Citire Tarot Personalizată Edificatoare

(2 recenzii de la clienți)

111,00 EUR

O citire de 45min. pentru situațiile mai complicate din viața noastră.

Această lectură explorează UN singur subiect principal într-UN singur domeniu al vieții și se poate ocupa de citiri generale. Folosind mai multe aspecte ale unei situații, aducem claritate și stabilitate. Durata acesteia depinde de subiect și de informațiile transmise, dar de obicei va fi de cca. 45 de minute.

Această citire va trata majoritatea întrebărilor și va oferi o cantitate necesară de detalii pentru a înțelege subiectul în profunzime. Aceasta este de obicei lectura care va aduce o bună satisfacție  dorinței tale de a te înțelege mai bine sau de a te cunoaște pe tine însuți sau o anumită situație. Aici se pot observa mai multe aspecte ale unei situații, și de multe ori avem nevoie de asta pentru a clarifica și aduce un plus de stabilitate.

Cu cât mai multe aspecte analizăm cu atât vom crea o imagine mai completă asupra situației. Simplitatea întrebărilor aduce un plus de perspective la înțelegere, deoarece se vede subiectul din mai multe puncte de vedere și astfel se pictează o imagine mai clară.

Citirile generale se referă la o perspectivă generală asupra lucrurilor, ca de exemplu o citire lunară pentru a vedea experiența viitoare în diferite domenii precum carieră, viață amoroasă etc. În aceste citiri generale pot include maxim 3 aspecte sau domenii corelate.

O citire conține de obicei:

 • analizarea cărților și a mesajelor lor directe sau indirecte
 • viziuni explicate, îndrumări și intuiții
 • explorarea emoțiilor și energiilor
 • analiză funcțională și corelații

O citire mai poate conține, în funcție de caz și subiect:

 • informații din Arhivele Akasha
 • amintiri din viața curentă sau alte vieți
 • exerciții și întrebări de contemplat
 • mesaje directe de la ghizi sau suflet

Pentru a vă da seama mai bine de această idee exemplific cu acest caz real, cu 7 întrebări, propus pentru o citire despre sănătate.

 • Ce mesaj îmi aduce manifestare acestei afecțiuni ?
 • Ce anume din trecut a contribuit la această manifestare ?
 • Ce acțiune/sfat este benefic să urmez în acest moment în legătură cu această manifestare ?
 • Cum pot trece cu armonie prin această situație ?
 • Ce anume mă distrage de la soluție ?
 • Care am nevoie să știu pentru a lua decizia ?
 • Relația ta cu această manifestare

După ce voi primi detaliile despre situația voastră și ceea ce vă doriți să aflați sau ceea ce vă doriți de la acea situație, voi putea formula întrebările ce vor detalia mesajul cărților.

CE ANUME PRIMEȘTI ?

 • discuție inițială pentru a stabili subiectul, datele necesare și structura citirii
 • citire înregistrată audio detaliind mesajele primite
 • Document PDF cu intro, fotografii cu cărțile Tarot și Oracle, explicații de integrare
 • Caiet de Lucru pentru a vă ajuta cu integrarea mesajului
 • Clarificarea răspunsurilor prin e-mail, dacă aveți nevoie de ajutor pentru integrare și aveți câteva întrebări foarte simple

CARE ESTE STILUL MEU ?

Accentul meu este pe ghidare, vindecare, auto-descoperire, auto-dezvoltare și analiza situațiilor. Sunt ceea ce ați putea numi un vizionar psihic și un intuitiv empatic, pe lângă faptul că sunt dedicat înțelegerii vieții, în general, a procesului de manifestare și a interacțiunilor dintre oameni. Îmi place să explorez cum funcționează lucrurile, viața și oamenii. Folosesc viziunile, empatia, intuiția și cunoștințele dobândite din studiul Tarotului, Numerologiei, Cabala, Cheile Genelor, Înregistrările Akashice și înțelepciunea directă care vine din suflet și spirit.

CUM STABILIM DETALIILE ?

După ce cumpărați citirea, veți primi un e-mail cu datele inițiale necesare. De obicei, voi avea nevoie de data nașterii, informațiile personale de bază, cum ar fi starea civilă, copiii și domeniul carierei. Pe lângă aceasta, voi avea nevoie de versiunea scurtă esențială a situației pentru care ați dori îndrumare și întrebările pentru care aveți nevoie de răspunsuri.

Te rugăm să fii cu ochii pe acest e-mail, pentru că numai dacă am aceste date pot începe să lucrez la citirea ta. Odată ce voi primi detaliile despre situația ta și ce dorești să știi, voi putea formula întrebările care vor detalia mesajul cărților.

Daca nu stii ce sa alegi te rog sa-mi trimiți un mesaj si te voi ajuta.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

 

2 recenzii pentru Citire Tarot Personalizată Edificatoare

 1. Marius (proprietar verificat)

  Mulțumiri profunde suflet drag!
  Minune de daruri ce mi-ai daruit prin această citire magică. M-am regăsit in ea, sufletul meu s-a simțit înmbiat cu înmiresmata ta voce. Genial. Recomand tuturor. Recunostință.

 2. Dedu Dana Mihaela (proprietar verificat)

  Am primit cu multă bucurie citirea Tarot.
  Ceea ce am primit a depășit cu mult Așteptările si curiozitatea mea ….
  Vreau sa te felicit si sa îmi exprim Recunoștința ptr ceea ce ne dăruiești !
  Este de-a dreptul magic, ești un exemplu ptr mine de Daruri Întrupate ( deci se poate ☺️)!
  Da, ma regăsesc in tot ce mi -a soptit vocea ta blândă si sigura !
  Mi-a adus multe amintiri si recunoșteri in atenție.
  Dupa ce am ascultat înregistrarea, am cazut intr-un somn profund, parca mi -as fi ascultat povestea vieților. Am avut multe revelații si înțelegeri, mi-am lămurit multe întrebări.
  Percep aceasta transmutație către împuternicirea Împărătesei f dureroasa si inconfortabila ptr mine (a propos de situații inconfortabile pe care perioada Spânzuratului o aduce).
  Felul în care citești fiecare carte îmi vorbește fix despre mine, este o interpretare atât de Clară și haioasă în același timp, în sensul în care chiar dacă apar acolo lucruri dureroase, ele sînt spuse într-un mod f blând. Parca te vezi pe tine pe o scena de teatru interpretându-te fără judecată. Este o abordare care mi-a deschis mintea și corpul meu a primit-o cu mult entuziasm.
  Recomand tuturor celor care sunt în Căutare de anumite răspunsuri și îndrumări acest tip de citire.
  Schimbă ceva cu siguranță în modul în care ne percepem.
  Am încredere și cer ajutor de la ghizii mei și spiritul meu să ma sprijine în acest proces.
  Cu deosebită Recunoștință,
  Te îmbrățișez,
  Dana Mihaela ❤️🙌

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart