,

Roata Cheilor Alchimice – 12 luni

(O recenzie client)

221,00 EUR

Desen cu 12 chei alchimice, câte una pentru fiecare lună a anului. Un instrument special pentru susținerea tuturor proceselor de-a lungul anului curent.

Stoc epuizat

Acest desen este unul special conceput pentru a susține experiența voastră de viață de-a lungul întregului an și se poate solicita doar în perioada dintre ani.

Acest desen conține 12 chei alchimice, câte una pentru fiecare lună din an. Desenele din imagine sunt exemple, ceea ce veți primi este complet personalizat pentru voi, fiecare desen este unic.

În cercul de sus al desenului veți vedea datele calendaristice în care Luna este plină/nouă pentru acea lună. Se înțelege ușor prin cercurile argintii, pline sau goale, pe care le vedeți stânga și dreapta de numărul lunii din an.

Acest desen magic este acompaniat de un document care cuprinde contemplări pentru fiecare simbol în parte. Aceste contemplări ale fiecărui simbol au un format bine definit, care va prezenta la fiecare simbol:

  • mesajul cheii alchimice pentru voi
  • cuvinte cheie pentru a înțelege procesele din acea lună
  • un exercițiu pentru a vă adânci experiența cu acel simbol

CUM SE FOLOSEȘTE ?

Fiecare desen vine cu un manual de folosire în care se explică în detaliu modul de folosire al acestui instrument. Pe lângă acest manual de folosire veți primi și Citirea Simbolurilor, contemplările asociate cu fiecare din ele.

Pe scurt, el lucrează chiar dacă doar așezăm undeva pe birou în fața noastră, dar este mult mai eficient dacă ne facem un obicei să stăm în liniște și să-l privim 10 minute pe zi, fiind atenți la ce simțim în corp și ce ne trece prin minte. Observând cu atenție desenul, ne observăm cu atenție apoi pe noi și modul cum reacționăm.

De fiecare dată când priviți, vibrația acestor cuvintelor din imagine este absorbită de structurile voastre și vă vor inspira să le descoperiți misterul, valoarea și modurile în care să le aplicați în viața voastră.

Simbolurile magice sunt acolo să susțină lucrul în straturile adânci ale ființei voastre, astfel încât să ajute la conștientizarea și eliberarea umbrelor care stau în fața obținerii echilibrului acestui element în viața voastră. Pentru ca acest proces, descoperirea de sine, să fie cât mai eficient este nevoie de dedicație, perseverență și prezență din partea voastră.

Aceste desene magice sunt instrumente de reglaj fin al tuturor structurilor noastre, de alchimie a ființei noastre, lucrând timp îndelungat cu noi și cu situațiile din viața noastră în scopul eliberării umbrelor și a înțelegerii profunde a modului cum funcționăm.

Pentru fiecare lună a anului, concentrați-vă pe vizualizarea acelei luni din Roata Alchimică și de-asemenea, recitiți mesajele asociate cu acea lună. La fiecare zi de Lună Nouă, contemplați cuvintele cheie și puneți o intenție pentru acea lună. La fiecare Lună Plină, evaluați și înțelegeți ce ați primit.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ?

Fiecare viziune este un instrument de deschidere către creativitate, către partea noastră feminină și profund intuitivă. Încearcă să nu le asociezi cu ceva cunoscut sau cu alte tipuri de simboluri, deoarece ele apar din oceanul de cunoaștere și creație atotcuprinzător. Deși poate părea ușor să facem asta, ne limitează percepția și experiența necunoscutului. Pur și simplu simte.

Aceste simboluri nu stau sau rămân în aura ta, nu lucrează cu tine cu forța, tot ceea ce contează este cum le utilizezi. Prin contemplare poți primi foarte multe informații prețioase pentru tine, și de asemenea în mod subtil, cu acordul integralității ființei tale, părțile tale divine vor ști cum să le utilizeze.

Aceste simboluri nu filtrează energia ta prin ceva, nu îți dai puterea lor, ci sunt create pentru a susține conexiunea cu puterea ta, prin re-amintire, re-cunoaștere, inspirație și stare emoțională, facilitând alchimia interioară.

