Citire Tarot Personalizată Extinsă

92,00 EUR177,00 EUR

Un format elaborat de 60min. pentru explorările adânci în ființa noastră și situațiile vieții.

Această citire poate aduce o perspectivă complexă asupra diferitelor subiecte și domenii. De asemenea, putem pune întrebări pentru 2-3 situații apropiate, sau citiri generale cu perspective diferite și cuprinzătoare care sunt analizate împreună, dar și separat.

Acest tip de citire adăugă complexitate în spatele scenei, cum ar fi, de exemplu, diferiți oameni de analizat sau diferite subteme ale aceluiași subiect principal. Acest lucru îmi va cere mai mult timp pentru a alege cărțile necesare, pentru a schimba focalizarea sau pentru a apela la viziuni, timp care este invizibil pentru tine, și nu este înregistrat ca voce sau text.

O citire conține de obicei:

 • analizarea cărților și a mesajelor lor directe sau indirecte
 • viziuni explicate, îndrumări și intuiții
 • explorarea emoțiilor și energiilor
 • analiză funcțională și corelații

O citire mai poate conține, în funcție de caz și subiect:

 • informații din Arhivele Akasha
 • amintiri din viața curentă sau alte vieți
 • exerciții și întrebări de contemplat
 • mesaje directe de la ghizi sau suflet

CE ANUME PRIMEȘTI ?

 • discuție inițială pentru a stabili subiectul, datele necesare și structura citirii
 • citire înregistrată audio detaliind mesajele primite
 • Document PDF cu intro, fotografii cu cărțile Tarot și Oracle, explicații de integrare
 • Caiet de Lucru pentru a te ajuta cu integrarea mesajului
 • Clarificarea răspunsurilor prin e-mail, dacă aveți nevoie de ajutor pentru integrare și aveți câteva întrebări foarte simple

CARE ESTE STILUL MEU ?

Accentul meu este pe ghidare, vindecare, auto-descoperire, auto-dezvoltare și analiza situațiilor. Sunt ceea ce ați putea numi un vizionar psihic și un intuitiv empatic, pe lângă faptul că sunt dedicat înțelegerii vieții, în general, a procesului de manifestare și a interacțiunilor dintre oameni. Îmi place să explorez cum funcționează lucrurile, viața și oamenii. Folosesc viziunile, empatia, intuiția și cunoștințele dobândite din studiul Tarotului, Numerologiei, Cabala, Cheile Genelor, Înregistrările Akashice și înțelepciunea directă care vine din suflet și spirit.

CUM STABILIM DETALIILE ?

După ce cumpărați citirea, veți primi un e-mail cu datele inițiale necesare. De obicei, voi avea nevoie de data nașterii, informațiile personale de bază, cum ar fi starea civilă, copiii și domeniul carierei. Pe lângă aceasta, voi avea nevoie de versiunea scurtă esențială a situației pentru care ați dori îndrumare și întrebările pentru care aveți nevoie de răspunsuri.

Te rugăm să fii cu ochii pe acest e-mail, pentru că numai dacă am aceste date pot începe să lucrez la citirea ta. Odată ce voi primi detaliile despre situația ta și ce dorești să știi, voi putea formula întrebările care vor detalia mesajul cărților.

Daca nu stii ce sa alegi te rog sa-mi trimiți un mesaj si te voi ajuta.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

NIVELURI DE COMPLEXITATE

30 min – 2 SUBIECTE – 1 DOMENIU

Această citire oferă 30 de minute pentru două subiecte din același domeniu. Aceasta înseamnă că vom arunca o privire la două întrebări sau subiecte diferite din același domeniu, cum ar fi cariera, relațiile sau viața spirituală. Care este diferența dintre aceasta și efectuarea a două citiri Focus pentru fiecare subiect ? În această citire putem să comparăm, să vedem conexiunile, diferențele și să facem o privire de ansamblu sau să tragem concluzii despre cele două subiecte. Cu cele două Focus nu putem face aceasta, deoarece subiectele vor fi văzute separat.

Exemple:

 • Analiza relației A și a relației B, compararea oamenilor sau a interacțiunilor cu aceștia
 • Perspectivele viitoare ale relației A și B
 • Cum să abordați cel mai bine în conversație persoana A și persoana B
 • Care sunt avantajele, diferențele dintre aceste două căi de carieră sau opțiuni
 • Orientare în situația specifică de carieră A și situația de carieră B
 • Îndrumări despre direcția spirituală A și B

45 min – 2 SUBIECTE – 2 DOMENII

Această citire oferă 45 de minute pentru a explora 2 subiecte într-un domeniu sau 2 subiecte în 2 domenii ale vieții. Întrebările de mai sus pot fi valabile și aici, dar vor avea mai mult timp acordat și mai multe detalii.

Exemple:

 • Perspective de viitor în carieră și familie (starea actuală, evoluție, sfaturi, punct mort etc.)
 • Cum să abordezi cel mai bine cariera, viața de familie în următoarele 3/6 luni?
 • Analiza subiectului specific în Relație și a subiectului specific în carieră
 • Direcții în carieră și Direcții în viața spirituală
 • Comparație a evoluției în carieră și viața de familie, aspectele și provocările sale comune

60 min – 2 SUBIECTE – 2 DOMENII

Această citire este similară cu cea de mai sus, dar diferența este timpul și detaliile acordate celor 2 subiecte analizate. De asemenea, putem analiza 3 subiecte similare, cum ar fi de exemplu 3 persoane.

60 min – 3/4 SUB – 3/4 DOMENII

Această citire este cea mai complexă, deoarece poate analiza diferite persoane, până la 4 persoane per lectură, diferite subiecte și domenii ale vieții. În funcție de subiect, aceasta poate dura de la 60 la 75-80 de minute. De obicei accept maxim 3 subiecte și 3 domenii, cele cu 4 sunt foart erare și trebuie să fie 2 sau 3 dintre ele foarte similare.

Exemple:

 • Rolurile și intențiile a până la 4 persoane din viața ta
 • Analiza alegerii, compararea a 2 opțiuni în detaliu sau a 3 optiuni în perspectivă simplificată cu avantaje, provocari sau evolutie in timp
 • „1.Starea actuală”, „2.Siguranța interioară”, „3.Aspect ignorat”, „4. Sfaturi” în 3 domenii precum carieră, familie, afaceri sau altele
 • Care va fi experiența mea peste 1 an de acum înainte?” în carieră, familie, relații, financiar, spiritual

CITIRI GENERALE CU ÎNTREBĂRI SPECIFICE

Toate cele de mai sus pot fi folosite și pentru a face o privire de ansamblu asupra lucrurilor, pentru a avea o viziune generală asupra vieții tale de acum sau în viitor, în diferite domenii ale vieții. În acest tip de lectură puteți include și întrebări specifice în domeniile analizate la care se va răspunde în timpul citirii sau fie cu răspunsuri simple și directe.

NIVEL DE DETALIU ȘI TIMP

După cum puteți vedea în magazinul meu, am organizat citirile personalizate folosind nivelul de detaliu și timpul maxim petrecut. Veți găsi, de asemenea, citiri care explorează doar UN subiect și detaliile acestuia sau care pot include citiri simpliste generale.

Dacă doriți să explorați doar UN SINGUR subiect, atunci vă rugăm să continuați și să explorați citirile Focus, Detaliată, Edificatoare sau Elaborată.

Dacă aveți îndoieli cu privire la ce să alegeți, te rog să-mi scrii pe email și te voi orienta.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top