Stilul meu de a citi

Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii.

Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, Cheile Genelor și capacitățile mele extinse, de a auzi ceea ce cărțile îmi spun și de a simți lucruri despre situația ta. Empatia și viziunea interioară îmi aduc informații despre emoțiile, sentimentele, energia și blocajele din jurul unei situații. Folosesc simțuri diferite pentru a citi, astfel încât veți găsi pasaje cu viziuni directe de la sufletul și spiritul tău, sau pasaje cu mesaje din contemplarea cărților, sau altele când văd sau simt lucruri. 

Intuitiv
Mistic
Liric
Sensibil
Susținător
Motivațional

Printre liniile sau cuvintele citirii poți găsi, în funcție de subiect și caz, exerciții, meditații simple, metafore reprezentative și cunoaștere directă care te ajută să te schimbi din interior și să facilitezi manifestarea viselor. Citirile mele conțin detalii și mesaje magice ascunse, care se dezvăluie cu trecerea timpului și integrarea lor.

Exerciții practice
Meditații simple
Întrebări de contemplat

Modul meu de a scrie sau vorbi este de obicei plin de susținere, direct și expresiv, în principal destinat să ajute pe cei interesați de dezvoltarea personală, dar nu numai. Totul este despre tine, ceea ce tu simți, dorești, ce obstacole ai de trecut și cum să le treci. Încerc să prezint aspecte pozitive cât și negative, astfel încât să dăruiesc fiecăruia oportunitatea de a face o schimbare.

Mă focalizez pe a înțelege dinamica, legăturile de trecut/viitor, funcționarea și dedesubturile situațiilor respective, pentru a împuternici ființa să se înțeleagă pe sine și pe ceilalți și să își creeze viața prin aplicarea alegerii conștiente. Sunt foarte concentrată pe a oferi idei utile pentru a-ți asuma responsabilitatea creației propriei experiențe de viață, și mai puțin pe un destin fix, un rezultat anume sau o sentință.

Folosesc cărțile de Tarot pentru a comunica cu sinele meu divin, iar ele îmi oferă împământare și focalizare. Când citesc pentru tine, comunic și relaționez cu sufletul tău și îl rog pentru îndrumare. De-asemenea, așa cum sunt conectată cu suferința mea, mă conectez la suferința ta, pentru a-ți înțelege situația.

Experiența unei citiri Tarot

Răspunsurile pe care le căutăm sunt deja în interiorul nostru, dar uneori avem nevoie de asistență pentru a le descoperi. Aici te pot ajuta, fiind alături de tine pentru a le descoperi.

O citire cu mine este despre posibilități și opțiuni, și conține o experiență magică care se va dezvălui în funcție de nevoile tale. Când citești sau asculți, cuvintele pot crea imagini în minte și sentimente în inima ta.

Mi s-a spus, de multe ori, că citirile mele sunt hipnotice și senzoriale. Acest lucru nu este valabil pentru toți oamenii, dar dacă este pentru tine, atunci este posibil să nu îți amintești nimic după prima citire, să te simțiți într-o stare diferită de a fi sau într-o stare de confuzie. Este ok, acest lucru este normal pentru unii oameni ! Înțelegerea mesajului se desfășoară în timp și cu răbdare, recitind sau ascultând de mai multe ori. Integrarea poate apărea sub orice formă precum următoarele: experiență, proces de auto-cunoaștere, o stare de a fi, străfulgerare mentală, un sentiment, o senzație, inspirație și lumină.

Amintește-ți că este vorba despre tine și despre modul în care reacționezi la citire, ceea ce simți și ce anume declanșează în interiorul tău, nu foarte mult despre cuvintele scrise sau auzite. Procesul tău este unic și îți va oferi tot ceea ce ai nevoie în acel moment. Nu sunt cuvintele mele pe care trebuie să le crezi sau în care este nevoie să ai încredere orbească, ci ceea ce te îndrumă sufletul tău prin acest proces -> experiența ta este de fapt scopul citirii.

Pentru mine claritatea este un proces de la o stare la alta prin care suntem luminați și integrăm o înțelegere nouă despre noi. Ea este lumina de la capătul tunelului, acolo unde ajungem prin intermediul procesului. Fiecare dintre noi ajunge acolo în felul și în timpul său. Cunoașterea vine și trece, ceea ce ne ajută cu adevărat este experiența, de aceea pun mare accent pe integrare, deoarece de foarte multe ori aici apar obstacole și neînțelegeri.

