Viziune Mistică Personalizată

66,00 EUR81,00 EUR

Desen cu simboluri magice creat fizic, manual, impregnat cu intenție.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

O viziune mistică este o imagine complexă a universului nostru, o bucată din noi văzută dintr-o anumită perspectivă și pusă pe hârtie. Informația este condensată și se înțelege cu timpul, simbolurile și geometriile utilizate putând fii destul de complexe.

Spre deosebire de Viziunile Magice digitale, acestea sunt complet personalizate și folosesc geometrii mai complexe sau diferite. Acestea sunt create manual, fiecare în parte fiind unică.

Aceste desene pot fi făcute tablouri și agățate pe perete undeva unde lucrați sau petreceți o mare bucată din zi. În caz că nu doriți desenul fizic, atunci îl puteți primi digital sub formă de fotografie.

Viața ne vorbește cu ajutorul simbolurilor de la începuturile ei. Simbolurile sunt o formă de comunicare între noi și orice fel de ființă, inclusiv planeta pe care ne aflăm, Terra, sau celulele din corpul nostru fizic.

Desenul poate avea diferite culori de hârtie și diferite grosimi și texturi de hârtie, poate fi hârtie foarte groasă ca un carton sau una puțin mai subțire texturată, hârtie metalică sau de alte tipuri.Toate sunt de bună calitate și au mărime A4.

OPȚIUNEA GRID DE CRISTALE

Această opțiune adaugă la comanda voastră și instrucțiuni pentru crearea unui grid de cristale pe care să-l așezați pe desenul vostru personalizat. Voi alege cristale uzuale astfel încât să fie ușor de găsit. Veți primi un document PDF cu desen-ul și modalitatea de plasament a cristalelor precum și tipurile de cristale alese. Cristalele sunt alese intuitiv sau folosind cărți de Oracol special create pentru cristale.

Cristalele propuse nu sunt incluse în comandă, ci doar indicația de plasament, rămânând apoi ca voi să le achiziționați de unde doriți.

CUM SE FOLOSEȘTE ?

Fiecare desen vine cu un manual de folosire în care se explică în detaliu modul de folosire al acestui instrument. Pe scurt, el lucrează chiar dacă doar așezăm undeva pe birou în fața noastră, dar este mult mai eficient dacă ne facem un obicei să stăm în liniște și să-l privim 10 minute pe zi, fiind atenți la ce simțim în corp și ce ne trece prin minte. Observând cu atenție desenul, ne observăm cu atenție apoi pe noi și modul cum reacționăm.

De fiecare dată când priviți, vibrația acestor cuvintelor din imagine este absorbită de structurile voastre și vă vor inspira să le descoperiți misterul, valoarea și modurile în care să le aplicați în viața voastră.

Simbolurile magice sunt acolo să susțină lucrul în straturile adânci ale ființei voastre, astfel încât să ajute la conștientizarea și eliberarea umbrelor care stau în fața obținerii echilibrului acestui element în viața voastră. Pentru ca acest proces, descoperirea de sine, să fie cât mai eficient este nevoie de dedicație, perseverență și prezență din partea voastră.

Aceste desene magice sunt instrumente de reglaj fin al tuturor structurilor noastre, lucrând timp îndelungat cu noi și cu situațiile din viața noastră în scopul eliberării umbrelor și a înțelegerii profunde a modului cum funcționăm.

Exerciții și moduri mai detaliate de funcționare sunt explicate în manualul de utilizare, pe care îl puteți descărca imediat după achiziționare.

LIVRARE

Există livrare în format digital. În acest caz primiți mai multe fotografii PNG ale desenului.

Livrez prin poștă în țările care pot fi selecționate pentru adresă atunci când mergeți în zona de plată și finalizare comandă. Puteți opta ca pachetul să aibă număr de urmărire sau nu. Livrarea se face în plic cartonat și poate dura între 2-10 zile, în funcție de țară.

Informații suplimentare

Dimensiune

A4, 210 x 297 mm

Format

Digital – PNG sau FIZIC – Foaie Hârtie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Viziune Mistică Personalizată”

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.