Ep6 Hora Erelor

© celestekgodwin.ro

Din acest episod voi începe o mini-serie, ce are ca subiect Erele de experiență prin care trecem, corelate cu casele astrologice și învățătura Tarot. Acest subiect este unul complex și voi acorda un număr mai mare de episoade pentru a-l explora.

Acest prim episod din această mini-serie, este o introducere în această idee și o imagine ce ne va acompania de-a lungul explorării noastre - cea a horei și dansului.

De la un timp am ceva provocări cu vocea mea, devenind mai răgușită sau cu întreruperi, dar probabil că nu aud prea mult acestea pe înregistrare. Este un proces prin care trec și simt că este nevoie să-mi schimb modul cum respir, ritmul, așa că poate să dureze ceva timp. Se poate ca și înregistrările pe care le-am făcut recent pentru cursul pe care-l concep să fie o influență, dar odihna se pare că nu a rezolvat acestea. De-asemenea, ca o menționare generală, îmi este dificil să țin cont de gramatică atunci când traduc(din câmpul divin de informație) instant informație care este nouă și pentru mine. Nu știu ce cuvânt va veni așa că se întâmplă să îmi fie mai greu să le potrivesc câteodată, sau să apară cuvinte în alte limbi.

Pe aceeași linie, experimentez de câțiva ani o volatilitate/flexibilitate în potrivirea informației sau diferitelor fluxuri de informație, și există o nevoie de re-adaptare constantă. Pur și simplu planul mental nu mai funcționează la fel, este în schimbare, bineînțeles, alături de celelalte planuri... dar planul mental este foarte puternic afectat și probabil că veți înțelege mai multe și din această mini-serie.

În curând va apărea cursul cu numele "Față în față cu frica", o explorare a fricii și metodelor ei de expresie, care va fi accesibil gratuit. Până atunci explorăm această horă a erelor.

Hora Erelor

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.