Citire Tarot Personalizată Focus

(O recenzie client)

33,00 EUR

O citire focalizată pe o singură întrebare bine pusă la punct ce oferă ghidare pentru orice moment din viața voastră.

*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Descrieți, pe scurt, situația curentă și ceea ce vă doriți de la ea.

Veți primi prin email un document PDF și un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire oferă ghidare focalizată pe o singură întrebare/subiect. Ea poate conține viziuni de la suflet sau simboluri și exerciții.

Această citire poate aduce multă informație, chiar dacă utilizez puține cărți Tarot, de obicei două, o carte Tarot care se citește în principal și alta secundar, precum și un sfat de la o carte Oracol. Puteți folosi această citire pentru a vă răspunde la întrebări din orice domeniu al vieții voastre.

Exemple de întrebări :

 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu achiziționarea/vânzarea acestui apartament/casă și unde duce ea ?
 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu sănătatea mea și ce mă blochează ?
 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu cariera mea ?
 • Ce mă ține în spate în viața mea de familie/ în carieră/în iubire ?
 • Ce blocaj emoțional nu mă lasă să mă exprim față de ceilalți cu încredere ?
 • Cum pot să mă eliberez de frica de a mă apropia de ceilalți ?
 • Care este blocajul actual și sfatul de a trece peste el ?

Dacă nu știți de la început cum să formulați întrebarea vă voi ajuta. Scrieți câteva cuvinte descriind situația pentru care aveți nevoie de răspuns. Nu scrieți foarte mult, esențialul doar. Vă voi contacta prin email pentru a stabili întrebarea finală pentru citire. Nu vă stresați să scrieți cât mai bine sau cât mai mult, dacă este ceva ce doriți să adăugați vom vorbi pe email.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Exemplu de citire Tarot Focus

Energia de început a acestei citiri este de melancolie, greutăți, speranță. Energia de care este nevoie și care direcționează în viitor aducând echilibru este cea de stabilitate în flux, continuitate în acțiune.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

 • Ce abilitate mă ajută să mă exprim mai bine pe mine ?
 • Ce blochează exprimarea ?

Pachete folosite: Tarot of Trees, Plant Spirit Oracle.

1 recenzie pentru Citire Tarot Personalizată Focus

 1. Mihaela Nechifor (proprietar verificat)

  Experiența unei citiri de tarot cu Celeste este altfel, deosebită...a fost ceva nou, diferit pentru mine...ma aflam intr-un punct al vietii mele, in care toti cei din jur ma indemnau sa iau o decizie, pe care eu nu o doream...si ma intrebam unde ma aflu eu, cui îi pasa de ce simt si ce doresc eu...acum ştiu ca trebuie sa imi setez intentiile clar si concis, iar universul v-a lucra impreuna cu mine la indeplinirea dorințelor...Am incredere in mine ca voi reuşi...
  O experiență aparte....Mulțumesc

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.