Viziune Magică - Claritate

GRATUIT

Desen cu simboluri magice, un instrument profund pentru transformare interioară și susținere emoțională, mentală și spirituală.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Această viziune este un dar pentru a ajuta și susține pe cei ce doresc Claritate în viața lor.

Acest desen digital este creat cu intenția de a transmite Claritate în adâncurile ființei noastre și de a scoate la suprafață modurile în care ne sabotăm claritatea și curățenia noastră mentală și emoțională.

Ca orice viziune magică el conține cuvinte abia perceptibile, simboluri magice, și lucrează dinăuntru în afară, sau din adâncuri spre suprafață. Aceste simboluri lucrează în interiorul nostru cu conștiința noastră și toate structurile corpurilor noastre, cu acordul sufletului și în aliniament cu toată ființa noastră.

Creierul și ochii noștri văd totul, și elementele ascunse sau abia percepute de noi. În fiecare desen magic există cuvinte în engleză pe care le puteți vedea mai ușor sau mai greu, depinde de cum sunt ele așezate și amestecate cu fundalul. De-asemenea pot exista sigilii magice, mixate în fundal, geometrie sacră și simboluri binecunoscute, în acest caz Luna.

SIMBOLURI PERSONALIZATE

Poți comanda o versiune a acestei viziuni cu simboluri personalizate pentru tine și situația ta curentă. Simbolurile generale lucrează în aspecte generale cu toată lumea care le folosește, iar cele personalizate sunt calibrate specific pentru ființa ta.

Aceste simboluri vin dintr-o colaborare cu sufletul și spiritul tău, pentru a crea un instrument aliniat cu ceea ce tu ai nevoie acum. Doar liniile de simboluri vizibile vor fi schimbate cu unele personalizate, fundalul și celelalte simboluri și forme geometrice rămân la fel. De obicei există 3-4 linii de simboluri care pot fi personalizate. Vei primi fișierul pe email atunci când este gata. Termenul uzual este de 7 zile.

Aceste viziuni personalizate vorbesc pe limba structurilor tale, în dialectul specific unicității tale, și astfel sunt înțelese mai profund și mai direct de către părțile tale interioare.

CUM SE FOLOSEȘTE ?

Fiecare desen vine cu un manual de folosire în care se explică în detaliu modul de folosire al acestui instrument. Pe scurt, el lucrează chiar dacă doar îl privim când deschidem telefonul, dar este mult mai eficient dacă ne facem un obicei să stăm în liniște și să-l privim 5 minute pe zi, fiind atenți la ce simțim în corp și ce ne trece prin minte. Observând cu atenție desenul, ne observăm cu atenție apoi pe noi și modul cum reacționăm.

Acest desen are 8 cuvinte diferite, mixate în fundal, iar unul din ele este dublat. Cuvintele sunt : Claritate, Adevăr, Prospețime, Respirație, Spațiu, Timp, Răbdare și Pace. De fiecare dată când priviți, vibrația acestor cuvinte este absorbită de structurile voastre și vă vor inspira să le descoperiți misterul, valoarea și modurile în care să le aplicați în viața voastră.

Simbolurile magice sunt acolo să susțină lucrul în straturile adânci ale ființei voastre, astfel încât să ajute la conștientizarea și eliberarea umbrelor care stau în fața obținerii Clarității în viața voastră. Pentru ca acest proces, descoperirea de sine, să fie cât mai eficient este nevoie de dedicație, perseverență și prezență din partea voastră.

Aceste desene magice sunt instrumente de reglaj fin al tuturor structurilor noastre, lucrând timp îndelungat cu noi și cu situațiile din viața noastră în scopul eliberării umbrelor și a înțelegerii profunde a modului cum funcționăm.

Exerciții și moduri mai detaliate de funcționare sunt explicate în manualul de utilizare, pe care îl veți primi odată cu imaginea tip PNG.

DETALII AȘEZARE ÎN TELEFON

Formatul imaginii este formatul folosit acum de mai toate telefoanele cu ecran mare, de tip Galaxy S10 sau Iphone XS. Merge folosit și pe ecrane mai mici, dar se va mai tăia din înălțime. De obicei las loc pe înălțime, în partea de sus, iar acesta poate fi tăiat atunci când se potrivește imaginea pe ecran.

Atunci când așezați imaginea pe ecran, țineți seama să cuprindeți cât mai mult din ea, deoarece poate avea elemente ascunse sau foarte greu vizibile care sunt necesare a fi văzute de creierul vostru, chiar dacă voi nu le percepeți clar. Folosiți mișcările degetelor pe noile ecrane sensibile la atingere, pentru a modifica zoom-ul și așeza corect imaginea.

 

Informații suplimentare

Format

DIGITAL, PNG

Dimensiune

FHD+ 2280 x 1080

Orientare

Portret

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Viziune Magică - Claritate”

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.