sau ciudate vor fi marcate ca SPAM și șterse.

Email -> Adresa de email trebuie să fie o adresă validă. Acestea nu apar în regiunea de comentarii și nu sunt distribuite altor părți. Adresele de email care par adrese de spam sau adaugă comentarii spam vor fi marcate SPAM.

Link-uri -> În conținutul comentariului nu sunt permise link-uri, decât în cazuri speciale, atunci când se consideră de valoare. Link-uri către site-uri proprii, blog-uri personale etc. ce sunt înscrise în câmpul special al căsuței de comentarii vor fi eliminate în mod automat la procesare.

Text -> Textul comentariului trebuie să respecte regulile de mai sus.

Tot ceea ce se scrie în comentariu este responsabilitatea celui care comentează, nu a personalului editorial al acestui site. Prin trimiterea unui comentariu pe site-ul nostru, sunteți de acord că conținutul comentariului este al dvs. și sunteți de acord să absolviți elenam22.sg-host.com/elenam22.sg-host.com, și toți reprezentanții lor de orice repercusiuni, daune sau răspunderi.

Shopping Cart
Scroll to Top