Poster A4 Reguli Combinări Alimente

2,24 EUR

Un poster util, tocmai bun de pus pe frigider, pentru ca toată lumea să învețe regulile de combinare alimente.

Categorie:

Descriere

Acest poster A4 este un mod foarte ușor de a învăța regulile combinărilor alimentare. Îl puteți printa și mai apoi lipi pe un perete în bucătărie sau pe frigider. De-asemenea îl puteți lamina pentru o rezistență mai bună la condițiile din bucătărie.

Nu mai lăsați combinarea alimentelor la întâmplare și astfel veți obține o digestie mai bună și un tranzit mai ușor.

Atrăgător și colorat, este foarte simplu de înțeles de orice persoană din familie, astfel fiecare poate reuși să fie mai responsabil asupra a ceea ce consumă.

Sunt evidențiate toate tipurile de alimente, inclusiv carne și lactate, posterul acesta fiind bun pentru orice tip de dietă, fie ea vegetariană sau nu.

Posterul prezintă regulile alimentare într-un mod grafic, folosind fotografii și diagrame. El mai conține și informații despre timpul de digestie al categoriilor de alimente precum și reguli generale de susținere a unei diete sănătoase.

Fișierul JPG primit este de dimensiune mare, cu înălțime și lățime corespunzătoare unui format A4, și rezoluție 350 dpi, astfel încât să iasă perfect la imprimare.

Fișierul JPG primit este pentru uz strict personal, autorul își rezervă toate drepturile asupra modificării, distribuirii sau copierii sale.

Informații suplimentare

Dimensiune

A4, 210 x 297 mm

Format

Digital, JPG

Orientare

Vedere

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.