Citire Tarot Personalizată Elaborată

144,00 EUR

Un format elaborat de 60min. pentru explorările adânci în ființa noastră și situațiile vieții.

Această citire explorează UN singur subiect principal, într-UN singur domeniu al vieții, din perspective diferite. Ea poate aduce o perspectivă elaborată asupra unei singure situații, văzând cum lucrurile sunt conectate în mai multe moduri. De-asemenea, se poate ocupa de citiri generale. În format audio/video, această citire poate fi de cca. 60 min.

Pentru citirile generale ne ocupăm de domenii corelate cu o perspectivă generală asupra lor, fără să avem viziuni sau aspecte detaliate pentru fiecare în parte.

Prin intermediul acestui format putem analiza diferite căi de decizie, într-un mod de perspectivă generală cu aspecte simple pentru fiecare opțiune. Frecvent se întâmplă ca să avem de ales între mai multe căi de acțiune, dar nu avem clar sau nu înțelegem unde ne duc sau care sunt potențialul lor de expresie.

O citire conține de obicei:

 • analizarea cărților și a mesajelor lor directe sau indirecte
 • viziuni explicate, îndrumări și intuiții
 • explorarea emoțiilor și energiilor
 • analiză funcțională și corelații

O citire mai poate conține, în funcție de caz și subiect:

 • informații din Arhivele Akasha
 • amintiri din viața curentă sau alte vieți
 • exerciții și întrebări de contemplat
 • mesaje directe de la ghizi sau suflet

CE ANUME PRIMEȘTI ?

 • discuție inițială pentru a stabili subiectul, datele necesare și structura citirii
 • citire înregistrată audio detaliind mesajele primite
 • Document PDF cu intro, fotografii cu cărțile Tarot și Oracle, explicații de integrare
 • Caiet de Lucru pentru a vă ajuta cu integrarea mesajului
 • Clarificarea răspunsurilor prin e-mail, dacă aveți nevoie de ajutor pentru integrare și aveți câteva întrebări foarte simple

CARE ESTE STILUL MEU ?

Accentul meu este pe ghidare, vindecare, auto-descoperire, auto-dezvoltare și analiza situațiilor. Sunt ceea ce ați putea numi un vizionar psihic și un intuitiv empatic, pe lângă faptul că sunt dedicat înțelegerii vieții, în general, a procesului de manifestare și a interacțiunilor dintre oameni. Îmi place să explorez cum funcționează lucrurile, viața și oamenii. Folosesc viziunile, empatia, intuiția și cunoștințele dobândite din studiul Tarotului, Numerologiei, Cabala, Cheile Genelor, Înregistrările Akashice și înțelepciunea directă care vine din suflet și spirit.

CUM STABILIM DETALIILE ?

După ce cumpărați citirea, veți primi un e-mail cu datele inițiale necesare. De obicei, voi avea nevoie de data nașterii, informațiile personale de bază, cum ar fi starea civilă, copiii și domeniul carierei. Pe lângă aceasta, voi avea nevoie de versiunea scurtă esențială a situației pentru care ați dori îndrumare și întrebările pentru care aveți nevoie de răspunsuri.

Te rugăm să fii cu ochii pe acest e-mail, pentru că numai dacă am aceste date pot începe să lucrez la citirea ta. Odată ce voi primi detaliile despre situația ta și ce dorești să știi, voi putea formula întrebările care vor detalia mesajul cărților.

Daca nu stii ce sa alegi te rog sa-mi trimiți un mesaj si te voi ajuta.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart