Ep5 Arca lui Noe

© celestekgodwin.ro

Deoarece am fost tare inspirată de episoadele anterioare, în acesta vă spun, cu entuziasm, o poveste cu tâlc, o poveste cu multe înțelesuri și corelații cu viața noastră actuală, cu trecutul și viitorul, cu expansiunea conștiinței. Cum suntem în anul Merelui Preot, cu această povestire putem vedea anumite perspective despre temele anului acesta.

Pentru o mai bună înțelegere a acestei povestiri am să vă ofer cîteva idei de corelat. Vă rog să folosiți aceste corelații în acest context, deși se pot potrivi și în altele, există și alte perspective de aceea vă invit să lăsați asocierile libere în loc de a le fixa și atașa de anumite definiții.

Arca - matrix, conștiința încarcerată și limitată, spațiul finit/controlat și stucturat pe lipsă, spațiu apocaliptic

Apa - marea de emoții, traume și umbre nerezolvate, care ne inundă conștiința. Lipsa de repere și lipsa de conexiune și stabilitate. Pierderea distincției și crearea iluziilor de genul "Fata Morgana" prin reflecțiile apei și imaginația încarcerată.

Monarch - conștiința limitată ce se bucură de cunoștințe asupra spațiului numit - arca lui noe -, dar se lipsesc de altceva. Atenție la legătura cu fluturele Monarch, care este folosit frecvent ca un simbol pentru transformare... dar ce tip de transformare ? Trans-formare, formare trans sau în tranziție sau în trans-port.

Ancora - în acest context este ceea ce ne ține pe loc barca sau evoluția. Ceea ce ne ține în spațiul limitat pe această arcă

Turma - turmele de animale și seminții, specii, adunate pe barcă pentru a fi salvate de la distrugere

Alte cuvinte la care să vă gândiți : archon (arc - con), arch-anghel, anch, con-te, con-ducere, car, kar-ma.

Arca lui Noe

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Exercițiu de conștientizare:

Căutați să vedeți câte cuvinte din vocabular au legătură cu această poveste. Câte conțin port, arc, trans sau alte cuvinte ce denotă viața pe mare sau pe o arcă ? Verificați și în limba engleză și franceză. Exemple : aero-port, pașa-port, aero-navă, tribunal (tribord) etc. Bisericile și sălile de tribunal arată cam la fel și au formă de barcă și folosesc cuvinte ce descriu acțiuni realizate într-o b-arcă sau navă.

Pentru că în aceste momente putem simți dorința de direcție și stabilizare, am creat Citirea Tarot Focalizare și Centrare.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.