Ep8 Începutul Erei Peștilor

© celestekgodwin.ro

Începutul unei ere este acompaniat de dorința de stabilizare a noii energii și căderea vechii energii directoare. Precum o sămânță de abia plantată, ea are nevoie să se înrădăcineze și munca ei este să iasă la lumină, să străbată prin pământul ce o hrănește către suprafață. În tot acest timp, plantele anterioare uscate își depun corpul pentru a deveni compost semințelor, se predau pentru bunăstarea noilor plante.

Așa se întâmplă în lumea plantelor și deși ne inspiră foarte mult, nu se potrivește perfect cu modul de manifestare a schimbării erelor în lumea umană. Energia nouă dorește să se înrădăcineze dar pentru asta este nevoie de un sol bun și de susținere, și această înrădăcinare poate fi o bătălie pe spațiu, hrană și resurse în general. Pe lângă acestea, energia nouă se confruntă cu puterea în decădere, dar cu mare influență, a vechii ere. În funcție de gradul de conștiență al colectivului, energia nouă trebuie să-și câștige spațiul de existență prin luptă, conflict și distrugere, sau va fi acceptată și utilizată amplificând potențialul său.

Desigur, lupta de început poate fi văzută ca tensiunea necesară pentru a dezvolta puterea proprie a acelei energii emergente, precum libelula care își antrenează aripile împingând cu forță în pereții coconului care acum a devenit o strânsoare.

Revizia erei trecute ne aduce la suprafață o înțelegere profundă a ciclurilor de schimbare planetare și a experiențelor aduse de acestea. Potențialul noii ere aduce mereu dezvăluiri și revelații asupra a ceea ce s-a întâmplat înainte, iar lucrurile care nu mai funcționează sunt scoase la suprafață.

Dacă acesta este primul episod pe care-l ascultați sau doriți să vă reamintiți, ascultați începând de la episodul 6 Hora Erelor.

Începutul Erei Peștilor

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.