Citire Tarot Darurile Vieții

79,00 EUR

Această citire explorează cărțile de Tarot Arcane Majore asociate cu ziua ta de naștere și îți oferă informații despre  umbrele cu care te confrunți în viața ta, darurile ascunse în ele și explică temele mari pe care ai venit să le trăiești.

*
*
*
Categorie: Etichetă:

Descriere

Date necesare : Data ta de naștere completă. Dacă nu cunoașteți ora nu o puneți. Data de naștere a părinților tăi.

Veți primi un document PDF și (după caz) un fișier audio care va conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire conține interpretarea cărților asociate cu ziua ta de naștere și anume Darul Personalității, Darul Sufletului și Sfătuitorul din Umbră, după caz. La ele se adăugă Cartea Influenței Zodiei, cartea momentului nașterii numită Cartea Năzuințelor, și apoi cărțile puterilor personalității (Cartea Potențialului, Cartea Profesorului Interior și cartea Exprimării în Lume). Ultimele adăugate sunt lecțiile părinților la nașterea ta. În total sunt mai mult de 8 cărți pentru profilul tău. Unele cărți se pot repeta, în funcție de calculul ce rezultă din ziua ta de naștere.

Cu ajutorul numerologiei se calculează toate aceste cărți pentru profilul tău. Majoritatea dintre ele vor fi Arcane Majore alături de câteva arcane minore.

Cartea Darul Sufletului ne prezintă lecția/darul sufletului în diferite vieți/personalități corelate cu acestă personalitate curentă. Darul Personalității ne arată Lecția principală a noastră, pe care o explorăm pe parcursul vieții noastre, și darul care poate rezulta în urma integrării ei. 

Citirea de profil personal numită și Darurile Vieții îți aduce o privire generală dar detaliată, asupra ființei tale ca întreg. Acest profil personal îți prezintă informații despre influențele energiilor primordiale de creație ale universului asupra vieți tale, oferind perspective asupra modului tău de a gândi, a simți și a acționa precum și asupra marilor provocări din viața ta.

Această citire ajută la înțelegerea proprie, la identificarea provocărilor cu care mereu ne înfruntăm și la descoperirea și asumarea darurilor pe care am venit să le exprimăm.

Aceste daruri, prezentate în profil, se aplică oricare ar fi vocația ta sau relațiile personale cu cei din jur. Informația prezentată de această citire se integrează treptat și te ajută pe tot parcursul vieții tale, cu cât o explorezi mai profund. Profilul Personal îți arată cum vezi tu lumea și pe tine însăți, și este ca un filtru cu care te-ai născut, prin care sufletul tău îți oferă scop și ghidare.

Cărțile asociate cu ziua ta de naștere sunt ca niște chei sau porți ce îți oferă accesul la autenticitatea ta și care te ghidează de-a lungul vieții tale pentru a-ți oferi experiența de care ai nevoie. Ele sunt unelte pe care le primim la naștere, dar nu sunt fixe, ele evoluează împreună cu noi. Spre deosebire de profilele fixe care vă oferă o anume informație, acest profil este fluid și poate aduce mereu noi informații pe măsură ce explorați prin contemplare și experiență de viață. Odată ce integrăm la un nivel profund un anumit dar, acesta deschide ușa către toate darurile universului, astfel încât devenim conectați cu tot ceea ce există și ne simțim compleți.

Fiecare dar are zone de umbră ce ne provoacă spre a crește și zone de echilibru care ne oferă vederi de ansamblu complexe asupra polarității din noi. Acest profil vă oferă informație din toate aceste zone.

Acest profil va integra și va oferi context pentru înțelegerea oricărei alte citiri.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Credit Cărți Tarot: Tarot of Dreams - Ciro Marchetti/ U.S Games Systems, Inc.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Află mai multe despre Citirile Tarot