Ep4 Direcționarea energiei de susținere

În acest episod vorbesc despre o cale simplă de a stabiliza o nouă conștiință, de a direcționa energia către ceea ce într-adevăr susține și amplifică apariția și manifestarea unui nou mod de a trăi. Pentru a angrena manifestarea unei civilizații bazate pe iubire, libertate și respect reciproc, atunci este nevoie să începem de undeva.

Una din metodele simple de a face acest lucru este să exprimăm ceea ce ne dorim. Am vorbit despre acest lucru în articolul de anul trecut numit Simbolul Lunii Aprilie – Alegerea. În acel articol evidențiez cât de importantă este alegerea fiecăruia și cum putem să mișcăm și să influențăm unde merge drumul nostru. În acest episod ofer încă o idee simplă cu care putem lucra, și anume cum să investim energia de susținere.

Direcționarea energiei de susținere

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Pentru că în timp de criză avem nevoie de direcție și focalizare, am creat Citirea Tarot Focalizare pe timp de Criză.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart