Ep6 Hora Erelor

Din acest episod voi începe o mini-serie, ce are ca subiect Erele de experiență prin care trecem, corelate cu casele astrologice și învățătura Tarot. Acest subiect este unul complex și voi acorda un număr mai mare de episoade pentru a-l explora.

Acest prim episod din această mini-serie, este o introducere în această idee și o imagine ce ne va acompania de-a lungul explorării noastre – cea a horei și dansului.

De la un timp am ceva provocări cu vocea mea, devenind mai răgușită sau cu întreruperi, dar probabil că nu aud prea mult acestea pe înregistrare. Este un proces prin care trec și simt că este nevoie să-mi schimb modul cum respir, ritmul, așa că poate să dureze ceva timp. Se poate ca și înregistrările pe care le-am făcut recent pentru cursul pe care-l concep să fie o influență, dar odihna se pare că nu a rezolvat acestea. De-asemenea, ca o menționare generală, îmi este dificil să țin cont de gramatică atunci când traduc(din câmpul divin de informație) instant informație care este nouă și pentru mine. Nu știu ce cuvânt va veni așa că se întâmplă să îmi fie mai greu să le potrivesc câteodată, sau să apară cuvinte în alte limbi.

Pe aceeași linie, experimentez de câțiva ani o volatilitate/flexibilitate în potrivirea informației sau diferitelor fluxuri de informație, și există o nevoie de re-adaptare constantă. Pur și simplu planul mental nu mai funcționează la fel, este în schimbare, bineînțeles, alături de celelalte planuri… dar planul mental este foarte puternic afectat și probabil că veți înțelege mai multe și din această mini-serie.

În curând va apărea cursul cu numele “Față în față cu frica”, o explorare a fricii și metodelor ei de expresie, care va fi accesibil gratuit. Până atunci explorăm această horă a erelor.

Hora Erelor

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top