Citire Tarot Descoperă Chemarea Ta

89,00 EUR

Această citire este de ajutor celor care doresc a-și descoperi chemarea, talentul pe care divinul din voi dorește să îl explorați acum. Află ce te ține pe loc de la a-ți înfăptui visul.

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Descrieți, pe scurt, situația curentă în cariera voastră și ceea ce vă doriți.

Veți primi un document PDF și (după caz) un fișier audio care vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire ne arată informații despre munca noastră principală de acum, și ne indică domeniul în care se află talentul sau direcția de urmat. Ea este utilă pentru cei care doresc să afle ce anume le oferă împlinire și celor care simt că ceea ce fac acum nu este dorința sufletului lor. De-asemenea putem vedea ce vă ține în loc să nu vă urmați această chemare și ce vă menține la locul de muncă curent.

Acest dar, care locuiește în voi, se dorește a fi împărțit cu toți oamenii și va fi cel care vă va împlini și vă va face să vă simțiți în siguranță și mulțumiți de voi înșivă. Fiecare noi avem un dar unic de oferit, ca o floare ce dorește a se deschide și a se dărui lumii. Acest vis al nostru este acoperit de responsabilitățile lumii și de limitele și programările pe care le învățăm de mici.

Darul este de obicei o idee mare care poate fi aplicată în toate domeniile vieții tale. Suntem obișnuiți ca vocația noastră să fie munca noastră, să descrie ceea ce facem, dar, de cele mai multe ori, văd că aceasta reprezintă o parte din noi înșine, nu doar un simplu lucru sau un rol. Ea poate lua diferite forme și poate fi împlinită în milioane de moduri, și se adaptează și se modifică odată cu noi.

Când facem această citire prima dată, văd darul care se dorește descoperit și urmat chiar acum. Mulți oameni nu reușesc să-și îndeplinească acel dar pe tot parcursul vieții lor și trăiesc în lumea mediocrității, fiind doar o umbră a ceea ce pot fi. După ce îți împlinești chemarea de acum, aceasta te poate duce într-un alt loc, către un alt dar, așa că să nu credeți că există doar unul, suntem ființe infinite.

Această citire poate avea diferite structuri, în funcție de ce este nevoie și conține 7 cărți. Prima dată explorăm situația actuală, cu ceea ce aducem din trecut, ceea ce facem acum și care este provocarea principală, și ce se vede ca direcție de viitor pe acest drum. În continuare descoperim darul și vedem care sunt obstacolele pentru a-l împlini și care este sfatul pentru a ne conecta cu el.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Exemplu de citire Tarot Focus

Acesta este un alt tip de citire, numită Focus, oferită aici ca exemplu real. Energia de început a acestei citiri este de melancolie, greutăți, speranță. Energia de care este nevoie și care direcționează în viitor aducând echilibru este cea de stabilitate în flux, continuitate în acțiune.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

  • Ce abilitate mă ajută să mă exprim mai bine pe mine ?
  • Ce blochează exprimarea ?

Pachete folosite: Tarot of Trees, Plant Spirit Oracle.

[videopress 8bYpgfrq w=”576″]

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart