Ep8 Începutul Erei Peștilor

Începutul unei ere este acompaniat de dorința de stabilizare a noii energii și căderea vechii energii directoare. Precum o sămânță de abia plantată, ea are nevoie să se înrădăcineze și munca ei este să iasă la lumină, să străbată prin pământul ce o hrănește către suprafață. În tot acest timp, plantele anterioare uscate își depun corpul pentru a deveni compost semințelor, se predau pentru bunăstarea noilor plante.

Așa se întâmplă în lumea plantelor și deși ne inspiră foarte mult, nu se potrivește perfect cu modul de manifestare a schimbării erelor în lumea umană. Energia nouă dorește să se înrădăcineze dar pentru asta este nevoie de un sol bun și de susținere, și această înrădăcinare poate fi o bătălie pe spațiu, hrană și resurse în general. Pe lângă acestea, energia nouă se confruntă cu puterea în decădere, dar cu mare influență, a vechii ere. În funcție de gradul de conștiență al colectivului, energia nouă trebuie să-și câștige spațiul de existență prin luptă, conflict și distrugere, sau va fi acceptată și utilizată amplificând potențialul său.

Desigur, lupta de început poate fi văzută ca tensiunea necesară pentru a dezvolta puterea proprie a acelei energii emergente, precum libelula care își antrenează aripile împingând cu forță în pereții coconului care acum a devenit o strânsoare.

Revizia erei trecute ne aduce la suprafață o înțelegere profundă a ciclurilor de schimbare planetare și a experiențelor aduse de acestea. Potențialul noii ere aduce mereu dezvăluiri și revelații asupra a ceea ce s-a întâmplat înainte, iar lucrurile care nu mai funcționează sunt scoase la suprafață.

Dacă acesta este primul episod pe care-l ascultați sau doriți să vă reamintiți, ascultați începând de la episodul 6 Hora Erelor.

Începutul Erei Peștilor

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top