Citire Tarot Mesaj Divin

20,00 EUR

O citire concisă ce oferă un răspuns rapid la întrebări simple.

*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Descrieți, pe scurt, situația curentă și ceea ce vă doriți de la ea.

Veți primi prin email un document PDF și un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire oferă un răspuns rapid pentru o singură întrebare sau poate oferi un mesaj divin fără o anumită întrebare.

Această citire răspunde rapid la aproape orice întrebare, folosind o singură carte Tarot și o carte Oracol. Fișierul audio are de obicei maxim 10 minute.

Această citire Tarot nu conține viziuni sau canalizări de simboluri și exerciții.

Exemple de întrebări :

  • Ce dar divin dorește să fie manifestat prin mine acum ?
  • În ce proces mă aflu acum în viața mea ?
  • Ce am nevoie să eliberez acum ?
  • Ce mă ține în spate în viața mea de familie/ în carieră/în iubire ?
  • Ce mesas are pentru mine sufletul meu acum ?
  • Ce se întâmplă cu mine acum ?
  • Cum mă pot înțelege pe mine mai bine acum ?
  • Ce îmi aduce situația X acum ca și dar ?

După cum vedeți, întrebările sunt simple și despre momentul acum. În această citire cu răspund la întrebări despre viitor sau predictive, sau întrebări ce pot genera alte întrebări precum cele despre o relație sau despre blocaje emoționale complexe.

Dacă nu știți de la început cum să formulați întrebarea vă voi ajuta. Scrieți câteva cuvinte descriind situația pentru care aveți nevoie de răspuns. Vă rog nu scrieți foarte mult, esențialul faptelor doar. Vă voi contacta prin email pentru a stabili întrebarea finală pentru citire. Nu vă stresați să scrieți cât mai bine sau cât mai mult, dacă este ceva ce doriți să adăugați vom vorbi pe email.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Află mai multe despre Citirile Tarot