Ep10 Etapele Erei Peștilor

Trecem rapid prin celelalte etape ale Erei Peștilor, pentru a ajunge din ce în ce mai aproape de timpul și perioada în care trăim acum. Tot ce am spus până acum ne va ajuta să înțelegem ce se întâmplă în viitor, unde ne îndreptăm ca și colectiv și cum putem să ne punem într-o poziție de a integra noile cerințe ale erei Vărsătorului.

Iluziile devine din ce în ce mai vizibile în aceastaă perioadă, pentru ca noi să le desfacem și să ne dăm seama unde suntem și ce am experimentat pănă acum. În perioada de decădere iluziile despre etapa de glorie sunt foarte intense, existând o nostalgie pentru acea perioadă de înflorire.

Dacă acesta este primul episod pe care-l ascultați sau doriți să vă reamintiți, ascultați începând de la episodul 6 Hora Erelor.

Dacă doriți să explorați stările de frică vă invit la cursul cu intrare liberă numit Față în Față cu Frica.

Etapele Erei Peștilor

Pentru a accesa lista de fișiere audio, puteți utiliza acest link la RSS feed.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top