Citire Tarot Cupa Relației

(O recenzie client)

99,00 EUR

O citire de explorare a unei relații cu scopul de auto-înțelegere și de a vedea tendințele și posibilitățile unei interacțiuni cu o altă persoană. relația poate fi de orice fel: iubire, prietenie, familie etc.

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Descrieți, pe scurt, situația curentă în relația voastră și ceea ce vă doriți.

Veți primi prin email un document PDF și (după caz) un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire are ca scop explorarea stării actuale pentru o relației de cuplu, oferind informații despre ce gândește și ce simte partenerul despre noi în acest moment, ce acțiune ar fi benefic să întreprindem pentru armonie, care este fundația pe care se bazează relația și ce sfat putem urma pe mai departe.

Această citire poate fi intensă și necesită detașare pentru a putea prelua darurile pe care ea le oferă. Se creează o dorință de armonie internă care poate aduce o tensiune de schimbare, de îmbunătățire a noastră ca oameni. Aici nu se caută o vină sau o problemă ci se văd potențiale și tendințe. Scopul este de auto-înțelegere astfel încât schimbând ceva în noi să putem relaționa mai bine cu ceilalți.

Prin explorarea unei relații se pot atinge locuri vulnerabile din ființa noastră, locuri ce au nevoie de iubire și compasiune din partea noastră. Menținând o inimă deschisă și o minte fără judecată avem ocazia să creștem foarte mult printr-o astfel de călătorie.

Această citire va răspunde la următoarele întrebări :

 • Ce simte partenerul tău despre tine
 • Cum evoluează sentimentele sale în 3 luni
 • Ce simți tu despre partener
 • Cum evoluează sentimentele tale în 3 luni
 • Pe ce anume se bazează relația, care este baza conexiunii voastre
 • Care sunt așteptările și nevoile tale de la această relație
 • Care sunt nevoile și așteptările partenerului de la relație
 • Ce leagă și atrage partenerii, ce acțiune doresc ambii
 • Ce se vede în viitorul apropiat pentru această relație

Se poate face o citire similară și pentru o relație de prietenie.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Exemplu de citire Tarot Focus

Acesta este un alt tip de citire, numită Focus, oferită aici ca exemplu real. Energia de început este de grabă, negare, indiferență. Energia necesară pentru rezolvarea situației este cea practică, serioasă, ritmică. Reamintesc, energia de început nu exprimă neapărat starea persoanei pentru care se citește, ci situația în sine.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

 • Ce se poate face pentru restabilirea relației ?
 • Ce posibilitate există de împăcare ?

Pachete folosite: Synestesia Tarot, Love Story Oracle

[videopress aqrILW75 w=”576″]

1 recenzie pentru Citire Tarot Cupa Relației

 1. Andreea (proprietar verificat)

  Imi cer scuze pentru romana mea, dar vreau sa scriu o recenzie si sa povestesc experienta mea cu Celeste: minunata!
  Celeste știe să vă ghideze spre o înțelegere corectă, în primul rând, a întrebării pe care doriți să o cercetați. Si apoi răspunsul: este ca și cum ai avea un spoiler despre cum vor evolua lucrurile. Am asteptat puțin înainte de a scrie pentru că, ea mi-a oferit niste indicatii de timpuri în noua mea relație de dragoste … și (din fericire, deși nu inițial, foarte pozitivă), am trăit acele moment cel mai dificile cu mult mai multă seninătate … și curiozitatea … știind exact cum vor evolua lucrurile. Am trecut cu încredere prin momentele pe care le-a descris … Mă întreb serios cum este posibil să se citeasca așa în detaliu și în fiecare situazie in particular! …dar ea o face asa de bine! Minunata!

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart