Citire Tarot Focalizare în haos

82,00 EUR

O citire ideală pentru a ne centra și focaliza energia în timpul oricărei crize.

Această citire m-a ajutat foarte mult pe timp de criză exterioară și interioară, și aduce ceva ce avem nevoie în haos, și anume direcție și claritate. Cu ajutorul ei ne putem centra energia și focaliza pe ce anume este mai folositor pentru nou în acel timp, mai ales dacă nu știm cum ne putem susține cel mai bine în acele momente.

Criză se referă la orice tip de criză și stare de haos, fie ea exterioară sau interioară, și se caracterizează prin stări profunde de lipsă de direcție, confuzie și neputință. De multe ori ne dorim să facem mai mult decât putem pe moment, mai mult decât suntem capabili și avem impresia că influența noastră la un nivel exterior și material este necesară, dar se poate să aflăm că alte lucruri contează mult mai mult și dacă ne vom focaliza energia acolo, vom putea trece prin acea criză mult mai ușor.

Această citire aduce cu picioarele pe pământ, unde ne re-găsim siguranța de sine și ne centrează în ceea ce putem face, aducând la suprafață puterea proprie pe care o putem folosi acum și aici, și cultivând starea de credință că toate celelalte se vor aranja în jurul nostru, dacă noi acționăm în puterea noastră.

Această citire poate fi mai materială, directă sau mai spirituală și expresivă, în funcție de situația prin care treceți.

Structura aceste citiri este aceasta, dar poate fi ajustată în funcție de fiecare persoană:

  1. Focus Principal
  2. Acțiune Principală
  3. În ce să îmi pun energia cel mai puțin ?
  4. Direcție în care să nu îmi pun energia deloc
  5. Ce atitudine generală să mențin ?
  6. Ce atitudine mentală să abordez ?
  7. Ce atitudine emoțională să cultiv ?
  8. Alte idei

Ea conține 7 cărți tarot și un număr aleatoriu de cărți de Oracol pentru Alte idei.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top