Citire Tarot Analiza Chakre

162,00 EUR

Citire Tarot care oferă o analiză cuprinzătoare a sistemului de chakre, starea sa actuală și oportunitățile de creștere precum și o scanare directă a câmpului tău energetic.

Date necesare : Data de naștere completă. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți.

Veți primi prin email un document PDF și un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire extinsă cuprinde 12 cărți de Tarot și 7 de oracol, și aduce o perspectivă cuprinzătoare asupra modului de funcționare a câmpului vostru energetic. Sunt 12 cărți deoarece toate chakre sunt duble (față-spate, sus-jos), astfel avem o carte de Tarot și una de Oracol pentru chakra Rădăcina, două cărți Tarot și una de Oracol pentru chakra Ombilicului, Plex solar, Inimă, Gât, Ochi al 3-lea, și terminăm cu o carte de Tarot și una de Oracol pentru chakra Coroană.

Cărțile de Oracol folosite sunt de obicei dintr-un pachet special pentru chakre, dar pot folosi și altele în funcție de cum simt că este nevoie. Cărțile Tarot folosite de obicei sunt un pachet special care are dublă față, numit Vice-Versa, dar pot folosi și altele, în funcție de cum simt că este nevoie. Puteți vedea aceste două pachete amintite în fotografie.

Această citire necesită o mai mare durată de pregătire și post-procesare, din cauza numărului mare de cărți și scanării câmpului.

Această citire a chakrelor va prezenta:

  • modul cum funcționează chakrele, care sunt mai deschise/închise și care este echilibrul lor
  • provocările și oportunitățile de creștere de la fiecare chakră
  • energia globală a câmpului
  • mesajul cărțiilor pentru voi
  • scanarea directă a câmpului vostru și cum se vede el simbolic

SCANARE CÂMP ENERGETIC

În cadrul acestei citiri veți primi și o citire de câmp la distanță,  o scanare simplă a câmpului vostru energetic prin viziune, empatie și conectare cu sufletul și structurile voastre. Această scanare va fi exprimată printr-un desen colorat cu câmpul vostru. Voi explica în cuvinte ceea ce este reprezentat în desen. Atenție, desenul este creat astfel încât să îl înțeleg eu, adică simbolurile/culorile și modalitatea reprezentării sunt în limba mea internă și poate să nu fie înțeles corect de altcineva.

Pentru fiecare citire voi reda orice mesaj primesc de la sufletul și ghizii voștri.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Credit Cărți Tarot: Vice Versa Tarot de Massimiliano Filadoro , Illustrated by  Davide Corsi Credit Cărți Oracol: Chakra Wisdom Oracle Cards de Tori Hartman

Exemplu de citire Tarot Focus

Acesta este un alt tip de citire, numită Focus, oferită aici ca exemplu real. Energia de început a acestei citiri este de anxietate, tulburare și a fi pe margine. Energia necesară pe mai departe este transformarea incertitudinii în curiozitate, stabilizare în gândire. De-asemenea cunoașterea propriilor nevoi la momentul actual este importantă.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

  • Care este procesul prin care trec acum ?
  • Care este focalizarea în acest proces ?

Pachete folosite: Moonchild Tarot, Starseed Oracle

[videopress Q4FbuZvr w=”576″]

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top