Prima Ta Citire Tarot

(13 recenzii de la clienți)

GRATUIT

O citire personalizată pentru fiecare dorință arzătoare ce poate aduce îndrumare în oricare domeniu, fie el carieră, dragoste sau dezvoltare personală.

Citirile gratuite sunt momentan indisponibile.

Stoc epuizat

Date necesare : Data de naștere completă și Detaliile Situației pentru care doriți această citire. Dacă nu cunoașteți ora nu o puneți, dar este importantă. Descrieți situația în care vă aflați pe scurt.

Veți primi prin email un document PDF și (după caz) un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Pentru a ne cunoaște un pic mai bine și pentru a vedea dacă ne potrivim, ofer citiri simple, cu o carte sau maxim două de Tarot și una de Oracol, în principal oamenilor noi, care nu au mai avut experiența unei citiri cu mine. Acesta poate fi un răspuns la una dintre întrebările voastre și vă va oferi un sfat sau îndrumare în subiectul respectiv.

Nu mai ofer citiri personale gratuite, dar te invit pe grupul de telegram, unde din când în când ofer ghidare gratuită în alte moduri. De-asemenea, te poți abona la canalul de youtube în engleză, cu multe citiri de grup gratuite.

Această citire poate fi un răspuns util atunci când avem nevoie de îndrumare. Puteți folosi această citire pentru a găsi un răspuns la întrebări din orice domeniu al vieții voastre.

Această citire are formatul Citirii Tarot Focus și conține viziuni de la suflet. Pot apărea și sugestii de exerciții de dezvoltare personale, spontan, în timpul citirii, sau întrebări de contemplat.

Țineți seama că stilul meu este despre creșterea voastră ca oameni, despre conectarea cu părțile voastre divine și oferă de idei și perspective ce iau în considerare ambele fețe ale monedei. Toate citirile sunt create pentru momentul prezent și ceea ce contează este experiența voastră cu ele. Dacă vă doriți să înțelegeți mai bine sau să integrați experiența, sunt aici pentru voi.

Îmi rețin dreptul să refuz anumite cereri precum cele care doresc răspunsuri limitative de da/nu, să li se spună ce să facă fără alegere și implicare proprie sau cereri de la cei care nu sunt interesați să crească prin această interacțiune. De-asemenea, dacă situația este complexă și are nevoie de mai mult, vă voi recomanda un alt tip de citire.

Exemple de întrebări :

 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu achiziționarea/vânzarea acestui apartament/casă ?
 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu sănătatea mea ?
 • Ce acțiune este benefic să iau în acest moment în legătură cu cariera mea ?
 • Ce îmi aduce de învățat/experimentat această situație (descriere situație) ?
 • Ce dar dorește să se exprime prin mine acum ?
 • În ce proces de transformare mă aflu ?
 • Care este direcția în aliniament cu sufletul și spiritul meu, în această situație/domeniu ?
 • Ce înseamnă acest job pentru mine și cum mă poate împlini ?
 • Care este potențialul unei situații/relații ?

Dacă nu știți de la început cum să formulați întrebarea vă voi ajuta. Câteodată nici nu voi formula vreo întrebare, ci voi lăsa cărțile să răspundă direct situației voastre. Scrieți câteva cuvinte descriind situația pentru care aveți nevoie de răspuns. Nu scrieți foarte mult, esențialul doar. Vă voi contacta prin email pentru a stabili întrebarea finală pentru citire. Nu vă stresați să scrieți cât mai bine sau cât mai mult, dacă este ceva ce doriți să adăugați vom vorbi pe email.

Ofer doar câteva citiri din acestea pe lună, de obicei maxim 5. Livrarea poate fi rapidă sau poate dura de la 1-3 săptămâni, în funcție de programul meu de lucru din acea perioadă.

ESTE pentru tine dacă – dorești să te înțelegi pe tine sau faci o transformare și ai nevoie de susținere, inspirație, ghidare ȘI ești dispus(ă) să faci munca necesară

NU ESTE pentru tine dacă – dorești pe cineva care să te salveze, să îți răspundă la întrebări fără ca tu să faci nimic, fără să preiei nici o responsabilitate

IMPORTANT 

Nu răspund la întrebări despre persoane cu care nu ai o relație directă. Relațiile directe sunt între parteneri de cuplu consimțit și membrii unei familii. Orice citire presupune o conectare de la suflet la suflet cu persoanele implicate, iar dacă acestea nu au dat un acord consimțit pentru a fi într-o relație cu tine, atunci nu voi trece peste voința lor exprimată ! Chiar și pentru cei care au o relație directă cu tine întreb sufletul dacă dorește să comunice și informația care vine este doar pentru susținerea experienței tale.

