Prima Ta Citire Tarot

(3 recenzii de la clienți)

GRATUIT

O citire personalizată pentru fiecare dorință arzătoare ce poate aduce îndrumare în oricare domeniu, fie el carieră, dragoste sau dezvoltare personală.

*
*
Categorie: Etichetă:

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă și Detaliile Situației pentru care doriți această citire. Dacă nu cunoașteți ora nu o puneți, dar este importantă. Descrieți situația în care vă aflați pe scurt.

Veți primi prin email un document PDF și (după caz) un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Pentru a ne cunoaște un pic mai bine și pentru a vedea dacă ne potrivim, ofer citiri simple, cu o carte sau maxim două de Tarot și una de Oracol, în principal oamenilor noi sau celor care simt că au nevoie. Acesta poate fi un răspuns scurt la una dintre întrebările voastre și vă va oferi un sfat sau îndrumare în subiectul respectiv.

Această citire poate fi un răspuns concis și util atunci când avem nevoie de îndrumare. Puteți folosi această citire pentru a găsi un răspuns la întrebări din orice domeniu al vieții voastre.

Este o citire scurtă, la obiect, care nu conține întotdeauna transmisii directe de la cărți sau exerciții de dezvoltare personală.

Țineți seama că stilul meu este despre creșterea voastră ca oameni, despre conectarea cu părțile voastre divine și oferă de idei și perspective ce iau în considerare ambele fețe ale monedei. Toate citirile sunt create pentru momentul prezent și ceea ce contează este experiența voastră cu ele. Dacă vă doriți să înțelegeți mai bine sau să integrați experiența, sunt aici pentru voi.

Îmi rețin dreptul să refuz anumite cereri precum cele care doresc răspunsuri limitative de da/nu, să li se spună ce să facă fără alegere și implicare proprie sau cereri de la cei care nu sunt interesați să crească prin această interacțiune. De-asemenea, dacă situația este complexă și are nevoie de mai mult, vă voi recomanda un alt tip de citire.

Exemple de întrebări :

 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu achiziționarea/vânzarea acestui apartament/casă ?
 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu sănătatea mea ?
 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu cariera mea ?

Dacă nu știți de la început cum să formulați întrebarea vă voi ajuta. Câteodată nici nu voi formula vreo întrebare, ci voi lăsa cărțile să răspundă direct situației voastre. Scrieți câteva cuvinte descriind situația pentru care aveți nevoie de răspuns. Nu scrieți foarte mult, esențialul doar. Vă voi contacta prin email pentru a stabili întrebarea finală pentru citire. Nu vă stresați să scrieți cât mai bine sau cât mai mult, dacă este ceva ce doriți să adăugați vom vorbi pe email.

Ofer doar câteva citiri gratuite pe lună, de obicei maxim 5.

Credit Cărți Tarot: Tarot of Dreams - Ciro Marchetti/ U.S Games Systems, Inc, Cosmic Tarot - Norbert Losche/AGM Urania, Vision Quest Tarot - Gayan Sylvie Winter & Jo Dose/AGM Urania, The Druid Craft Tarot - Philip & Stephanie Carr-Gomm/Eddison, Wild Unknown Tarot - Kim Krans/HarperElixir.

3 recenzii pentru Prima Ta Citire Tarot

 1. Costea Anca (proprietar verificat)

  Wuauu'  am rămas fără cuvinte .. am simțit o mica mișcare in mine, ascultând.
  Multumesc Celeste!

 2. Iuliana (proprietar verificat)

  Sunt recunoscatoare pentru citirea facuta de Celeste, cu mult profesionalism, blandete si inspiratie. Recomand cu multa caldura. Multumesc, draga Celeste, pentru insight-uri si aspectele revelate.

 3. Claudiu (proprietar verificat)

  Am rămas impresionat de citirea care mi s-a făcut. M-a ajutat foarte mult să înțeleg aspecte de finețe, de detaliu ale situației prin care trec și am primit sfaturi utile pentru mai departe. Mă simt mai liniștit acum și știu ce trebuie făcut pentru a-mi îndeplini dorința. Mulțumesc, Celeste! Mulțumesc mult!

Adaugă o recenzie

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Află mai multe despre Citirile Tarot