Reduceri!

Citire Tarot Răspuns Rapid

16,00 EUR

O citire concisă ce oferă un răspuns rapid la întrebări simple.

*
*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Descrieți, pe scurt, situația curentă și ceea ce vă doriți de la ea.

Veți primi un fișier audio mp3 și o fotografie cu citirea voastră.

Această citire oferă un răspuns rapid pentru o singură întrebare sau poate oferi un mesaj general de ghidare fără o anumită întrebare. 

Aceste citiri se prioritizează față de celelalte, pentru ca răspunsul să ajungă la voi mai rapid. Tot pentru rapiditate și ușurința, aceste citiri se livrează doar prin aplicația Telegram !

Această citire răspunde rapid la aproape orice întrebare, folosind o singură carte Tarot și mai multe de Oracol. Fișierul audio are de obicei maxim 10 minute.

Această citire Tarot nu conține viziuni sau canalizări de simboluri și exerciții și de asemenea nu veți primi un fișier pdf cu mai multe explicații sau fișierul de exerciții, cum se primește pentru celelalte.

Exemple de întrebări :

 • În ce proces mă aflu acum în viața mea ?
 • Ce am nevoie să eliberez acum ?
 • Ce mă ține în spate în viața mea de familie/ în carieră/în iubire ?
 • Ce mesaj are pentru mine sufletul meu acum ?
 • Ce se întâmplă cu mine/cu situația X acum ?
 • Cum mă pot înțelege pe mine mai bine acum ?
 • Ce mă blochează acum (să fac/am x sau y)?
 • Ce îmi aduce situația X acum ca și dar ?
 • Ce probabilitate/posibilitate există să fac x sau să se întâmple y ?
 • Ce pot face să îmbunătățesc relația actuală ?
 • Ce se întâmplă în viața mea amoroasă în următoarele 3 luni ?

După cum vedeți, întrebările sunt simple și răspunsul va fi la fel, scurt și clar.

Dacă nu știți de la început cum să formulați întrebarea vă voi ajuta. Scrieți câteva cuvinte descriind situația pentru care aveți nevoie de răspuns. Vă rog nu scrieți foarte mult, esențialul faptelor doar. Vă voi contacta prin email pentru a stabili întrebarea finală pentru citire. Nu vă stresați să scrieți cât mai bine sau cât mai mult, dacă este ceva ce doriți să adăugați vom vorbi pe email.

LIVRARE

Fișierele se livrează prin aplicația Telegram deoarece este foarte rapid pentru mine, mult mai rapid decât să încarc fișierele în alte părți și apoi să trimit email. Mai ales că emailurile pot apărea în spam câteodată.

Astfel încât este nevoie să puneți aplicația Telegram, apoi să îmi spuneți numele/username să vă pot găsi și să vă pot trimite fișierele. Ele se pot vedea și asculta direct din Telegram.. mult mai simplu :).

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Află mai multe despre Citirile Tarot