Toate lucrurile din această lume, sunt simboluri, de la hainele pe care le porți la cuvintele pe care le utilizezi. Simbolurile sunt limbajul natural al părții tale creative și forma pe care tu o creezi prin experiența ta. Ele sunt vii și ceea ce transmit se schimbă în funcție de ce ai nevoie pe moment.

FORMAT

Aceste desene se pot comanda într-un singur format, pătrat de aproximativ 21 x 21 cm.

LIVRARE

Există livrare în format digital. În acest caz primiți mai multe fotografii PNG ale desenului.

Livrez prin poștă în țările din Europa. Prețul conține și costurile de livrare pentru țările din Europa. Livrarea se face în plic cartonat și poate dura între 2-10 zile, în funcție de țară.

IMPORTANT DE ȘTIUT

Fiind foarte complexă și necesitând mult timp, ofer maxim 5 citiri de acest gen pe an. Această citire este disponibilă doar în luna DECEMBRIE a fiecărui an. Există posibilitatea de a plăti în 2 rate. Pentru a plăti în 2 rate puteți alege plata prin transfer bancar și apoi efectuați prima tranșă de 50%, ca mai apoi în maxim o lună sau mai puțin, depinzând de data de achiziție, să faceți transfer pentru a doua tranșă.  De-asemenea, puteți cere o factură Paypal de plătit în 2 rate.

CE ANUME PRIMEȘTI ?

  • discuție inițială pentru a stabili datele inițiale și nevoile tale specifice
  • Desen 21×21 creat special pentru tine, cu simbolurile ce îți ghidează experiența în noul an
  • Document PDF special conceput pentru această citire, cu intro, explicații de integrare, manual de folosire și jurnal de experiențe
  • Clarificarea răspunsurilor prin e-mail, dacă aveți nevoie de ajutor pentru integrare și aveți câteva întrebări foarte simple

CARE ESTE STILUL MEU ?

Accentul meu este pe ghidare, vindecare, auto-descoperire, auto-dezvoltare și analiza situațiilor. Sunt ceea ce ați putea numi un vizionar psihic și un intuitiv empatic, pe lângă faptul că sunt dedicat înțelegerii vieții, în general, a procesului de manifestare și a interacțiunilor dintre oameni. Îmi place să explorez cum funcționează lucrurile, viața și oamenii. Folosesc viziunile, empatia, intuiția și cunoștințele dobândite din studiul Tarotului, Numerologiei, Cabala, Cheile Genelor, Înregistrările Akashice și înțelepciunea directă care vine din suflet și spirit.

NU ȘTII CE AI NEVOIE ?

Dacă nu știi ce instrument să folosești și ai dori mai multe informații, nu ezita să-mi scrii prin Formularul de contact.

Format

Digital – PNG sau FIZIC – Foaie Hârtie

1 recenzie pentru Roata Cheilor Alchimice – 12 luni

  1. Ionita Alina (proprietar verificat)

    După aproape 7 luni de utilizare sunt tot mai fericită că am ales acest ghid și instrument. Îți mulțumesc Celeste pentru recomandare, chiar aveam nevoie de ceva care să-mi activeze mai mult intuiția, creativitatea și modul feminin de cunoaștere, așa cum bine ai spus atunci când te-am rugat să mă ajuți să găsesc instrumentul potrivit. Este un instrument foarte bun de comunicare și conectare cu corpul meu, cu sinele meu divin, exercițiile de explorare și cuvintele cheie mi-au adus multe revelații și adesea roata m-a ajutat în echilibrarea energetică și liniștirea minții, având astfel mai multă claritate. Înțelegând tema pe care mi-o aduce energia anului, am putut să pun, de multe ori, lucrurile în context și să înțeleg mai bine ce se întâmplă în mine. În plus, uneori e ca un joc, care-mi activează curiozitatea de explorator, ceea ce-mi place și mai mult :) Îmi place și că mă ajută să fiu la curent cu fazele lunii :) Apoi, nu de puține ori am observat că mesajele primite prin roata alchemică au venit în completarea unor mesaje sau teme din cheile genelor de exemplu. Recomand cu încredere, recunoștință și bucurie acest ghid de explorare și autocunoaștere.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top