Reduceri!

Pachet 4 Chei Alchimice – Foc, Apă, Aer, Pământ

(O recenzie client)

19,00 EUR

Oferăți cele 4 Chei Alchimice la un preț cu 10% discount față de achiziționarea separată.

Acest produs este un produs grupat și conține cele 4 Chei Alchimice asociate cu cele 4 Elemente :

  1. Cheia Alchimică – Apă Adâncă
  2. Cheia Alchimică – Aer Proaspăt
  3. Cheia Alchimică – Foc Divin
  4. Cheia Alchimică – Pământ Stabil

În email-ul de finalizare comandă veți avea 4 link-ur pentru a descărca fiecare din aceste chei alchimice + manualul de utilizare.

Acest pachet de produse îți dă oportunitatea de a avea și experimenta toate cele 4 chei alchimice ale Elementelor. Astfel te poți utiliza de ele zilnic, după cum te simți în acel moment.

Când ai nevoie să te încălzești puțin sau să ai mai multă încredere în forțele și voința ta folosește Cheia Alchimică Foc Divin.

Când ai nevoie să te conectezi cu emoțiile și sentimentele tale folosește Cheia Alchimică Apă Adâncă.

Când ai nevoie de stabilitate, sănătate și încredere în abundență și în propriile proiecte atunci folosește Cheia Alchimică Pământ Stabil.

Când ai nevoie de o minte cu o mai bună funcționare, idei noi și prospețime, originalitate folosește Cheia Alchimică Aer Proaspăt.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ?

Fiecare cheie este un instrument de deschidere către creativitate, către partea noastră feminină și profund intuitivă. Încearcă să nu le asociezi cu ceva anume, ca de exemplu light language sau reiki. Deși poate părea ușor să facem asta, ne limitează percepția. Pur și simplu simte.

Aceste simboluri nu stau sau rămân în aura ta, nu lucrează cu tine cu forța, tot ceea ce contează este cum le utilizezi. Prin contemplare poți primi foarte multe informații prețioase pentru tine, și de asemenea în mod subtil, cu acordul integralității ființei tale, părțile tale divine vor ști cum să le utilizeze.

Aceste simboluri nu filtrează energia ta prin ceva, nu îți dai puterea lor, ci sunt create pentru a susține conexiunea cu puterea ta, prin re-amintire, re-cunoaștere, inspirație și stare emoțională, facilitând alchimia interioară.

Toate lucrurile din această lume, sunt simboluri, de la hainele pe care le porți la cuvintele pe care le utilizezi. Simbolurile sunt limbajul natural al părții tale creative și forma pe care tu o creezi prin experiența ta. Ele sunt vii și ceea ce transmit se schimbă în funcție de ce ai nevoie pe moment.

La un moment dat nu vei mai simți să te uiți la ele. Ascultă-ți simțurile, deoarece ai ajuns la momentul să le lași deoparte. Revin-o mai târziu, după ceva timp, doar dacă simți, sau comandă un desen personalizat pentru acel moment.

În anumite momente se poate să actualizez simbolurile deoarece se simte nevoia de noi frecvențe.

CUM SE FOLOSEȘTE ?

Fiecare desen vine cu un manual de folosire în care se explică în detaliu modul de folosire al acestui instrument. Pe scurt, el lucrează chiar dacă doar îl privim când deschidem telefonul, dar este mult mai eficient dacă ne facem un obicei să stăm în liniște și să-l privim 5 minute pe zi, fiind atenți la ce simțim în corp și ce ne trece prin minte. Observând cu atenție desenul, ne observăm cu atenție apoi pe noi și modul cum reacționăm.

De fiecare dată când priviți, vibrația acestor cuvintelor din imagine este absorbită de structurile voastre și vă vor inspira să le descoperiți misterul, valoarea și modurile în care să le aplicați în viața voastră.

Simbolurile magice sunt acolo să susțină lucrul în straturile adânci ale ființei voastre, astfel încât să ajute la conștientizarea și eliberarea umbrelor care stau în fața obținerii echilibrului acestui element în viața voastră. Pentru ca acest proces, descoperirea de sine, să fie cât mai eficient este nevoie de dedicație, perseverență și prezență din partea voastră.

Aceste desene magice sunt instrumente de reglaj fin al tuturor structurilor noastre, instrumente de alchimie a ființei, lucrând timp îndelungat cu noi și cu situațiile din viața noastră în scopul eliberării umbrelor și a înțelegerii profunde a modului cum funcționăm.

Exerciții și moduri mai detaliate de funcționare sunt explicate în manualul de utilizare, pe care îl veți primi odată cu imaginea tip PNG.

1 recenzie pentru Pachet 4 Chei Alchimice – Foc, Apă, Aer, Pământ

  1. Diana Holstead (proprietar verificat)

    Recunoștință pentru aceste minuni !! Mă ajută în fiecare moment de nevoie. De la prima privire am primit ca o confirmare internă și fiori de recunoaștere a ceea ce este oferit prin ele !

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top