Citire Tarot Revelațiile Anului

89,00 EUR

O citire Tarot de bază ce oferă context fiecărui an și aduce mesaje de ghidare și susținere pentru a ne reaminti cine suntem și a ne reconecta toate aspectele noastre.

*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. La Detaliile Situației menționați dacă sunteți interesați de un anume aspect din viața voastră, în mod special, precum carieră, relații, sănătate, dezvoltare personală sau dacă aveți întrebări pentru anul acesta.

Veți primi un document PDF și, după caz, un fișier audio care vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Toată lumea are o temă principală de învățat sau explorat în fiecare an. Această citire ne oferă o perspectivă asupra acestui mare ciclu de transformare pe care îl facem în fiecare an. Ne dezvăluie cartea anului pentru tine, care este lecția principală din acest an, calculată cu ajutorul numerologiei. Voi interpreta această carte pentru tine, în contextul Lecțiilor Vieții tale și al Lecției globale a anului nou. În afară de asta, voi adăuga o carte care dezvăluie ce este important pentru tine să cunoști și să înveți din anul care a trecut și încă 2 cărți în plus, după caz.

Această citire nu explică darurile de profil personal, revelate prin celelalte citiri de profil, dar interpretează tema din acest an cu ajutorul cărților principale ale profilului vostru. Această citire este o citire liberă de structură și folosesc 7-8 cărți, în funcție de cărțile de profil.

Voi trece în revistă toate aspectele principale ale anului respectiv, aspecte de carieră, de spiritualitate, de familie, de relații, finanțe etc.

Lecția globală a anului este o carte care reprezintă procesul principal prin care întreaga planetă trece, în anul curent.

Dacă aveți deja făcut un profil personal Linia Vieții, veți putea afla în fiecare an cartea anului respectiv și această citire va oferi informații detaliate despre ceea ce vă aduce ca și experiență.

Această citire este interesant de făcut la începutul anului sau la sfârșitul unui an, dar se poate face în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Citire Tarot Revelațiile Anului”

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Află mai multe despre Citirile Tarot