21 de Supe Hrănitoare pentru Trup și Suflet

(O recenzie client)

4,49 EUR

Nu este doar o simplă carte de rețete, pe lângă indicațiile de preparare ea aduce informații holistice despre cum fiecare preparat de mâncare impresionează corpul tău emoțional și mintea ta.

Categorie:

Descriere

21 de rețete de supă + 3 rețete de lapte vegetal (de nuci, semințe și cocos). Câteva exemple de supe puteți vedea în galeria de imagini de mai sus precum și întregul cuprins al acestui e-book.

Aceasta carte a apărut din dorința de ai ajuta pe cei ce se afla pe același drum de recuperare și vindecare. Este realizată având conceptul de unitate în minte. Detaliile specifice unei rețete sunt acompaniate de informații privind influența alimentelor asupra emoțiilor și minții noastre. Nu este doar o simplă carte de rețete, ea aduce informații holistice despre cum fiecare preparat de mâncare impresionează corpul tău emoțional și mintea ta.

Dacă investești în sănătatea ta, investești în bunăstarea ta !

Tratează-te cu valoare oferindu-ți alimente gătite simplu și într-un mod mai natural. Vei înțelege imediat diferența, te asigur de asta. Timpul investit în a învăța cum să gătești sănătos, este un timp investit înțelept care îți va aduce multe beneficii. Când mănânci sănătos, gândești sănătos ! Când ești sănătos te poți concentra pe împlinirea visurilor tale pentru că vei avea o dorință și o energie puternică pentru a le manifesta. Te vei opri cu scuzele și vei trece la acțiune !

AȘA CĂ... Recapătă-ți puterea și re-începeți viața într-un mod sănătos !

Dacă te-ai decis să faci primii pași către recuperarea vitalității, aceasta carte ți se potrivește. Te va ajuta să înțelegi cum să prepari supe-cremă vegane sănătoase, care sunt de asemenea și sățioase și delicioase.

Dacă ar fi să descriem aceste rețete în câteva cuvinte, acestea ar fi :

 • NUMAI GRĂSIMI SĂNĂTOASE
 • UȘOR DE ÎNVĂȚAT ȘI UȘOR DE PREPARAT
 • CREMOASE, DELICIOASE, SĂȚIOASE și UȘOR DE DIGERAT
 • CU CONȚINUT MIC DE GRĂSIMI ȘI CU ENERGIE RIDICATĂ
 • SUPELE MELE ZILNICE

Simplitatea este un atribut al acestei cărți, pentru că toate rețetele sunt foarte ușor de preparat și vei învăța rapid să le pregătești. Scopul este de a-ți ușura adoptarea unui stil de viață sănătos. Modul de preparare este explicat foarte detaliat și găsești și informații utile despre ingrediente.Toate supele conțin numai grăsimi sănătoase : nuci și semințe crude, lapte din nuci și semințe crude, avocado, nucă de cocos sau uleiuri presate la rece. Grăsimile nu se prepară termic în procesul de gătire al alimentelor iar aceasta este o diferență majoră față de cum se gătește în zilele noastre.Toate supele au ingrediente puține, pe care le poți găsi pe toată perioada anului. Pentru fiecare supă, ai cel puțin 2 tipuri de grăsimi.

Pe lângă cele 21 rețete sănătoase, vei găsi multe alte informații folositoare, precum :

 1. un ghid practic despre cum să prepari o rețetă de supă-cremă sănătoasă
 2. sfaturi despre cum să modifici o rețetă și să o faci puțin diferită
 3. informații despre proprietățile ingredientelor folosite
 4. informații despre cum rețetele îți afectează corpul emoțional
 5. informații despre cum rețetele sunt percepute de corpul mental
 6. informații despre tipurile de gust, proprietățile centrilor energetici și metode de gătit
 7. șabloane goale gata de folosit : lista de cumpărături, detalii rețetă

Informații suplimentare

Format

Digital, PDF

Nr. Pagini

120

1 recenzie pentru 21 de Supe Hrănitoare pentru Trup și Suflet

 1. Doina (proprietar verificat)

  Foarte interesantă !!

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.