Citire Tarot – Tendințele Noului An

97,00 EUR

O citire de bază pentru a prezenta energia anului curent, care poate oferi ghidare profundă și susținătoare pe tot parcursul anului.

Această citire Tarot prezintă Tendințele aduse de noul an explorate pe domeniile importante ale vieții. Această citire include arhetipul ghid care vă susține procesul și experiența de viață în acest an. Această carte și energie primordială asociată vă ghidează viața și aspirațiile în noul an.

Această citire explorează domeniile importante ale vieții precum carieră, viață de cuplu, familie, resurse și dezvoltare personală. Vom alege o carte pentru fiecare din aceste aspecte și astfel vom vedea care sunt tendințele aduse de noul an, ce provocări/bucurii și oportunități ne vor fi oferite.

Pe lângă acestea vom adăuga câteva cărți de oracol pentru a oferi ghidare în noul an și a vedea ce vă poate fi de folos pe drumul vostru în acest an și ce detalii se revelează pentru fiecare domeniu în parte.

Structura sa este :

  • Mesaj personal al energiei anului
  • Mesajele asociate cu fiecare domeniu în parte : carieră, viață de cuplu, familie, resurse și dezvoltare personală. Putem personaliza să facem doar două domenii în detaliu sau să facem maxim 4 domenii în contrast.
  • Mesajul cărților de oracol alese

CE ANUME PRIMEȘTI ?

  • discuție inițială pentru a stabili domeniile analizate
  • citire înregistrată audio detaliind mesajele primite
  • Document PDF special conceput pentru această citire, cu intro, fotografii cu cărțile Tarot și Oracle, explicații de integrare
  • Caiet de Lucru pentru a vă ajuta cu integrarea mesajului
  • Clarificarea răspunsurilor prin e-mail, dacă aveți nevoie de ajutor pentru integrare și aveți câteva întrebări foarte simple

CARE ESTE STILUL MEU ?

Accentul meu este pe ghidare, vindecare, auto-descoperire, auto-dezvoltare și analiza situațiilor. Sunt ceea ce ați putea numi un vizionar psihic și un intuitiv empatic, pe lângă faptul că sunt dedicat înțelegerii vieții, în general, a procesului de manifestare și a interacțiunilor dintre oameni. Îmi place să explorez cum funcționează lucrurile, viața și oamenii. Folosesc viziunile, empatia, intuiția și cunoștințele dobândite din studiul Tarotului, Numerologiei, Cabala, Cheile Genelor, Înregistrările Akashice și înțelepciunea directă care vine din suflet și spirit.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart