Ep5 Arca lui Noe

Deoarece am fost tare inspirată de episoadele anterioare, în acesta vă spun, cu entuziasm, o poveste cu tâlc, o poveste cu multe înțelesuri și corelații cu viața noastră actuală, cu trecutul și viitorul, cu expansiunea conștiinței. Cum suntem în anul Merelui Preot, cu această povestire putem vedea anumite perspective despre temele anului acesta.

Pentru o mai bună înțelegere a acestei povestiri am să vă ofer cîteva idei de corelat. Vă rog să folosiți aceste corelații în acest context, deși se pot potrivi și în altele, există și alte perspective de aceea vă invit să lăsați asocierile libere în loc de a le fixa și atașa de anumite definiții.

Arca – matrix, conștiința încarcerată și limitată, spațiul finit/controlat și stucturat pe lipsă, spațiu apocaliptic

Apa – marea de emoții, traume și umbre nerezolvate, care ne inundă conștiința. Lipsa de repere și lipsa de conexiune și stabilitate. Pierderea distincției și crearea iluziilor de genul “Fata Morgana” prin reflecțiile apei și imaginația încarcerată.

Monarch – conștiința limitată ce se bucură de cunoștințe asupra spațiului numit – arca lui noe -, dar se lipsesc de altceva. Atenție la legătura cu fluturele Monarch, care este folosit frecvent ca un simbol pentru transformare… dar ce tip de transformare ? Trans-formare, formare trans sau în tranziție sau în trans-port.

Ancora – în acest context este ceea ce ne ține pe loc barca sau evoluția. Ceea ce ne ține în spațiul limitat pe această arcă

Turma – turmele de animale și seminții, specii, adunate pe barcă pentru a fi salvate de la distrugere

Alte cuvinte la care să vă gândiți : archon (arc – con), arch-anghel, anch, con-te, con-ducere, car, kar-ma.

Arca lui Noe

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Exercițiu de conștientizare:

Căutați să vedeți câte cuvinte din vocabular au legătură cu această poveste. Câte conțin port, arc, trans sau alte cuvinte ce denotă viața pe mare sau pe o arcă ? Verificați și în limba engleză și franceză. Exemple : aero-port, pașa-port, aero-navă, tribunal (tribord) etc. Bisericile și sălile de tribunal arată cam la fel și au formă de barcă și folosesc cuvinte ce descriu acțiuni realizate într-o b-arcă sau navă.

Pentru că în aceste momente putem simți dorința de direcție și stabilizare, am creat Citirea Tarot Focalizare și Centrare.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

2 comentarii la “Ep5 Arca lui Noe”

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top