Ep11 Diferențe de ritm între ere

© celestekgodwin.ro

În acest episod ne apropiem de perioada în care trăim, în trecerea dintre Era Peștilor și Era Vărsătorului. Provocările acestei treceri sunt destul de mari și le vom discuta începând cu acest episod. Cerințele ritmului devin din ce în ce mai evidente cu cât avansăm în această perioadă.

Perioada erei Vărsătorului este una presărată cu multă tehnologie, funcționalitate înaltă și explorare rafinată a posibilităților umane până când se poate ajunge la o excelență. Metodle e folosite și căile de explorare sunt multe și alegerea stă la fiecare. Această perioadă este una luminoasă dar lumina poate însemna lucruri foarte diferite pentru fiecare om și asta vom discuta la un anumit moment.

În acest episod pun în evidență diferența de ritm dintre cele 3 ere discutate până acum, astfel încât să înțelegem la un nivel inter cum se petrece sichimbarea energetică și cum ne influențează.

A fost foarte distractiv să fac acest episod, el conținând momente cu cântec.

Dacă acesta este primul episod pe care-l ascultați sau doriți să vă reamintiți, ascultați începând de la episodul 6 Hora Erelor.

Dacă doriți să explorați stările de frică vă invit la cursul cu intrare liberă numit Față în Față cu Frica.

Diferențe de ritm

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Mulțumesc,Celeste.
    Mi-ai reamintit de ritmurile celor de la A.T.B. și de dans, am uitat cum e sa dansezi. (printre altele)
    Cu drag și recunoștință.

    • Cu drag și iubire ! În ultimele săptămâni am trecut prin multe amintiri, ca o curățare.