Citire Tarot Echilibrul Celor 4 Elemente

79,00 EUR

O citire intensă și revelatoare pentru a clarifica punctul în care ne aflăm acum și a ne îmbunătăți dinamica internă a elementelor, toate acestea pentru a ne înțelege pe noi mai bine și a putea beneficia de ușurință în viața noastră.

Date necesare : Data de naștere completă, Focusul Citirii. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Focusul Citirii este descris mai jos.

Veți primi prin email un document PDF și (după caz) un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire ne arată prioritățile din viața voastră la momentul curent (resurse, cunoaștere, relații sau dezvoltare personală) cu ajutorul analizei elementelor de bază (pământ, aer, apă, foc) care se exprimă prin noi. Este o caracterizare a momentului actual și o explorare interioară ce ne arată cum funcționează împreună diferitele părți ale ființei noastre (corp, minte, suflet). Se pot vedea mecanisme interioare și intui traume.

Fiecare dintre noi are un mod în care își creează viața, iar cu ajutorul acestei citiri putem vedea ce ne determină să creăm și cum, care este principiul care ne conduce manifestarea.

Această citire ne oferă informații prețioase despre ceea ce ne atrage în acest moment, cum vedem relațiile cu noi și cu ceilalți, cum ne folosim mintea și ce rol au resursele precum bani, timp și alte resurse materiale, în viața noastră.

Această citire folosește 4 cărți principale de Tarot, cu care se face un exercițiu, și încă 4 cărți de Tarot/Oracol secundare ce oferă idei despre cum se poate echilibra fiecare element în noi.

Pentru a realiza această citire am nevoie de ajutorul vostru, urmând să realizați un exercițiu cu 4 cărți, pe care să mi-l trimiteți înapoi.

După realizarea acestei citiri generale de bază, se pot face mai multe tipuri de analize detaliate pe cele 4 dimensiuni ale ființei noastre, și anume corp, minte, relații, energie și astfel putem vedea puterile și forțele implicate acolo și interacțiunea lor.

Recomand să faceți citirea generală prima dată, pentru că astfel se vede dinamica esențială și la scurt timp după aceasta celelalte dorite. Realizând citirea generală vedem cum stau lucrurile la momentul curent și vă pot recomanda apoi pe ce dimensiune a ființei să facem o citire detaliată. Dar dacă inima vă spune altceva nu ezitați să alegeți ce doriți.

Echilibrul General al Elementelor Ființei

Ne arată zona pe care ne focalizăm acum energia (proiecte noi, dezvoltare personală, creație și relații, carieră și inteligență, corp și securitate) și ne oferă informații despre cum vedem toate aceste zone din viața noastră, cum interacționează ele împreună, unde ne simțim confortabil/inconfortabil, unde ne depunem credința și încrederea, unde simțim provocări.

Echilibrul Puterilor de Energie și Intenție

Aici avem un focus pe cunoaștere de orice fel, fie ea dezvoltare proprie, noi proiecte creative sau exprimare publică. Această citire ne arată dinamica internă a voinței noastre, a dorinței de a lua acțiune și de a ne exprima în lume prin vocea noastră. De-asemenea aceasta este zona de dezvoltare personală și ne arată cum funcționează energia noastră internă pentru a ne descoperi pe noi înșine și a accesa noi părți din noi.

Echilibrul Puterilor de Creație și Iubire

Aici avem un focus pe relaționare și înțelegere de orice fel, fie acestea despre noi, despre ceilalți sau despre divinitate. Această citire ne dezvăluie cum acționează puterile noastre interne de creație și credință și cum anume avem tendința de a ne utiliza iubirea pentru a înțelege, crea și a relaționa cu ceilalți. Aici vedem tendința noastră de a ne exterioriza sau interioriza sentimentele, de a exprima ideile noastre originale sau de a ne închide la experiențe care nu fac parte din credințele noastre.

Echilibrul Puterilor de Limită și Direcție

Aici avem un focus despre gândire și rezistențe, limite, fie ele despre noi, ceilalți, muncă sau altceva. Această citire ne arată cum acționează limitele, programările și mintea noastră în general. Ne invită să ne vedem provocările și să  înțelegem forțele noastre interne de a trece peste obstacole și a învăța din ele.

Echilibrul Puterilor de Manifestare

Aici avem un focus pe securitate și sănătate, fie ele financiare sau corporale, materiale. Această citire ne oferă informații despre legătura noastră cu corpul nostru, planeta pe care trăim și natura noastră internă. Aceasta este zona de manifestare a viselor noastre și putem vedea cum funcționează ea și cum o putem îmbunătăți.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Credit Cărți Tarot: The Green Witch Tarot – Ann Moura/ LLewellyn.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart