Citire Tarot Roata Anului - 6 Luni

89,00 EUR

Citire Tarot ghid pentru jumătate de an, 6 luni, cu o carte pentru a exprima energia fiecărei luni, cu provocările și oportunitățile pe care le poate aduce.

*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți.

Veți primi prin email un document PDF ce va conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire extinsă cuprinde 6 cărți de Tarot, și aduce o perspectivă cuprinzătoare a anului viitor sau în curs. Fiecare lună are asociată o carte Tarot, care funcționează ca ghid în acea lună și oferă susținere în toate procesele și situațiile în care vă aflați în acea lună.

În principal aceste citiri sunt excelente la începutul și mijlocul unui an. Există și o citire pentru 12 Luni.

Orice citire poate Conține Cărți de Oracol, în funcție de cum simt că este nevoie.

În centrul roții voi alege o carte din profilul vostru personal de Tarot, cum ar fi Lecția Sufletului, sau Lecția Anului sau chiar Roata Norocului pentru un plus de informație. Cartea este aleasă în funcție de ce cărți vor apărea în roată, astfel dacă Lecția Sufletului deja a apărut, nu o voi mai așeza în centru și voi folosi altă energie.

Această citire are un format bine definit, care va prezenta la fiecare carte:

  • provocările lunii respective
  • oportunitățile pe care să fiți atenți să le folosiți cât mai bine
  • energia de perspectivă a acelei luni
  • mesajul cărții pentru voi
  • o mantră sau o afirmație care vă poate susține de-a lungul acelei luni

Această citire se primește doar în format PDF, pentru a se putea imprima și citi ușor luna curentă pentru voi. Citirile de tip Roata Anului necesită mai multă muncă și iau mai mult timp de pregătit așa că gândiți-vă să le cereți în avans.

CALENDAR

Această citire conține la sfârșit, în opțiune, un calendar cu cele 6 cărți, mantrele lor și un sumar extrem de scurt de cuvinte cheie, pentru a vă aminti mereu de susținerea voastră de-a lungul anului. Acest calendar, în format A4, poate fi imprimat și apoi plastifiat pentru a-l putea pune ușor, undeva în camera voastră.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Pentru fiecare citire voi reda orice mesaj primesc de la sufletul și ghizii voștri.

Credit Cărți Tarot: Tarot of the Green Witch - Ann Moura & Kiri Leonard.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Află mai multe despre Citirile Tarot