Ep7 Tranziția către Era Peștilor

© celestekgodwin.ro

Era Peștilor este era trecută și cea din care facem tranziția în era Vărsătorului. Pentru a ne înțelege mai bine pe noi și ciclurile planetare de experiență, în acest episod vorbesc despre tranziția între era Berbecului și cea a Peștilor. Este interesant să cunoaștem cum era înainte de această eră și cum a fost tranziția de atunci, deoarece ne oferă idei despre ce se întâmplă acum.

Era Peștilor este asociată cu Cavalerul de Cupă, iar era Berbecului cu Regina de Baghete, personalități din curtea regală a Tarotului. Tranziția de la o eră la cealaltă se referă la o schimbare de putere, un transfer de responsabilitate și conducere, precum și o schimbare a fluxului colectiv și a melodiei Horei Erelor. Dacă tranziția este constructivă sau distructivă, depinde de cele două energii directoare, și de nivelul de conștiință al colectivului planetar.

Fiecare eră are specificul său, iar energia conducătoare în Era Peștilor este găsirea și explorarea iubirii, iar în era Berbecului a fost independența și cunoașterea de sine. În era Vărsătorului ne îndreptăm către transcederea planului mental și explorarea și explicarea tuturor sistemelor și structurilor.

Cu ajutorul acestui studiu, comportamentul oamenilor și al colectivului în general, devine mult mai ușor de înțeles, urmând tendințele energiei directoare. De-asemenea, ceea ce putem face în această perioadă intensă, devine mai clar.

În curând va apărea cursul cu numele "Față în față cu frica", o explorare a fricii și metodelor ei de expresie, care va fi accesibil gratuit. Până atunci explorăm această horă a erelor.

Tranziția la Era Peștilor

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.