Prin conectarea la suferința ta, ceea ce vei primi poate fi intens emoțional și câteodată inconfortabil. Este ok, aceasta înseamnă că s-a atins un punct vulnerabil în interiorul tău și s-a produs o deschidere. Acestea nu se întâmplă pentru toate citirile ci depinde de subiectul abordat.

Procesul de lucru

Ofer citiri prin e-mail scrise sau înregistrate audio. Pentru citirile prin e-mail veți primi un document PDF cu explicații detaliate și imaginile cărților și, după caz, o înregistrare audio. Majoritatea citirilor pe care le fac vor fi în principal sub format audio, doar unele din ele sunt strict în scris, datorită conmplexității.

După ce achiziționați o citire de pe site, vă voi contacta pentru a discuta detaliile și stabili întrebările dorite.

Pentru explicații mai detaliate și întrebări adiționale, care pot apărea după o citire, se pot face sesiuni de integrare și explorare, în care mai pot folosi alte cărți pentru a aduce un plus de informație acolo unde este nevoie. Pentru întrebări simple îmi puteți scrie pe email și vă răspund, gratuit.

Procesul meu are mai mulți pași. În primul rând, pregătesc starea de spirit și mă relaxez cu o meditație, dacă este necesar. Apoi mă conectez cu sufletul tău și cer îndrumare. După aceasta, fac citirea în mod audio sau scris. Aceasta curge direct din mine și cuvintele se aștern. Fiecare citire este unică, nu folosesc pasaje standard sau elemente copiate din cărți. Aranjez apoi documentul cu imaginile cărților și apoi aștept. 

Această așteptare poate dura o zi, până când voi simți că citirea este terminată. Fac acest lucru deoarece pot primi mai multe informații sau înțelegeri pe care să le adaug. În funcție de numărul de cărți, o citire împreună cu pregătirea și postprocesarea pot dura de la 1 oră la 6 ore sau mai mult, dacă este ceva mai special sau mai complex.

Ceea ce scriu sau spun pe frunte ți-e pus ?

Nu, în nici un caz. Fiecare dintre noi are voință și alegere proprie. Nu putem cunoaște 100% cum și de ce sufletul sau aspectele noastre divine ne aduc o anumită experiență în viața noastră, de aceea citește/ascultă cu lejeritate și primește cu deschidere procesul. Cunoașterea vine și pleacă, se schimbă, nu este fixă.

Se poate ca aspectele tale divine să dorească să îți înfrunți fricile, iar atunci citirea va reflecta acest lucru prezentându-ți fricile și îngrijorările actuale. Toate acestea pentru a trezi în tine o mai mare conștientă asupra lor și astfel să declanșeze anumite procese de creștere.

De-asemenea, se poate ca aspectele tale divine să dorească să îți ofere mai multă încredere în forțele tale printr-o experiență în care dai la o parte ceea ce este prezentat în citire pentru a-ți asculta intuiția. În acest caz citirea îți arată cum nu dorești să faci sau să fii, oferind oportunitatea de a te alege pe tine.

Procesul prin care vei trece contează cel mai mult, experiența este scopul acestei citiri. Adevărul este la mijloc, în spațiul dintre cuvinte, în inima ta. Folosește cuvintele mele pentru a-ți găsi adevărul propriu.

Exemple de Citiri Tarot Focus

Pentru a ne cunoaște mai bine m-am gândit să fac publice câteva din citirile Tarot pe care le ofer gratuit din când în când. Atunci când am timp și spațiu să fac aceste tipuri de citiri, le anunț în cadrul newsletterului atașat la acest site sau pe grupul de telegram. Acest tip de citire are formatul pe care-l folosesc în cadrul Citirilor Tarot Personalizate Focus, incluzând viziuni directoare….


Povestea mea

Citește povestea vieții mele, conectează-te cu mine de la inimă la inimă și află cum am început să citesc Tarot.

Cum funcționează Tarot-ul pentru mine

Află cum înțeleg funcționarea Tarot-ului în general și ce înseamnă citirile predictive.

Codul de Etică

Descoperă regulile generale pe care le urmez în practica mea și ce tip de citiri nu accept să realizez.

Povestea acestui site

Citește povestea acestui site, de unde a început și cum s-a transformat, precum și misiunea lui.

Shopping Cart