Citire Tarot Focalizare în haos

82,00 EUR

O citire ideală pentru a ne centra și focaliza energia în timpul oricărei crize.

*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Descrieți, pe scurt, situația curentă și ce vă doriți.

Veți primi prin email un document PDF și un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire m-a ajutat foarte mult pe timp de criză exterioară și interioară, și aduce ceva ce avem nevoie în haos, și anume direcție și claritate. Cu ajutorul ei ne putem centra energia și focaliza pe ce anume este mai folositor pentru nou în acel timp, mai ales dacă nu știm cum ne putem susține cel mai bine în acele momente.

Criză se referă la orice tip de criză și stare de haos, fie ea exterioară sau interioară, și se caracterizează prin stări profunde de lipsă de direcție, confuzie și neputință. De multe ori ne dorim să facem mai mult decât putem pe moment, mai mult decât suntem capabili și avem impresia că influența noastră la un nivel exterior și material este necesară, dar se poate să aflăm că alte lucruri contează mult mai mult și dacă ne vom focaliza energia acolo, vom putea trece prin acea criză mult mai ușor.

Această citire aduce cu picioarele pe pământ, unde ne re-găsim siguranța de sine și ne centrează în ceea ce putem face, aducând la suprafață puterea proprie pe care o putem folosi acum și aici, și cultivând starea de credință că toate celelalte se vor aranja în jurul nostru, dacă noi acționăm în puterea noastră.

Această citire poate fi mai materială, directă sau mai spirituală și expresivă, în funcție de situația prin care treceți.

Structura aceste citiri este aceasta, dar poate fi ajustată în funcție de fiecare persoană:

  1. Focus Principal
  2. Acțiune Principală
  3. În ce să îmi pun energia cel mai puțin ?
  4. Direcție în care să nu îmi pun energia deloc
  5. Ce atitudine generală să mențin ?
  6. Ce atitudine mentală să abordez ?
  7. Ce atitudine emoțională să cultiv ?
  8. Alte idei

Ea conține 7 cărți tarot și un număr aleatoriu de cărți de Oracol pentru Alte idei.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Exemplu de citire Tarot Focus

Acesta este un alt tip de citire, numită Focus, oferită aici ca exemplu real.

Energia de început a acestei citiri este de anxietate, tulburare și a fi pe margine. Energia necesară pe mai departe este transformarea incertitudinii în curiozitate, stabilizare în gândire. De-asemenea cunoașterea propriilor nevoi la momentul actual este importantă.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

  • Care este procesul prin care trec acum ?
  • Care este focalizarea în acest proces ?

Pachete folosite: Moonchild Tarot, Starseed Oracle

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Află mai multe despre Citirile Tarot