Citire Tarot Linia Vieții

198,00 EUR

Descoperă ciclurile de lecții, daruri, provocări cu care viața te-a înzestrat și obține o privire largă, de ansamblu, asupra cursului vieții tale.

*
Categorie: Etichetă:

Descriere

Date necesare: Data de naștere completă. Dacă nu cunoașteți ora nu o puneți.

Veți primi un document PDF prin email care va conține citirea voastră. Documentul conține textul, graficul, imaginile cărți importante și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire cuprinde calcul și grafic pe ani, reprezentând lecția anului în fiecare an al vieții noastre, de la naștere până la 90 de ani. Astfel se pot vedea ciclurile de învățare prin care trecem și putem vedea șabloane care se repetă în viața noastră.

Lecția anului sau darul anului este o carte de Tarot, Arcană Majoră, care se calculează din ziua voastră de naștere și numărul ce reprezintă anul curent.

Acest profil se face după ce profilul Darurile Vieții a fost realizat în prealabil, deoarece se leagă și vom urmări Darul Sufletului și al Personalității pe acest grafic.

Această citire se face în parte pe email și în parte cu interacțiunea voastră, deoarece va trebui să completați graficul inițial creat de mine și apoi să îl discutăm împreună în cadrul unei sesiuni audio sau video scurtă.

Prima dată creez graficul și vi-l trimit pentru a-l completa cu evenimentele importante care s-au petrecut în fiecare an. După aceea primiți înregistrare audio sau documentul scris, cu ceea ce se poate scrie despre ciclurile din viața voastră, stabilim sesiunea de conversație directă.

Această citire este complexă și poate revela multe înțelegeri despre cum decurge viața voastră, ca de exemplu ciclurile în care se atrag mai multe resurse și ciclurile de pauză sau de liniște în care este nevoie să reveniți la dezvoltarea personală. Apoi se pot vedea ciclurile de schimbare profesională și ce anume ele înseamnă pentru voi și cum se întâmplă.

De-asemenea, se vede corelația între tema vieții voastre și temele globale.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Credit Cărți Tarot: Shadowscapes Tarot - Stephanie Pui-Mun Law/ Llewellyn.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Află mai multe despre Citirile Tarot