Din acest motiv, nu răspund la întrebări precum :”Mă place X sau Y?”, “Ce sentimente are X sau Y despre mine”, “Mă mai iubește ?”, “Se mai întoarce la mine ?”, “Ce gândește X despre mine” etc, ci merg pe întrebări care să susțină vindecarea sau înțelegerea unei relații.

Toate citirile mele sunt pentru înțelegerea de sine, deci nu voi răspunde la întrebări care nu intră în această categorie și care nu au în vedere voința și responsabilitatea ta asupra propriului drum.

Nu răspund la întrebări de timp(Când ?). Pentru mine aceste întrebări nu prea au sens, având o înțelegere a timpului diferită de șablonul obișnuit de gândire. Sunt multe motive pentru a nu face asta iar unul dintre ele este volatilitatea foarte mare liniilor de timp în acest moment și liberul arbitru.

Nu răspund la întrebări care cer un răspuns fix de DA sau NU.

Pentru a afla mai multe despre ce tip de citiri fac și nu fac citește Codul de Etică.

Credit Cărți Tarot: Tarot of Dreams – Ciro Marchetti/ U.S Games Systems, Inc, Cosmic Tarot – Norbert Losche/AGM Urania, Vision Quest Tarot – Gayan Sylvie Winter & Jo Dose/AGM Urania, The Druid Craft Tarot – Philip & Stephanie Carr-Gomm/Eddison, Wild Unknown Tarot – Kim Krans/HarperElixir.

Exemplu de citire Tarot Focus

Energia de început a acestei citiri este de anxietate, tulburare și a fi pe margine. Energia necesară pe mai departe este transformarea incertitudinii în curiozitate, stabilizare în gândire. De-asemenea cunoașterea propriilor nevoi la momentul actual este importantă.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

 • Care este procesul prin care trec acum ?
 • Care este focalizarea în acest proces ?

Pachete folosite: Moonchild Tarot, Starseed Oracle

[videopress Q4FbuZvr w=”576″]

13 recenzii pentru Prima Ta Citire Tarot

 1. Cristina-Daniela Herghelegiu (proprietar verificat)

  Bună, Celeste.
  Îţi mulţumesc pentru tot.
  Cum am primit mesajul tău, am fost tare emoţionată. L-am ascultat de trei la rând, chiar atunci, imediat. Nu mă săturam să te ascult cum îmi descriai cele mai ascunse simţăminte pe care le port cu mine parcă dintotdeauna. Mă bucuram ca un copil iubit şi recunoscut.
  În dimineaţa următoare, am avut o revelaţie. De fapt, toată ziua a fost o continuă revelaţie, un şir de înţelegeri noi. Eram sub duş şi, la un moment dat mi-a apărut pe oglinda din baie, pe care o vedeam prin perdeaua duşului, o stea mare, luminoasă. I-am numărat colţurile. Şase. Mă gândeam ce reflexii s-or mai fi format, fizic vorbind. Dar de ce nu mi-a apărut niciodată până acum? Am dat perdeaua la o parte, iar în locul stelei a apărut un curcubeu. Cum să apară un curcubeu în baie? Era tare dulce curcubeul. Am pus perdeaua la loc, a apărut din nou hexagrama. Şi uite aşa m-am jucat cu steaua şi curcubeul o vreme. Apoi m-am pus pe căutat pe internet şi am găsit că hexagrama ce-mi apărea este de fapt Steaua lui David, scutul lui David. Şi-atunci mi-am amintit de ceea ce mi-ai spus, de protecţia pe care mi-am pus-o.
  Noi înţelegeri au început să curgă.
  Îţi mulţumesc. E atât de reconfortant să îţi vorbească cineva ca şi cum ţi-ar vorbi o parte din tine care îţi înţelege întregul!!!

  • Celeste

   Mulțumesc mult de împărtășire Cristina. Te îmbrățișez și îți trimit iubire.

 2. Claudia Mirică (proprietar verificat)

  Un om excepțional, plin de compasiune și empatic. De asemenea etalarea a rezonat cu mine 100%. Îți mulțumesc din suflet pentru timpul alocat mie și etalării. Te îmbrățișez cu drag 💗

 3. Diana (proprietar verificat)

  O citire plină de sensibilitate, claritate și profunzime. Un dar neprețuit care m-a pus față în față cu mine aratându-mi aspecte cunoscute, dar mai puțin luate în seamă. M-a ajutat să mă oglindesc și să conștientizez cine sunt de fapt în adâncul sufletului meu și ce este mai important pentru mine în viață.
  Mulțumesc, Celeste!

