Acest site este, pentru mine, un mod de a împărtăși cu alți oameni, unele din lucrurile pe care le descopăr, și de a susține și inspira pe acele persoane aflate pe drumuri similare. Drumul pe care merg este necunoscut, și implică destul de multe obstacole, dar s-a dovedit a fi foarte valoros pentru experiența mea de viață, și pentru speranța și lumina pe care le-am văzut în ochii celor ce au mers alături de mine sau celor cu ale căror drumuri m-am intersectat pentru câteva momente.

Acest site a început de la un blog cu simple rețete vegane și a evoluat la o vedere holistică asupra întregului complex de corpuri umane și cele 3 aspecte ale noastre – fizic, mental și spiritual. Deși pentru mine este invers, deoarece dorința ce stă la baza acestui site este de alchimie interioară, conexiune a celor 3 aspecte, desfacerea iluziei separării. Am început cu corpul fizic deoarece este cel mai vizibil și cel mai ușor abordabil.

Susțin un stil de viață în aliniament cu natura și sufletul nostru. Cum fiecare din noi este unic, fiecare va avea o atracție către stilul de alimentație care îi va fi benefic. Tot ce am făcut, fie experiențe de explorare interioară fie experiențe de conectare cu corpul sau de înțelegere a ființei mele m-au adus mai aproape de vocea interioară, de ghidul din umbra și de tot ceea ce există.

Nu consider că un tip de alimentație este mai bun decât un altul, dar ce îmi este clar este faptul că sănătatea corpului nostru depinde de o comunicare cu natura și de o adaptare continuă la mediul în care trăim. Așa cum poluăm planeta pe care trăim, casa noastră, tot așa ne poluăm și corpul fizic, mintea și emoțiile noastre. Cu cât vom conștientiza mai rapid ceea ce facem cu atât mai bine pentru toată omenirea și pentru viitorul nostru ca civilizație.

Acum au trecut mulți ani, din 2009, de când am început să împărtășesc explorările mele, de când am inițiat comunicarea cu sute sau mii de oameni, și pot să afirm faptul că orice om își dorește să ajungă să ducă o viață echilibrată, cu un sentiment mai mare de pace și cu un corp plin de vitalitate… dar se întâmplă ceva, și apar obstacole de multe ori greu de surmontat.

Decizia de a-mi asuma responsabilitatea asupra consecințelor acțiunilor mele a necesitat o putere de voință foarte mare și pot înțelege lupta interioară prin care fiecare dintre voi poate trece. Dar orice s-ar întâmpla în interiorul meu, oricât de mare ar fi bătălia și durerea, eu știu că există o soluție și vă invit și pe voi să credeți că meritați și că vă puteți oferi pace și iubire.

Credeți și adevărul se va revela. Faceți primii pași spre voi înșivă, lăsați-vă conduși de vocea interioară pentru a vă putea regăsi puterea divină și a putea împărtăși darurile voastre cu toată existența.

Faceți curat. Fie că începeți de la alimentație sau de la starea de spirit, important este să începeți de undeva. Cu pași mici și cu determinare ajungem departe.

Aceste două ramuri, studierea corpului fizic și a alimentației și munca pe partea spirituală, mă ajută să îmbin îngrijirea corpului fizic, cu cel emoțional, mental și sufletesc.

Ceea ce îmi doresc este să vă inspir să mergeți pe drumul vostru unic, acela pe care veți regăsi autenticitatea, puterea proprie și conexiunea cu divinul din voi, astfel încât experiența de viață să fie una intensă, profundă, totală și în deplină pace.

MISIUNE

Voi descrie acest lucru folosind o conversație între mine și alte persoane, deoarece aceste conversații au dezvăluit acest aspect într-un mod natural. Din motive de simplitate, voi alege să folosesc un interlocutor numit Dana.

Dorind mai multe informații despre exact cum se simte ea după o citire Tarot sau o sesiune de consiliere, am rugat-o să mă ajute să înțeleg de ce are nevoie cu adevărat în acele momente. Fiind o persoană sensibilă și deschisă, a acceptat să meargă mai adânc și să răspundă la întrebările mele.

Am rugat-o să-mi spună ce simte și dacă poate să descrie vizual, unde nu poate explica doar în cuvinte. Dana a continuat să spună că anumite cuvinte sau lucruri pe care le spun sună foarte tare în ea ca și cum ar fi fost în mijlocul unei lupte, iar apoi se simte incomod și are dorința de a diminua aceste sentimente, de a se proteja.

Dana a menționat apoi că se simte presată, ca și cum ar fi trebuit să treacă un anumit test sau ca fiind imperativ să urmeze acele cuvinte, chiar dacă modul cum sunt scrise nu exprimă asta direct.

În acest moment i-am reamintit că are întotdeauna abilitatea de a alege ce dorește să facă și că nu este nici o grabă să ajungă undeva.

Am întrebat-o de ce aceste cuvinte au pus-o sub o asemenea presiune.

În acest moment, Dana a luat câteva minute pentru a contempla și a spus:
“Este ca și cum ai plantat o picătură de lumină în mine, pe care nu o pot stinge, de care nu mă pot ascunde și nu mă pot apăra. Mă simt neprotejată, și simt o presiune enormă pentru a vedea ce mi-a arătat lumina înăuntru. Mă gândesc la ceea ce îmi dezvăluie și uneori cred că implică multă muncă și determinare și asta mă face să mă simt inconfortabil și cred că ai intrat în intimitatea mea, într-un spațiu unde nimeni nu intră, nici măcar eu. Și acum îmi dau seama că îți cer să-mi dai o cale să scap de acea lumină, să fug și să mă ascund.

Apoi am întrebat cum se simte după ce a realizat toate astea. Dana a răspuns că se simte mai calmă și că îi este mai clar de ce simte aceste lucruri și că acum este mai liniștită. Ea a înțeles că presiunea provine de la sinele ei interior care își dorea ca ea să facă o transformare, dar a dat peste o rezistență inconștientă care o făcea să se simtă inconfortabil în acest proces. Se simțea ușurată să știe toate astea.

Din aceste cuvinte simple dar atât de pline de înțeles, percep că sunt aici pentru a planta picături de lumină și, astfel, pentru a ajuta pe alții și pe mine, să ajungem la un nivel de intimitate intensă cu noi înșine și cu toată viața.

Povestea mea

Citește povestea vieții mele, conectează-te cu mine de la inimă la inimă și află cum am început să citesc Tarot.

O citire Tarot cu Celeste

Descoperă stilul meu de a citi Tarot și care este experiența unei citiri cu mine. Ceea ce se vede este invizibil.

Las cărțile să vorbească despre mine

Explorează descrierea activității mele într-un mod inedit și vizual. Câteva cuvinte din cărți.

Cum funcționează Tarot-ul pentru mine

Află cum înțeleg funcționarea Tarot-ului în general și ce înseamnă citirile predictive.

Codul de Etică

Descoperă regulile generale pe care le urmez în practica mea și ce tip de citiri nu accept să realizez.

Shopping Cart