Viziune Magică - Foc Divin

5,99 EUR15,00 EUR

Desen cu simboluri magice, un instrument profund pentru transformare interioară și susținere emoțională, mentală și spirituală.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Această viziune este un dar pentru a ajuta și susține pe cei ce doresc amplificarea focului divin și al elementului foc în viața lor.

Elementul foc este cel ce ne inspiră să ne transformăm, să trecem prin momentele dificile pentru a ne purifica și rafina ființa noastră. Focul este exprimat prin dorința noastră de a ne exprima liber, de a ne afirma vocea proprie, de a ne folosi voința pentru a trece peste obstacole, de a canaliza puterea proprie pentru beneficiul tuturor. Acest element ne reamintește de conexiunea noastră cu lumina divină a sufletului nostru și ne aduce idei noi și o stare de bucurie și energie.

Acest desen are 22 cuvinte diferite. Cuvintele sunt : Iluminare, Inițiativă, Energie, Adaptabilitate, Abilitate, Vindecare, Ghidare, Încredere, Grație, Focus, Regenerare, Curaj, Viziune, Scop, Revelație, Canal Divin, Direcție, Acțiune, Iubire, Lumină, Înțelepciune, Voință.

Această viziune are 4 sigilii magice - Direcție Divină, Deschidere Divină, Conexiune și Darul Sufletului.

Pentru cine este utilă această Viziune Magică ?

  • pentru cei care se simt fără direcție, pierduți în viață și nu își găsesc scopul divin sau uman de a exista
  • pentru cei care sunt deprimați și au nevoie de energie, bucurie și voință proprie
  • pentru cei care se simt fără control asupra voinței și vieții lor și au nevoie de încredere
  • pentru cei care doresc să-și descopere partea curajoasă și plină de aventură a lor
  • pentru cei care doresc să-și îmbunătățească modul de a-și exprima verbal adevărul fără ocolișuri
  • pentru cei care au nevoie de aliniament cu scopul lor divin
  • pentru cei ce au nevoie de a activa vindecarea focului divin
  • pentru cei ce doresc să se conecteze cu înțelepciunea sufletului

Ca orice viziune magică el conține cuvinte abia perceptibile, simboluri magice, și lucrează dinăuntru în afară, sau din adâncuri spre suprafață. Aceste simboluri lucrează în interiorul nostru cu conștiința noastră și toate structurile corpurilor noastre, cu acordul sufletului și în aliniament cu toată ființa noastră.

Creierul și ochii noștri văd totul, și elementele ascunse sau abia percepute de noi. În fiecare desen magic există cuvinte în engleză pe care le puteți vedea mai ușor sau mai greu, depinde de cum sunt ele așezate și amestecate cu fundalul. De-asemenea pot exista sigilii magice, mixate în fundal, geometrie sacră și simboluri binecunoscute, precum triunghiul cu vârful în sus.

SIMBOLURI PERSONALIZATE

Poți comanda o versiune a acestei viziuni cu simboluri personalizate pentru tine și situația ta curentă. Simbolurile generale lucrează în aspecte generale cu toată lumea care le folosește, iar cele personalizate sunt calibrate specific pentru ființa ta.

Aceste simboluri vin dintr-o colaborare cu sufletul și spiritul tău, pentru a crea un instrument aliniat cu ceea ce tu ai nevoie acum. Doar liniile de simboluri vizibile vor fi schimbate cu unele personalizate, fundalul și celelalte simboluri și forme geometrice rămân la fel. De obicei există 3-4 linii de simboluri care pot fi personalizate. Vei primi fișierul pe email atunci când este gata. Termenul uzual este de 7 zile.

Aceste viziuni personalizate vorbesc pe limba structurilor tale, în dialectul specific unicității tale, și astfel sunt înțelese mai profund și mai direct de către părțile tale interioare.

CUM SE FOLOSEȘTE ?

Fiecare desen vine cu un manual de folosire în care se explică în detaliu modul de folosire al acestui instrument. Pe scurt, el lucrează chiar dacă doar îl privim când deschidem telefonul, dar este mult mai eficient dacă ne facem un obicei să stăm în liniște și să-l privim 5 minute pe zi, fiind atenți la ce simțim în corp și ce ne trece prin minte. Observând cu atenție desenul, ne observăm cu atenție apoi pe noi și modul cum reacționăm.

De fiecare dată când priviți, vibrația acestor cuvintelor din imagine este absorbită de structurile voastre și vă vor inspira să le descoperiți misterul, valoarea și modurile în care să le aplicați în viața voastră.

Simbolurile magice sunt acolo să susțină lucrul în straturile adânci ale ființei voastre, astfel încât să ajute la conștientizarea și eliberarea umbrelor care stau în fața obținerii echilibrului acestui element în viața voastră. Pentru ca acest proces, descoperirea de sine, să fie cât mai eficient este nevoie de dedicație, perseverență și prezență din partea voastră.

Aceste desene magice sunt instrumente de reglaj fin al tuturor structurilor noastre, lucrând timp îndelungat cu noi și cu situațiile din viața noastră în scopul eliberării umbrelor și a înțelegerii profunde a modului cum funcționăm.

Exerciții și moduri mai detaliate de funcționare sunt explicate în manualul de utilizare, pe care îl veți primi odată cu imaginea tip PNG.

DETALII AȘEZARE ÎN TELEFON

Formatul imaginii este formatul folosit acum de mai toate telefoanele cu ecran mare, de tip Galaxy S10 sau Iphone XS. Merge folosit și pe ecrane mai mici, dar se va mai tăia din înălțime. De obicei las loc pe înălțime, în partea de sus, iar acesta poate fi tăiat atunci când se potrivește imaginea pe ecran.

Atunci când așezați imaginea pe ecran, țineți seama să cuprindeți cât mai mult din ea, deoarece poate avea elemente ascunse sau foarte greu vizibile care sunt necesare a fi văzute de creierul vostru, chiar dacă voi nu le percepeți clar. Folosiți mișcările degetelor pe noile ecrane sensibile la atingere, pentru a modifica zoom-ul și așeza corect imaginea.

 

Informații suplimentare

Format

DIGITAL, PNG

Dimensiune

FHD+ 2280 x 1080

Orientare

Portret

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Viziune Magică - Foc Divin”

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.