Citire Tarot Personalizată Extinsă

111,00 EUR144,00 EUR

Un format extins pentru explorările adânci în ființa noastră precum analiza opțiunilor de decizie, analiza programărilor pe care le avem despre anumite situații sau binecunoscuta Cruce Celtică.

Golește
*
*

Descriere

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situației sau Situațiilor. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Descrieți, pe scurt, situația curentă și ceea ce vă doriți de la ea.

Veți primi prin email un document PDF și (după caz) un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire poate aduce o perspectivă extinsă asupra unei singure situații. De-asemenea putem pune întrebări pentru 2-3 situații corelate, sau citiri generale cu perspective diferite și cuprinzătoare. Ea poate conține viziuni de la suflet sau simboluri și exerciții.

Această citire extinsă poate cuprinde de la 9 la 12 aspecte sau întrebări, și poate aduce o perspectivă largă asupra oricărei situații. În acest format includem și citirile de tip Crucea Celtică, care au 10 cărți, sau alte citiri bine cunoscute ce aduc multe detalii. Aici putem pune mai multe întrebări pentru același subiect sau același tip de întrebări pe două, trei subiecte diferite.

Ca să înțelegeți un exemplu de domenii corelate ar fi să punem întrebările "Ce oportunități vor veni spre mine în 3 luni, 6 luni, 1 an ?" în carieră, familie, relație de cuplu, finanțe etc. Alt exemplu ar fi "Care sunt următorii 3 pași pentru a mă dezvolta ?" în carieră, familie, relație de cuplu sau alte situații.

Formatul extins dă oportunitatea explorării adânci a multor aspecte ce compun o situație, o relație sau o dorință de explorare personală și pot fi destul de intense și pline de transmisiuni de la cărți și de la sufletul tău. Fiecare din cărțile alese compun o parte din povestea care se arată în fața ochilor și de multe ori ne indică și întrebările la care ele răspund. Câteodată se poate ca să nu primesc răspuns la una din întrebările puse și cărțile să îmi sugereze o altă întrebare sau un alt curs de explorare pentru acea situație.

Cu cât mai multe aspecte analizăm cu atât vom crea o imagine mai completă asupra situației.

Prin intermediul acestui format putem analiza opțiuni de decizie. Frecvent se întâmplă ca să avem de ales între mai multe căi de acțiune, dar nu avem clar sau nu înțelegem unde ne duc sau care sunt potențialul lor de expresie. Pentru analiza unei opțiuni pot folosi de exemplu 5 cărți (Ce înseamnă acea opțiune pentru tine ? Ce avantaje are ? Ce dezavantaje are ? Care este sfatul ? Care este potențialul de manifestare ?), iar dacă avem 2 opțiuni de decizie deja se ajunge la 10 cărți.

Citirile de comparație decizii, de exemplu cele cu 3 decizii de comparat, pot avea de analizat 12 aspecte. Dacă există 3 opțiuni de comparat în loc de 2, vom folosi mai puține cărți pentru fiecare opțiune. Nu fac citiri pentru comparare de mai mult de 3 opțiuni, acestea devin foarte încărcate și dense.

Pentru fiecare citire creez etalări personalizate și voi reda orice mesaj primesc de la sufletul și ghizii voștri.

Citirile personalizate conțin și discuția prealabilă, ce duce la crearea de întrebări, rafinarea situației pentru care se face citirea și crearea unei etalări personalizate.

CUM STABILIM ÎNTREBĂRILE ?

Pentru a stabili întrebările te rog scrie-mi prin Formularul de contact.

Dacă ai ceva idee despre cât de detaliat ai nevoie să fie această citire, achiziționează și apoi vom stabili împreună întrebările.

Credit Cărți Tarot: Tarot of Dreams - Ciro Marchetti/ U.S Games Systems, Inc.

Exemplu de citire Tarot Focus

Acesta este un alt tip de citire, numită Focus, oferită aici ca exemplu real. Energia de început este de grabă, negare, indiferență. Energia necesară pentru rezolvarea situației este cea practică, serioasă, ritmică. Reamintesc, energia de început nu exprimă neapărat starea persoanei pentru care se citește, ci situația în sine.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

  • Ce se poate face pentru restabilirea relației ?
  • Ce posibilitate există de împăcare ?

Pachete folosite: Synestesia Tarot, Love Story Oracle.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.