Reduceri!

Citire Akasha – Esența Sufletului

160,00 EUR

Citire Akasha pentru a descoperi compoziția energetică, abilitățile și conexiunile stelare.

Categorie:

Date necesare : Data de naștere completă. Dacă nu cunoașteți ora de naștere nu o puneți.

Veți primi prin email un document PDF și un fișier audio ce vor conține citirea voastră. Documentul conține textul, imaginile cărților alese și alte explicații oferite ca ajutor pentru integrare.

O citire Akasha este o citire a arhivelor sufletului astfel încât să ne descoperim pe noi într-un mod profund și revelator, înțelegând cine suntem, cum ne este natural să ne exprimăm și cum ne definim prin alegerile pe care le-am făcut și le facem.

Prin acastă citire vom vedea compoziția noastră energetică, conexiunile stelare, și astfel vom descoperi multe din motivațiile care ne direcționează acțiunile și alegerile inconștiente.

În citirea Esența Sufletului vom parcurge o vedere de ansamblu asupra a ceea ce suntem, care este energia noastră principală și cum se exprimă ea, darurile noastre, lecțiile și nivelul curent de dezvoltare al conștiinței.

Prin această citire vei primi :

 1. Un document cu toate informațiile specifice conformației tale energetice completate pentru tine
 2. 6 transmisiuni audio care explică în mai mult detaliu anumite noțiuni de bază din document
 3. înregistrare personalizată, creată pentru tine și această citire, cu o prezentare a informației aflate astfel încât să o înțelegi și să o aplici pentru tine
 4. un mesaj scurt de la cărțile de Oracol, inclus în înregistrarea personalizată
 5. la sfârșitul documentului vei găsi câteva pagini ale unui caiet de lucru, cu întrebări pentru a merge în adâncime cu informația oferită și a facilita integrarea

Documentul principal conține informațiile următoare:

 • Blocaje de acces la informație
 • Congruența / gradul de aliniament cu sufletul tău
 • Esența primară și caracteristicile sale
 • Esența secundară și caracteristicile sale (dacă există)
 • Conexiuni stelare, grup de suflete
 • Vibrația actuală împreună cu minim și maxim curent
 • Temele cheie din viața ta
 • Rolurile cheie
 • Abilitățile empatice (unde este cazul)
 • Specializări între vieți
 • Sferele de protecție, vulnerabilitățile câmpului energetic
 • Activări divine

Blocajele de acces ne spun dacă există fațade sau alte metode în care informația este distorsionată, și ne oferă idei despre modalitățile în care ne ascundem de noi și de ceilalți.

Congruența reprezintă gradul de conexiune între toate aspectele ființei și arată cât la sută din deciziile noastre curente sunt în aliniament cu sufletul nostru și cât la sută sunt împotrivă. Avem astfel 3 stări : rezonanță, disonanță și neutralitate.

Esența primară este legătura cu partea ta divină și prin ea îți accesezi sufletul și tot ceea ce te reprezintă. Deconectarea de la sursă, de la suflet, se produce atunci când ne deconectăm de la această energie primară, o negăm sau o suprimăm. O persoană care nu se exprimă prin propria esență, ca și bază, ca și sentimentul de acasă, se simte dezorientată asupra a ceea ce îi este natural să facă și natura sa rămâne ascunsă. 

Conexiunile stelare ne spun cu ce grupuri de suflete, reprezentate de stele și sisteme solare, vibrăm cel mai tare, oferindu-ne anumite caracteristici sau arome ce ne susțin experiența de viață.

Vibrația ne spune unde suntem în momentul curent în drumul nostru de evoluție, și ne oferă înțelegeri despre fluctuațiile de vibrație și intervalul de minim sau maxim unde ajungem. Cu această informație putem să înțelegem cum funcționăm acum și ce este nevoie să facem pentru a ne mări vibrația.

Temele și rolurile ne arată ce teme cheie explorăm în această viață și ce roluri preluăm cu ușurință în societate. Ne ajută să punem în perspectivă ceea ce facem, ce motivație ne susține dorința de evoluție și ce ne inspiră.

Abilitățile empatice ne arată ce abilități empatice avem mai puternice. Majoritatea ființelor au anumite abilități empatice în funcție de nevoia lor de experiență.

Specializările între vieți ne pot spune anumite detalii cheie care poate nu le înțelegem despre noi și comportamentul nostru.

Sferele de protecție ne dau informații importante despre aspectele vulnerabile din câmpul nostru energetic, și unde facem alegeri împotriva noastră.

Activările divine ne spun dacă am activat ceva suplimentar pentru a ne ajuta cu ceea ce facem în această viață. Oamenii primesc anumite activări pentru a putea soluționa anumite aspecte de criză sau pentru a susține abilitățile lor principale, în funcție de munca pe care o fac.

IMPORTANT

Această citire nu este o canalizare liberă ci o explorare metodică ce extrage cu precizie informațiile menționate, apoi le explică detaliat pentru o bună integrare. Prin această citire se primesc informațiile de mai sus și doar acestea. Nu voi pune întrebări aleatorii despre alte subiecte.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top