Citire Tarot Revelațiile Anului

(O recenzie client)

98,00 EUR

O citire Tarot de bază ce oferă context fiecărui an și aduce mesaje de ghidare și susținere pentru a ne reaminti cine suntem și a ne reconecta toate aspectele noastre.

*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. La Detaliile Situației menționați dacă sunteți interesați de un anume aspect din viața voastră, în mod special, precum carieră, relații, sănătate, dezvoltare personală sau dacă aveți întrebări pentru anul acesta.

Veți primi un document PDF și, după caz, un fișier audio care vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Toată lumea are o temă principală de învățat sau explorat în fiecare an. Această citire ne oferă o perspectivă asupra acestui mare ciclu de transformare pe care îl facem în fiecare an. Ne dezvăluie cartea anului pentru tine, care este lecția și energia principală care te ghidează în acest an, calculată cu ajutorul numerologiei.

Voi interpreta această carte pentru tine, în contextul Darurilor Vieții tale, cărțile din profilul tău personal, și al Energiei globale a anului nou. În afară de asta, voi adăuga o carte care dezvăluie ce este important pentru tine să cunoști și să înveți din anul care a trecut și încă 3 cărți Tarot în plus. Aceste cărți în plus ne vor spune în mod natural ce aspecte sunt importante pentru tine în acest an și în ce domenii din viața ta, carieră - relații - dezvoltare personală etc.

Această citire este o citire liberă de structură și folosesc 7-9 cărți, în funcție de cărțile de profil personal.

Voi trece în revistă toate aspectele principale ale anului respectiv, aspecte de carieră, de spiritualitate, de familie, de relații, finanțe etc.

Structura sa este :

 • Imaginea de ansamblu a întregului an
 • Mesaj al energiei personale pentru acest an
 • Mesaj al energiei globale pentru acest an în funcție de energia ta personală
 • Mesajele cărților din profilul personal : Lecția sufletului, personalității, Ghidul din Umbră
 • Mesajele celorlalte cărți Tarot alese
 • Mesajul cărților de oracol alese
 • Direcție pentru carieră, relații, provocări principale și dezvoltare personală

Lecția globală a anului este o carte care reprezintă procesul principal prin care întreaga planetă trece, în anul curent.

Dacă aveți deja făcut un profil personal Linia Vieții, veți putea afla în fiecare an cartea anului respectiv și această citire va oferi informații detaliate despre ceea ce vă aduce ca și experiență.

Această citire este interesant de făcut la începutul anului sau la sfârșitul unui an, dar se poate face în orice moment.

Dacă doriți o citire mai simplă, atunci explorați Citirea Tarot - Energia Anului.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

1 recenzie pentru Citire Tarot Revelațiile Anului

 1. Alina Ioana Steriu (proprietar verificat)

  Am parcurs de mai multe ori citirea Tarot pentru acest an si am fost atenta la tot ce simt si ce temeri/emotii ies la suprafata.Dupa prima citire m-am simtit un pic confuza,fara repere si o directie in care sa merg.Pentru ca deja fusesem destul de greu incercata din punct de vadere fizic,a aparut destul de evidenta frica de suferinta si durere(mai ales fizica)atunci cand lucrezi cu traumele/umbrele.Am trecut in tot acest timp printr-un proces foarte profund in urma caruia am primit claritate cu privire la intentiile mele pentru acest an si modul in care ele sunt in armonie cu visul sufletului meu.O a doua parcurgere mi-a relevat aspecte care mi-au scapat si corelatii cu evenimente care deja aveau loc in viata mea si m-am mai relaxat.Totodata m-am simtit incurajata sa lucrez cu acea frica de durere,sa am un dialog cu ea ca si cu un personaj foarte real(chiar a luat forma unei fete tinere foarte trista cu fata cenusie si lipsita de viata);in felul acesta am descoperit lucruri surprinzatoare:ca vrea doar sa fie vazuta.sa nu mai fug de ea si ca de fapt este o parte din mine pe care o resping,ca vrea sa fie iubita....fireste mintea mea se lupta cu ideea de a-ti iubi durerea,parea un nonsens,insa raspunsul a fost foarte clar "pai daca sunt parte din tine,de ce nu ma poti iubi?".E greu de descris ce am simtit in corp in acel moment,un flux nou si intens de energie venit de la aceasta parte orfana din mine cu care m-am reunit.Iar azi ,la o noua parcurgere a citirii nu am simtit decat ca acest an este un an minunat in care am toata sustinerea Universului in tot ce mi-am propus.
  Asadar nu am decat cuvinte de recunostinta si multumire pentru acuratetea si profunzimea citirii.Este un instrument minunat de explorare interioara pe care l-am folosit si pentru anul 2019 si m-a ajutat mult.
  Multumesc din suflet Celeste pentru toate aceste daruri pe care ni le oferi.
  Alina Ioana

  • Celeste

   Mulțumesc și eu Alina pentru deschiderea ta către aceste instrumente. Mă simt onorată de fiecare dată când citesc pentru tine. Te îmbrățișez pe tine și pe fetița tristă cu fața cenușie :), îmbrățișez toate fragmentele tale și le invit acasă.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Află mai multe despre Citirile Tarot