Citire Tarot – Tendințele Noului An

89,00 EUR

O citire de bază pentru a prezenta energia anului curent, care poate oferi ghidare profundă și susținătoare pe tot parcursul anului.

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Dacă aveți vreo întrebare sau o situație pentru care doriți îndrumare, puteți descrie pe scurt. Voi ține cont de această cerere când creez citirea, dar nu va fi explorată direct prin structura citirii.

Veți primi prin email un document PDF. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire Tarot prezintă Tendințele aduse de noul an explorate pe domeniile importante ale vieții. Această citire include arhetipul ghid care vă susține procesul și experiența de viață în acest an. Această carte și energie primordială asociată vă ghidează viața și aspirațiile în noul an.

Această citire explorează domeniile importante ale vieții precum carieră, viață de cuplu, familie, resurse și dezvoltare personală. Vom alege o carte pentru fiecare din aceste aspecte și astfel vom vedea care sunt tendințele aduse de noul an, ce provocări/bucurii și oportunități ne vor fi oferite.

Pe lângă acestea vom adăuga câteva cărți de oracol pentru a oferi ghidare în noul an și a vedea ce vă poate fi de folos pe drumul vostru în acest an și ce detalii se revelează pentru fiecare domeniu în parte.

Structura sa este :

  • Mesaj personal al energiei anului
  • Mesajele asociate cu fiecare domeniu în parte : carieră, viață de cuplu, familie, resurse și dezvoltare personală
  • Mesajul cărților de oracol alese

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top