 4. Baciu Marilena (proprietar verificat)

  mulțumesc din suflet pentru timpul dedicat citirii pentru mine. Rezonez cu cele comunicate, le am regăsit ca fiind parte din procesul meu și îți mulțumesc pentru ghidarea oferita care a întărit aspecte pe care le intuiam, simțeam și eu ca pot fi abordate cu mai multa dedicare și profunzime. Simt sa mai ascult înregistrarea și sa mai diger. Mulțumesc. Îmbrățișări

  • Celeste

   Cu iubire Marilena. Te îmbrățișez și te susțin în procesul tău

 5. Stefania Ionescu (proprietar verificat)

  Mulțumesc din tot sufletul pentru citirea făcută si interpretarea atât de explicita ce mi a fost oferită. 
  Multe aspecte din experiența mea actuala îmi sunt acum mai clare si sunt convinsă ca in timp voi înțelege si voi asimila toate informațiile primite. 
  Celeste este o ființa deosebita, pe care Universul a ales-o ca sa aducă lumina si claritate in viața celor care cauta răspunsuri si îndrumare. 
  O recomand cu toata dragostea!

 6. Dulcinatu Anca (proprietar verificat)

  Iti doresc multa putere sa poti oferi astfel de daruri si altor suflete asa cum mi ai oferit si mie. Iti supermultumesc din inima draga fiinta magica !

 7. Corina Chelaru (proprietar verificat)

  O citire de mare acuratete, cu o conectare stransa la energia persoanei. Viziunile sunt prezentate detaliat si clar, fiind de mare folos in identificarea blocajelor si a problemelor de rezolvat.
  De apreciat si modul minunat de comunicare si feed backul la mesaje.
  Multumesc cu recunostinta si recomand cu toata caldura!

 8. Alina I. (proprietar verificat)

  Mi-a fost foarte utliă această citire, mulțumesc mult! S-au confirmat anumite lucruri știute dar pe care le-am ascuns față de mine însămi și au fost revelate anumite lucruri neînțelese. Au fost ca o alarmă de trezire. A fost foarte util să primesc un sfat concret despre ce pot să fac și să aflu care sunt ghizii mei cu care pot să continui munca. Foarte important.

 9. Sabina (proprietar verificat)

  Speechless! Ai darul de a ”scutura” mintea omului din ea însăși. Îți mulțumesc infinit!

 10. Nicoleta (proprietar verificat)

  Draga Celeste, in primul rand m-a uimit claritatea viziunii tale atunci cand te-ai conectat cu sufletul meu! Ceea ce tu ai vazut este cat se poate de adevarat… Banuiam ca sursa problemei mele o reprezinta exact ceea ce tu ai vazut, acum am avut si confirmarea. Apoi cartile pe care le-ai tras si apoi interpretat mi-au adus clarificare si m-au ajutat sa inteleg legatura cu problema pentru care ai facut citirea. Nu banuiam ca lucrurile stau chiar asa, dar acum s-a facut lumina si reusesc sa privesc si sa accept altfel ceea ce experimentez si creez zi de zi in viata mea. De asemenea, prin tine mi s-a reamintit ca de-a lungul timpului am primit si “cheile” necesare pentru a-mi debloca viata, dar care ramasesera uitate undeva intr-un sertar al mintii. Acum am reinceput sa le folosesc si, mai mult decat atat, sufletul meu mi-a adus si alte chei, iar folosirea lor in viata de zi cu zi ma schimba putin, cu pasi marunti dar siguri, in bine. Constat cu bucurie imbunatatiri ale problemei mele de sanatate, dar si ale starii emotionale si mentale. E mai multa liniste, acceptare si bucurie. Iti multumesc din toata inima, nu ai doar un dar, ci chiar un har de a te conecta la Adevar! La timpul potrivit probabil te voi aborda pentru o citire detaliata extinsa. Te imbratisez cu toata iubirea!

 11. Costea Anca (proprietar verificat)

  Wuauu’  am rămas fără cuvinte .. am simțit o mica mișcare in mine, ascultând.
  Multumesc Celeste!

 12. Iuliana (proprietar verificat)

  Sunt recunoscatoare pentru citirea facuta de Celeste, cu mult profesionalism, blandete si inspiratie. Recomand cu multa caldura. Multumesc, draga Celeste, pentru insight-uri si aspectele revelate.

 13. Claudiu (proprietar verificat)

  Am rămas impresionat de citirea care mi s-a făcut. M-a ajutat foarte mult să înțeleg aspecte de finețe, de detaliu ale situației prin care trec și am primit sfaturi utile pentru mai departe. Mă simt mai liniștit acum și știu ce trebuie făcut pentru a-mi îndeplini dorința. Mulțumesc, Celeste! Mulțumesc mult!

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart