Citire Tarot – Energia Anului

74,00 EUR

O citire de bază pentru a prezenta energia anului curent, care poate oferi ghidare profundă și susținătoare pe tot parcursul anului.

Date necesare : Data de naștere completă, Detalii Situație. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți. Dacă aveți vreo întrebare sau o situație pentru care doriți îndrumare, puteți descrie pe scurt. Voi ține cont de această cerere când creez citirea, dar nu va fi explorată direct prin structura citirii.

Veți primi prin email un document PDF. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

Această citire Tarot prezintă Energia Anului, arhetipul ghid care vă susține procesul și experiența de viață în acest an. Precum există o energie globală care dirijează acest an, există și energii personale anuale.

Fiecare persoană este ghidată de aceste energii primordiale într-un mod unic, deși aceeași energie va susține mai mulți oameni, atunci când citesc pentru cineva mesajul va apărea într-un mod pentru o persoană și în altul pentru o altă persoană.

Această citire prezintă pe scurt atmosfera anului curent și provocările, bucuriile, îndrumarea pentru dezvoltare personală, viața de familie/cuplu și carieră.

Alături de cartea de tarot care prezintă energia anului voi adăuga încă 2 cărți de oracol pentru a răspunde la întrebarea : Ce vă poate fi de folos pe drumul vostru în acest an ?

Apoi voi alege 4 cărți pentru a desemna energia directoare și modul de experiență în cele 4 trimestre ale anului. Astfel vom avea o carte pentru a desemna fiecare 3 luni din an, oferind ghidare în acea perioadă.

Ultima carte ne arată focalizarea recomandată în acest an și astfel mesajul de inspirație în toată această perioadă.

Pe lângă acestea voi trage mai multe cărți de oracol pentru a afla ce este nevoie să lăsăm în urmă și ce avem de oferit în acest an.

Structura sa este :

  • Mesaj personal al energiei anului
  • 3 Cuvinte cheie
  • Mesajele asociate cu fiecare trimestru al anului
  • Focalizarea și inspirația în acest an
  • Mesajul cărților de oracol alese

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top