Ep7 Tranziția către Era Peștilor

Era Peștilor este era trecută și cea din care facem tranziția în era Vărsătorului. Pentru a ne înțelege mai bine pe noi și ciclurile planetare de experiență, în acest episod vorbesc despre tranziția între era Berbecului și cea a Peștilor. Este interesant să cunoaștem cum era înainte de această eră și cum a fost tranziția de atunci, deoarece ne oferă idei despre ce se întâmplă acum.

Era Peștilor este asociată cu Cavalerul de Cupă, iar era Berbecului cu Regina de Baghete, personalități din curtea regală a Tarotului. Tranziția de la o eră la cealaltă se referă la o schimbare de putere, un transfer de responsabilitate și conducere, precum și o schimbare a fluxului colectiv și a melodiei Horei Erelor. Dacă tranziția este constructivă sau distructivă, depinde de cele două energii directoare, și de nivelul de conștiință al colectivului planetar.

Fiecare eră are specificul său, iar energia conducătoare în Era Peștilor este găsirea și explorarea iubirii, iar în era Berbecului a fost independența și cunoașterea de sine. În era Vărsătorului ne îndreptăm către transcederea planului mental și explorarea și explicarea tuturor sistemelor și structurilor.

Cu ajutorul acestui studiu, comportamentul oamenilor și al colectivului în general, devine mult mai ușor de înțeles, urmând tendințele energiei directoare. De-asemenea, ceea ce putem face în această perioadă intensă, devine mai clar.

În curând va apărea cursul cu numele “Față în față cu frica”, o explorare a fricii și metodelor ei de expresie, care va fi accesibil gratuit. Până atunci explorăm această horă a erelor.

Tranziția la Era Peștilor

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart