Citire Tarot Mesaje de la Corp, Minte, Suflet

123,00 EUR

O citire care explorează profund dimensiunile noastre interne și modul lor de comunicare și exprimare, toate acestea pentru a deveni mai conștienți de noi înșine și nevoile noastre.

Această citire extinsă ne aduce mesaje de la corpul nostru, de la mintea și de la sufletul nostru. Astfel vedem dinamica lor, cum ele lucrează și se exprimă la momentul actual. Această citire aduce multiple beneficii de înțelegere proprie, oferindu-ne oportunități mari de creștere prin conștientizarea nevoilor proprii și a funcționării interne.

Se pot vedea procesele activate și gradul lor de manifestare, și ce se întâmplă la fiecare nivel (corp.minte.suflet) din punct de vedere al exprimării lor la suprafață în lume, în interiorul nostru și unde duce, sau care este scopul acelei exprimări.  

Pentru cei ce cunosc învățătura Cheilor Genelor se pot vedea Inele de codoni care sunt activate intens la momentul citirii, după caz. Nu întotdeauna sunt procese intense activate, deci această informație este opțională. Dacă sunteți familiarizați cu această învățătură vă rog să-mi menționați acest lucru în detalii.

Cu ajutorul acestei citiri putem vedea cum corpul, mintea, sufletul nostru comunică și cum putem îmbunătăți această comunicare. DIn punctul meu de vedere această comunicare este esențială și ne aduce stabilitate și armonie pe toate planurile.

Dacă realizăm această citire periodic în fiecare lună, sau la fiecare 3 luni, putem vedea mișcările și modificările energiilor precum și evoluția noastră.

Această citire folosește 9 cărți, 3 pentru corp, 3 pentru mine și 3 pentru suflet și poate aduce transmisiuni directe de la fiecare aspect al nostru. Aceste transmisiuni directe sunt de obicei foarte emoționante deschizând portițe și aducând la lumină ce dorim să ținem în noi.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Credit Cărți Tarot: Tarot of Dreams – Ciro Marchetti/ U.S Games Systems, Inc.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart