
Cotinuam cu ideile de meniu de sarbatoare. cand ma uit in cartea de retete ma uimesc si ma bucur cand vad atatea idei delicioase si cat de usor sunt de combinat, nefiind foarte grele sau complicat combinate.
Nu va grabiti sa mancati, savurati fiecare lingurita pentru ca este un moment de uniune cu elementele naturii : apa, aer, pamant, lumina. Luati pauza intre felurile de mancare, astfel incat sa decideti corect daca v-ati saturat sau nu, si ca preparatele sa aiba straturi diferite de digestie in interiorul stomacului.
MENIU 1
Platou aperitive : Zacuscă vegană , Salata de vinete raw / cruda (2) , Salată de “boeuf” raw vegan alaturi de Lipie din dovlecel
Sărmăluţe în foi de viţă cu sos de usturoi
Pandişpan cu mere şi scorţişoară
MENIU 2
Platou aperitive : Canape de castravete cu pesto de spanac , Salată de ciuperci , Bruschete cu dovlecei
Curry de ciuperci şi broccoli cu păstârnac
Clatite de banane cu crema de cirese
MENIU 3
Mâncare indiană de cartof dulce
MENIU 4
Supă de roşii cu condimente orientale
Falafel cu Salată arabic tomato
Tarte umplute cu gem de merişor si cireşe
MENIU 5
Cremă de afine cu banane / Un bol cu fructe de sezon : persimmon, rodie, mandarine, banane
Supa din apa de nuca de cocos cu legume
Curry de tomate / Paste din castraveţi cu sos thai
Fii primul care comentează