Citire Tarot Roata Anului – 12 Luni

221,00 EUR

Citire Tarot ghid pentru întreg anul, cu o carte pentru a exprima energia fiecărei luni, cu provocările și oportunitățile pe care le poate aduce.

Stoc epuizat

Această citire extinsă cuprinde explorarea celor 12 luni din an, și aduce o perspectivă cuprinzătoare a anului viitor. Fiecare lună ne va prezenta atmosfera generală și ideile principale despre carieră, relații și dezvoltare personală.

În centrul roții voi alege Arhetipul care vă ghidează experiența în acest an, calculat în funcție de data voastră de naștere. Totul se învârte în funcție de această energie așa că tot anul va fi colorat de influența sa.

Această citire predictivă are un format bine definit, care va prezenta pentru fiecare lună:

  • provocările lunii respective
  • oportunitățile pe care să fiți atenți să le folosiți cât mai bine
  • energia de perspectivă a acelei luni împreună cu mesajele sale
  • o mantră sau o afirmație care vă poate susține de-a lungul acelei luni

Această citire se primește doar în format PDF, pentru a se putea imprima și citi ușor luna curentă pentru voi.

IMPORTANT DE ȘTIUT

Fiind foarte complexă și necesitând mult timp, ofer maxim 5 citiri de acest gen pe an. Această citire este disponibilă doar în luna DECEMBRIE a fiecărui an. Există posibilitatea de a plăti în 2 rate. Pentru a plăti în 2 rate puteți alege plata prin transfer bancar și apoi efectuați prima tranșă de 50%, ca mai apoi în maxim o lună sau mai puțin, depinzând de data de achiziție, să faceți transfer pentru a doua tranșă.  De-asemenea, puteți cere o factură Paypal de plătit în 2 rate.

CE ANUME PRIMEȘTI ?

  • discuție inițială pentru a stabili datele inițiale și nevoile tale specifice
  • Document PDF special conceput pentru această citire, cu intro, fotografii cu cărțile Tarot și Oracle, mesajele lunare, explicații de integrare și folosire
  • Jurnal de experiențe pentru a susține explorarea proprie, aflat la sfârșitul documentului inițial
  • Clarificarea răspunsurilor prin e-mail, dacă aveți nevoie de ajutor pentru integrare și aveți câteva întrebări foarte simple

CARE ESTE STILUL MEU ?

Accentul meu este pe ghidare, vindecare, auto-descoperire, auto-dezvoltare și analiza situațiilor. Sunt ceea ce ați putea numi un vizionar psihic și un intuitiv empatic, pe lângă faptul că sunt dedicat înțelegerii vieții, în general, a procesului de manifestare și a interacțiunilor dintre oameni. Îmi place să explorez cum funcționează lucrurile, viața și oamenii. Folosesc viziunile, empatia, intuiția și cunoștințele dobândite din studiul Tarotului, Numerologiei, Cabala, Cheile Genelor, Înregistrările Akashice și înțelepciunea directă care vine din suflet și spirit.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Pentru fiecare citire voi reda orice mesaj primesc de la sufletul și ghizii voștri.

Credit Cărți Tarot: Tarot of the Green Witch – Ann Moura & Kiri Leonard.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart