Citire Tarot – Energia Anului

97,00 EUR

O citire de bază pentru a prezenta energia anului curent, care poate oferi ghidare profundă și susținătoare pe tot parcursul anului.

Această citire Tarot prezintă Energia Anului, arhetipul ghid care vă susține procesul și experiența de viață în acest an. Precum există o energie globală care dirijează acest an, există și energii personale anuale.

Fiecare persoană este ghidată de aceste energii primordiale într-un mod unic. Deși aceeași energie va susține mai mulți oameni, atunci când citesc pentru cineva specific, mesajul va apărea într-un mod pentru o persoană și în altul pentru o altă persoană. Acest Arhetip prezintă pe scurt atmosfera anului curent și provocările, bucuriile, îndrumarea pentru dezvoltare personală, viața de familie/cuplu și carieră.

În continuare ne uităm la experiența anului viitor în cele 4 trimestre, observând atmosfera generală și tendințele călătoriei pe care o vom avea. Cu ajutorul cărților de Oracol vom răspunde la întrebarea : Ce vă poate fi de folos pe drumul vostru în acest an ? și vom vedea focalizarea specifică acestui an.

Structura sa este :

  • Mesaj personal al energiei anului
  • 3 Cuvinte cheie
  • Mesajele asociate cu fiecare trimestru al anului
  • Focalizarea și inspirația în acest an

CE ANUME PRIMEȘTI ?

  • discuție inițială pentru a prelua datele inițiale
  • citire înregistrată audio detaliind mesajele primite
  • Document PDF special conceput pentru această citire, cu intro, fotografii cu cărțile Tarot și Oracle, explicații de integrare
  • Caiet de Lucru pentru a vă ajuta cu integrarea mesajului
  • Clarificarea răspunsurilor prin e-mail, dacă aveți nevoie de ajutor pentru integrare și aveți câteva întrebări foarte simple

CARE ESTE STILUL MEU ?

Accentul meu este pe ghidare, vindecare, auto-descoperire, auto-dezvoltare și analiza situațiilor. Sunt ceea ce ați putea numi un vizionar psihic și un intuitiv empatic, pe lângă faptul că sunt dedicat înțelegerii vieții, în general, a procesului de manifestare și a interacțiunilor dintre oameni. Îmi place să explorez cum funcționează lucrurile, viața și oamenii. Folosesc viziunile, empatia, intuiția și cunoștințele dobândite din studiul Tarotului, Numerologiei, Cabala, Cheile Genelor, Înregistrările Akashice și înțelepciunea directă care vine din suflet și spirit.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart