Poster A4 Timp Funcționare Organe

2,24 EUR

Un prieten de nelipsit pentru cei interesați de înțelegerea funcționării corpului lor fizic.

Categorie:

Descriere

Acest poster A4 este un mod foarte util de a ține seama de ciclurile de funcționare ale corpului uman. Astfel vă puteți motiva să luați decizii ce vă pot schimba rutina și vă pot învăța regulile unui stil de viață sănătos. De exemplu puteți vedea când se termină ciclul de aport și digestie nutrienți, precum și cel de asimilare nutrienți și cel de eliminare toxine. Astfel puteți re-învăța orele benefice de a mânca, de a vă relaxa și de a dormi.

De-asemenea, dacă aveți probleme cu somnul și vă treziți mereu la aceeași oră din noapte puteți vedea ce organ funcționează la acea oră și vă trezește. Astfel vă puteți da seama unde există probleme sau complicații de sănătate.

Organele corpului nostru funcționează non-stop, dar anumite intervale din zi și noapte, sunt specifice unei anumite funcții din organism și astfel diferite organe sunt în prim plan și funcționează mai intens între acele ore.

Această diagramă este inspirată din medicina chineză. În medicina tradițională chineză (TCM), există un ceas al organelor, care reprezintă timpul zilei în care fiecare organ funcționează optim și are cea mai multă energie. Există 12 sisteme de organe și 2 sisteme accesorii, care sunt reprezentate în acest ceas.

Îl puteți imprima și mai apoi lipi pe un perete în sala dumneavoastră de lucru sau relaxare. De-asemenea îl puteți lamina pentru o rezistență mai bună.

Fișierul JPG primit este de dimensiune mare, cu înălțime și lățime corespunzătoare unui format A4, și rezoluție 350 dpi, astfel încât să iasă perfect la imprimare.

Fișierul JPG primit este pentru uz strict personal, autorul își rezervă toate drepturile asupra modificării, distribuirii sau copierii sale.

Informații suplimentare

Dimensiune

A4, 210 x 297 mm

Format

Digital, JPG

Orientare

Portret

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.