Citire Tarot Personalizată Extinsă

139,00 EUR

Un format extins pentru explorările adânci în ființa noastră precum analiza opțiunilor de decizie, analiza programărilor pe care le avem despre anumite situații sau binecunoscuta Cruce Celtică.

*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situației sau Situațiilor. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Descrieți, pe scurt, situația curentă și ceea ce vă doriți de la ea.

Veți primi un document PDF prin email care va conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare. De-asemenea veți primi și un chestionar care vă va ajuta la înțelegerea procesului vostru.

Această citire poate aduce o perspectivă extinsă asupra unei situații. De-asemenea putem pune întrebări pentru 2-3 situații aparent diferite, sau citiri generale cu perspectivă largă pe multe zone din viața noastră. Chiar dacă sunt subiecte diferite vom vedea cum se leagă și au o temă comună.  

Această citire extinsă poate cuprinde de la 8 cărți în sus, și poate aduce o perspectivă largă asupra oricărei situații. În acest format includem și citirile de tip Crucea Celtică, care au 10 cărți, sau alte citiri bine cunoscute ce aduc multe detalii. Aici putem pune mai multe întrebări pentru același subiect sau întrebări pe două subiecte diferite. Chiar dacă sunt subiecte diferite ele întotdeauna se vor lega și îți voi spune cum se influențează reciproc.

Formatul extins dă oportunitatea explorării adânci a multor aspecte ce compun o situație, o relație sau o dorință de explorare personală și pot fi destul de intense, lungi și pline de transmisiuni de la cărți și de la sufletul tău. Fiecare din cărțile alese compun o parte din povestea care se arată în fața ochilor și de multe ori ne indică și întrebările la care ele răspund. Câteodată se poate ca să nu primesc răspuns la una din întrebările puse și cărțile să îmi sugereze o altă întrebare sau un alt curs de explorare pentru acea situație.

Prin intermediul acestui format putem analiza opțiuni de decizie. Frecvent se întâmplă ca să avem de ales între mai multe căi de acțiune, dar nu avem clar sau nu înțelegem unde ne duc sau care sunt potențialul lor de expresie. Pentru analiza unei opțiuni pot folosi de exemplu 5 cărți (Ce înseamnă acea opțiune pentru tine ? Ce avantaje are ? Ce dezavantaje are ? Care este sfatul ? Care este potențialul de manifestare ?), iar dacă avem 2 opțiuni de decizie deja se ajunge la 10 cărți.

Citirile de comparație decizii, de exemplu cele cu 3 decizii de comparat, pot avea de analizat 12 cărți sau mai multe.

Pentru fiecare citire creez etalări personalizate și voi reda orice mesaj primesc de la sufletul și ghizii voștri.

Citirile personalizate conțin și discuția prealabilă, ce duce la crearea de întrebări, rafinarea situației pentru care se face citirea și crearea unei etalări personalizate.

Credit Cărți Tarot: Tarot of Dreams - Ciro Marchetti/ U.S Games Systems, Inc.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Citire Tarot Personalizată Extinsă”

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Află mai multe despre Citirile Tarot