Ghid Practic Vitamine și Minerale

2,78 EUR

Informații, practice și simplu de înțeles, despre Minerale și Vitamine, utile pentru menținerea unei stări excelente de sănătate zilnică.

Categorie:

Descriere

Ai nevoie de Magneziu dar nu știi din ce surse vegetale să îl iei și cât de mult ? Nimic, mai simplu.

Mergi la pagina dedicată Magneziului și vei găsi sursele vegetale, în ordinea cantității de mineral conținut, și cantitatea zilnică recomandată pentru tine. De-asemenea, vei găsi informații despre cum este recomandat să gătești alimentele pentru a avea un maxim de aport, din acest mineral, și ce obiceiuri sau alimente diminuează sau îngreunează absorbția și utilizarea sa.

Astfel poți face ușor modificări în dietă, pentru a crește aportul de Magneziu.

La fel găsești informații și despre toate celelalte minerale importante și vitamine. Totul este structurat foarte ușor, doar informația strict necesară fiind prezentă.

Oricând ai nevoie de a crește sau scădea aportul unui anumit Mineral sau unei Vitamine, doar dă un ochi în acest e-book și vei găsi imediat ceea ce ai nevoie pentru a face schimbarea necesară.

Fie că vei căuta o sursă vegetală, fie că vei dori o sursă sintetică, în acest e-book vei găsi răspunsul.

Absolut toți nutrienții existenți în natură sunt necesari, dar unii sunt considerați mai importanți din cauza rolului lor în cadrul proceselor vitale ale organismului nostru. Cartea digitală conține 2 capitole : Minerale și Vitamine. La începutul fiecărui articol găsiți definițiile simple ale conceptelor de vitamine și minerale.

În galeria de mai sus găsiți cuprinsul acestui ebook precum și 3 pagini descriptive despre mineralul Calciu, pentru a vă face o idee despre cum sunt prezentate informațiile.

Pentru fiecare mineral și vitamină veți găsi informații complete, de bază, precum :

✓ rolul acestora în corpul uman

✓ factori care influențează absorbția nutrientului respectiv

✓ simptome de deficiențe și exces

✓ efectele preparării termice asupra nutrientului respectiv

✓ dozele zilnice recomandate

✓ surse principale pentru nutrientul respectiv

Informații suplimentare

Format

Digital, PDF

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.