Citire Tarot - Energia Anului

42,00 EUR

O citire de bază pentru a prezenta energia anului curent, care poate oferi ghidare profundă și susținătoare pe tot parcursul anului.

*
*
Categorie: Etichetă:

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Dacă aveți vreo întrebare sau o situație pentru care doriți îndrumare, puteți descrie pe scurt. Voi ține cont de această cerere când creez citirea, dar nu va fi explorată direct prin structura citirii.

Veți primi prin email un document PDF. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire Tarot prezintă Energia Anului, arhetipul ghid care vă susține procesul și experiența de viață în acest an. Precum există o energie globală care dirijează acest an, există și energii personale anuale.

Fiecare persoană este ghidată de aceste energii primordiale într-un mod unic, deși aceeași energie va susține mai mulți oameni, atunci când citesc pentru cineva mesajul va apărea într-un mod pentru o persoană și în altul pentru o altă persoană.

Această citire prezintă pe scurt atmosfera anului curent și provocările, bucuriile, îndrumarea pentru dezvoltare personală, viața de familie/cuplu și carieră. Această citire conține și mici atribute, cuvinte cheie care vă pot susține de-a lungul anului. De exemplu conține îndrumarea către 2 tipuri de cristale care vă pot ajuta în acest an și vă conectează cu energia anului și cu drumul vostru. Apoi am adăugat și 2 arome sau plante care să vă fie prietene în acest an și 2 culori cu a căror energie puteți lucra pentru vindecare sau dezvoltare personală. Acestea sunt alese intuitiv prin conectare cu energia voastră divină și câteodată folosirea de cărți de oracol pentru cristale și plante.

Alături de cartea de tarot care prezintă energia anului voi adăuga încă 2 cărți de oracol pentru a răspunde la întrebarea : Ce vă poate fi de folos pe drumul vostru în acest an ?

Structura sa este :

  • Mesaj personal al energiei anului
  • Darurile energiei anului
  • Atributele de explorare : focus, abilitate, cristale, arome și culori
  • 3 Cuvinte cheie
  • Mesajul extins al energiei anului
  • Mesajul cărților de oracol alese
  • Direcție pentru carieră, relații, provocări principale și dezvoltare personală

 

Dacă doriți o Citire mai detaliată pentru anul curent vă invit să explorați Citirea Tarot - Revelațiile Anului. Ambele pot fi realizate în orice moment al anului curent.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Află mai multe despre Citirile Tarot