Viziune Alchimia Ființei Personalizată

66,00 EUR81,00 EUR

Desen cu simboluri magice creat fizic, manual, impregnat cu intenție.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

O viziune de alchimie a ființei este o imagine complexă a universului nostru, o bucată din noi văzută dintr-o anumită perspectivă și pusă pe hârtie, o experiență mistică de conexiune cu noi înșine. Informația este condensată și se înțelege cu timpul, simbolurile și geometriile utilizate putând fii destul de complexe.

Spre deosebire de Cheile Alchimice digitale, acestea sunt complet personalizate și folosesc geometrii mai complexe sau diferite. Acestea sunt create manual, fiecare în parte fiind unică. Ceea ce vedeți în imagini sunt doar exemple, ceea ce veți primi va fi diferit ca și compoziție. Fiecare desen este unic creat pentru voi.

O Viziune de Alchimia Ființei va conține chei alchimice complexe, una sau mai multe, în funcție de scopul cu care este realizată.

Fiecare Viziune este ca și cum ne-am privi la un microscop prin care se pot vedea filamentele de lumină ale ființei noastre și ale universului în sine.

Aceste desene pot fi făcute tablouri și agățate pe perete undeva unde lucrați sau petreceți o mare bucată din zi. În caz că nu doriți desenul fizic, atunci îl puteți primi digital sub formă de fotografie.

Viața ne vorbește cu ajutorul simbolurilor de la începuturile ei. Simbolurile sunt o formă de comunicare între noi și orice fel de ființă, inclusiv planeta pe care ne aflăm, Terra, sau celulele din corpul nostru fizic.

Desenul poate avea diferite culori de hârtie și diferite grosimi și texturi de hârtie, poate fi hârtie foarte groasă ca un carton sau una puțin mai subțire texturată, hârtie metalică sau de alte tipuri.Toate sunt de bună calitate și au mărime A4.

OPȚIUNEA GRID DE CRISTALE

Această opțiune adaugă la comanda voastră și instrucțiuni pentru crearea unui grid de cristale pe care să-l așezați pe desenul vostru personalizat. Voi alege cristale uzuale astfel încât să fie ușor de găsit. Veți primi un document PDF cu desen-ul și modalitatea de plasament a cristalelor precum și tipurile de cristale alese. Cristalele sunt alese intuitiv sau folosind cărți de Oracol special create pentru cristale.

Cristalele propuse nu sunt incluse în comandă, ci doar indicația de plasament, rămânând apoi ca voi să le achiziționați de unde doriți.

CUM SE FOLOSEȘTE ?

Fiecare desen vine cu un manual de folosire în care se explică în detaliu modul de folosire al acestui instrument. Pe scurt, el lucrează chiar dacă doar așezăm undeva pe birou în fața noastră, dar este mult mai eficient dacă ne facem un obicei să stăm în liniște și să-l privim 10 minute pe zi, fiind atenți la ce simțim în corp și ce ne trece prin minte. Observând cu atenție desenul, ne observăm cu atenție apoi pe noi și modul cum reacționăm.

De fiecare dată când priviți, vibrația acestor cuvintelor din imagine este absorbită de structurile voastre și vă vor inspira să le descoperiți misterul, valoarea și modurile în care să le aplicați în viața voastră.

Simbolurile magice sunt acolo să susțină lucrul în straturile adânci ale ființei voastre, astfel încât să ajute la conștientizarea și eliberarea umbrelor care stau în fața obținerii echilibrului acestui element în viața voastră. Pentru ca acest proces, descoperirea de sine, să fie cât mai eficient este nevoie de dedicație, perseverență și prezență din partea voastră.

Aceste desene magice sunt instrumente de reglaj fin al tuturor structurilor noastre, de alchimie a ființei noastre, lucrând timp îndelungat cu noi și cu situațiile din viața noastră în scopul eliberării umbrelor și a înțelegerii profunde a modului cum funcționăm.

Exerciții și moduri mai detaliate de funcționare sunt explicate în manualul de utilizare, pe care îl puteți descărca imediat după achiziționare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ?

Fiecare viziune este un instrument de deschidere către creativitate, către partea noastră feminină și profund intuitivă. Încearcă să nu le asociezi cu ceva cunoscut sau cu alte tipuri de simboluri, deoarece ele apar din oceanul de cunoaștere și creație atotcuprinzător. Deși poate părea ușor să facem asta, ne limitează percepția și experiența necunoscutului. Pur și simplu simte.

Aceste simboluri nu stau sau rămân în aura ta, nu lucrează cu tine cu forța, tot ceea ce contează este cum le utilizezi. Prin contemplare poți primi foarte multe informații prețioase pentru tine, și de asemenea în mod subtil, cu acordul integralității ființei tale, părțile tale divine vor ști cum să le utilizeze.

Aceste simboluri nu filtrează energia ta prin ceva, nu îți dai puterea lor, ci sunt create pentru a susține conexiunea cu puterea ta, prin re-amintire, re-cunoaștere, inspirație și stare emoțională, facilitând alchimia interioară.

Toate lucrurile din această lume, sunt simboluri, de la hainele pe care le porți la cuvintele pe care le utilizezi. Simbolurile sunt limbajul natural al părții tale creative și forma pe care tu o creezi prin experiența ta. Ele sunt vii și ceea ce transmit se schimbă în funcție de ce ai nevoie pe moment.

La un moment dat nu vei mai simți să te uiți la ele. Ascultă-ți simțurile, deoarece ai ajuns la momentul să le lași deoparte. Revin-o mai târziu, după ceva timp, doar dacă simți, sau comandă un alt desen personalizat pentru acel moment.

LIVRARE

Există livrare în format digital. În acest caz primiți mai multe fotografii PNG ale desenului.

Livrez prin poștă în țările care pot fi selecționate pentru adresă atunci când mergeți în zona de plată și finalizare comandă. Puteți opta ca pachetul să aibă număr de urmărire sau nu. Livrarea se face în plic cartonat și poate dura între 2-10 zile, în funcție de țară.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Informații suplimentare

Dimensiune

A4, 210 x 297 mm

Format

Digital – PNG sau FIZIC – Foaie Hârtie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.